68

Анонимен

преди 4 години

Всичко започна с глобализма-това Прокрустово ложе, в което всяка нация трябваше да бъде "подкастрена" или "подръпната"за да се унифицира "тора"на света.Нацията е интелигентно съобщество способно да се саморегулира и нашата нация пострада най-много, защото се оказахме в лоша геополитическа ситуация.Причините са като спусък натиснат преди хилядолетия, а кой е извършителя?

67

Анонимен

преди 4 години

На г-н Дж.Полфрийман искам да му пожелая Бог да го благослови с жена и деца, които да отглежда ден след ден, да пораснат, да станат добри хора, защото един мъж е истински мъж само, когато е баща.Не дай, Боже, някой от онези, които днес Дж.П.защитава, да посегнат на неговите деца.

66

Анонимен

преди 4 години

Този случай е част от синдрома "Да мразим българите!".Като почнем с нашите политици, магистрати, НПО-та, а също евреи, руснаци, англичани, илюминати и т.н.Защо, бе?! Кому лошо сме сторили, бе?!

65

Анонимен

преди 4 години

Тоест, никакви свещи за мен, тюх значи :) Цунки на Джамбаза и агент Иван!

64

Анонимен

преди 4 години

Мога само да ти пожелая с парите, които получаваш от БХК да ти купят свещи. Лека работа.

63

Анонимен

преди 4 години

Тя и опорката за БХК и Калпакчиев само се върти, ама никой не ви дири, нали? Как ще знаеш нещо за двата случая, като чукча не читател?! Или и ти си неграмотен? Та нещо по същество имаш ли да казваш или пак ще громиш шорошоидите?

62

Анонимен

преди 4 години

"Ама чакай сега, не разбрах кога е протестът в защита на клетия Борилски и Стоян Балтов? Къде са им паметниците и адвокатите по студията?"Личи си, че Кънев е впрегнал мулетата си- във всички сайтове точно тази опорка се повтаря нон стоп и ти разбира се плътно се пръдържаш за да получиш скъпоценния паричен превод. Не разбрах само какво отношение имат въпросните имена спрямо този случай? Мозъкът ви като на калинки стига само да хвърляте разни имена.

61

Анонимен

преди 4 години

Марковски младши не е на нивото на баща си, който винаги е казвал че трябва да се гледат фактите. От адвокат по наказателно право, чийто баща и той самия е защитавал не една и две спорни за обществото личности, е малко странно да говори за цинизъм. "За съжаление", това не е адвокатски а политически изказ когато става дума за изпълнение на решението на съда.

60

Анонимен

преди 4 години

И това не е разговор, а очевиден монолог. Със същия успех можех да си пусна една латерна и да си поразговарям с нея.

59

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, но хората които опъват цял живот на ръба на бедността по правия път и спазват закона, не са РАВНОПОСТАВЕНИ с тарикати и зверове, които газят закона, крадат, убиват и изнасилва, когато им скимне.Може убийците да са ви симпатични, но това не ви прави по-добри от все още няколкото милиона българи, които имат трудната и простичка цел-да отгледат децата си като добри граждани.

58

Анонимен

преди 4 години

Ама чакай сега, не разбрах кога е протестът в защита на клетия Борилски и Стоян Балтов? Къде са им паметниците и адвокатите по студията? Защо няма скандирания със знамена и факли? От ВМРО кого защитавате всъщност? Освен Димитър Лазаров и другите нацисти от "Национална съпротива", разбира се.

57

Анонимен

преди 4 години

Чудесно е, че си признава, че пишеш по форумите за надник от БХК. Мисля, че разговорът ни приключва тук.

56

Анонимен

преди 4 години

Е, цинично е, разбира се. Как смее да се бори за някакви си права на някакви си затворници?! Да бяга оттука, да ни остави да си отглеждаме още една камара рецидивисти и да плащаме в несвяст глобите от Страсбург.

55

Анонимен

преди 4 години

Не те ли е поне малко срам да заработваш за хелзинския половин час след полунощ? Това си е чиста проба водене на монолози в защита на БХК светинята ти и на домашният им любимец от Австралия.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53ОТ затовра? Да!!! Та половината каторжници не го говорят!

53

Анонимен

преди 4 години

"За съжаление няма как да бъде върнат в затвора. Изключително цинични са думите му, че иска да остане в България и да се бори за правата на лишените от свобода"А може би просот наистина е бил ПРЕЦАКАН от система и за разлиак от 95% от бездушното човечество, иска да направи нещо добро?!?

52

Анонимен

преди 4 години

Ако БХК ви е единствената причина да квичите срещу Джок Полфрийман, значи е ясно кой е рехавият. Между другото, кога е протестът ви срещу намалените присъди на убийците на Борилски и на Стоян Балтов?

51

Анонимен

преди 4 години

Пак продължавате с тьпотиите и пак трябва да ви напомням - БХК и становището му нямат законова стойност. Съдът може да го приеме само за сведение. Основният аргумент е, че човекът е показал с поведението си в затвора, че заслужава да му заменят остатъка с условна присъда. Какво толкова сложно и неясно има?

50

Анонимен

преди 4 години

Полфрийман е трън за управляващите и най-вероятно ще го пратят в Австралия.Това не променя факта, че БХК е антибългарска организация и като изчезващ етнос имаме право да се борим за своето бъдеще.

49

Анонимен

преди 4 години

Слушай какво хелзинско ***, никого не заблуждаваш. Много си рехав и на мястото на Кънев не бих ти дал и пукнат лев за аматьорското ти представяне тук.