8

Анонимен

преди 4 години

Нито доктора са го оправдали , нито този се е самозащитавал. Спрете да пишете неистини.

7

Анонимен

преди 4 години

Това може да се случи само тук и сега . Тук човешкия живот не струва нищо . Всеки *** може да прави каквото си пожелае с човек и знае че няма да е наказан за това според което е извършил. Нашите закони се тълкуват от адвокатите като дяволът евангелието . Не е човешко да защитаваш престъпник убиец на хора !

6

Анонимен

преди 4 години

*** много дъвчат нашите, голямо приказване и разпъване на локуми.Много приказки а полза няма, само вятър да става. Държавата на всезнайковците, майстори който могат всичко, монтьори на всичко и продажни политици които от нищо не разбират.

5

Анонимен

преди 4 години

Изгонете го тогава в Австралия "мозъци", а на вас от кое НПО ви плащат за да искате да го пуснете е тъй ? Тая държава е пълен.....

4

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо се мълчи за констатацията на лекаря патолог, който е правил аутопсията на Монов.Според него Монов е убит с нож-кама - заострен от двете страни. Докато ножът на Полфрийман е остър само от едната страна. При делото на това никой не е обърнал внимание.

3

Анонимен

преди 4 години

А дали "убитият" Монов не се разхожда някъде под друга самоличност? Затоватолкова се тревожат за парите,които трябва Полфрийман да изплати. Ако МОНОВ е убит,дали някой от пияните и дрогираните му приятели не го е убил (видяхме мутричките им)? От кадрите на ДС всичко може да се очаква.А какво стана с убийството на студента Борилски?

2

Анонимен

преди 4 години

НПО тата са пътници. Прекалено нагло работят, няма да стане. Само не е ясно от къде ще ги почнат. Най мекото, ще е подготвяния закон за агенти на влияние. Покрай тях и медии и др. ще им свият сърмите.Още малко.

1

Анонимен

преди 4 години

Млъкни, бе!