23

Анонимен

преди 4 години

Гоце се обръща в гроба, как това за което се е борил се използва от македонистите. Ок за какво преговаряме с тях, нека да е македонски. За нас е български. Защо никой не заклеймява Великосърбия което разви и употреби македонизма против България. Смятам че Сърбия никога не трябва да става част от ЕС бе да даде историческо извинение към България.

22

Анонимен

преди 4 години

Не го разбирам.С македонците се караме за някойси умрял преди 113 години.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22На тебе пък какво ти дължат македонците и какво искаш от тях?

20

до 21

преди 4 години

Харесва ми това, че мислите над нещата и имате позиция и го оценявам!Бих се съгласил относно тезата ви, но тук говорим за друга категория проблеми и изобщо не ги обвинявам тях! Ние не може и не трябва да раздаваме така гражданство преди това да се установи с определен ред от процедури, които никога разбира се, не са на 100% , но като цяло ще има различен резултат. Заявяване на произход е специална морална категория! И, да, трябва да се работи в посока осветляване на истината там!

19

Анонимен

преди 4 години

Да,това с нотариуса е индикация за проблем,но на хората които го правят.Това говори за разклатена идентичност,нуждаеща се от документи,за да се затвърди.Говори и за безпринципност и измама,оправдавайки се с бедността.Така се оправдават крадците,които се оправдават ,че са били гладни,и за това крадат.Така че,да има проблем,но не може да го реши никой друг,освен притежателя на проблема.Това става с четене и опитването да приеме истината,каквато и да е тя.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Ти си лъжец.Отваряш уебсайта на МАКПЕТРОЛ.там има средни цени на горивата в Македония.бензин А95 - средна цена 67.50 македонски донги.Виждаш какъв е курса и го смяташ в левове - става 2.15 лв.Де си го намерил тоя бензин по 1.70лв в Македония и кога е било това?

17

Анонимен

преди 4 години

Този, безгласната буква, пак ли се *** на метеното?! Какво общо има това недоразумение с ервопейската политика?! Циркаджия! Нали щеше да се разцепва от правителството? Какво стана? Защо журналистите не го питат?

16

До 16

преди 4 години

Бълагарите, които цитирате са живели преди 100-тина години!Да, аз подкрепям това! Броят на взели гражданство по този начин е значителен, но дори и да е 1 случай е много тревежно, защото това е индикация за проблем!

15

КАРАТУМБАКОВ

преди 4 години

Мечтата ми е да отслабна ядейки по едно ягне на ден ! Дори на снимката се вижда че сакото ми прави цепка на шкембака..

14

Анонимен

преди 4 години

Да ,знаем за тази македонистка опорка за нотариуса.Колко "доста" хора има такива?1-10-20 ,колко и кои са?Никой не знае,колко са,но се повтаря и завтаря едно и също.Аз знам за доста хора ,които са били българи,но не им е трябвало да ходят на нотариус за да доказват това.Например Г.Делчев,братяМиладинови,Григор Пърличев,Дамян Груев,да продължавам ли?Хахахаааааа:)))))

13

Анонимен

преди 4 години

Народа на Македония не иска да ги приемат в Есс. Всяка седмица ходя да зареждам бензин на 1,70 лв за литър. Питам обикновените хора искате ли да ви приемат в европа. А те ми казват че ние сме в европа защо трябва да ни приемат. Да ни приемат че да ни казват как да живеем и да ни унищожат животновъдството за да внасяме палмово масло и да ядем менте сирене и кашкавал както е при вас ли. Останах поразен от умните отговори. Дали у нас мислят по този начин. Едва ли имат толкова акъл.

12

Пирин

преди 4 години

В Скопие ще се оправят, шкембелията никога няма да се оправи.

11

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли, че има доста случаи в Македония на хора, които ходят на нотариус, когато взимат българско гражданство, за да се запише че взимат паспорта по икономически причини..хахахах:)))Да си признаем, доста се е направило, за да не ни харесват, обаче сега ние какво ще направим, за да оправим нещата не знам??? Знам, че са българи и май каквото и да правим те ще правят обратното..хахаха:))) Съжалявам за коментара, но се знаем!

10

Анонимен

преди 4 години

А за БГ армията няма шанс да се поправи.

9

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов им бърка в здравето на македонистите и либерастите.Не използва политкоректните думи и изрази,но казва истината.Трябва да има и такива хора,а не само *** и охлюви,които говорят,но не казват нищо.За думите си е прав,това е най-важното.

8

Анонимен

преди 4 години

Жалкото е, че малко хора познават просизхода на македонската "история"!Истината е , че македонската държава, винаги е била с малко по-особен статут, като територия, дори и по време на българските царства. Това, обаче не отменя факта, че е била населена с население с българско самосъзнание.

7

Анонимен

преди 4 години

За какво ни е Македония в ЕС? 40% албанци и 60% хора мразещи България.

6

Анонимен

преди 4 години

Този *** има 2 теми Македония и ромите,но и двете слабо касаят народа като си отври хладилника,и дойде време да си плати сметките.Как ги печели тези мижави изборни проценти,за да се докопа до власт?!?!

5

Анонимен

преди 4 години

Много сме нагли българите - присвоихме им историята на македонците, присвоихме им езика, присвоихме им земите, и сега натискаме македонците да приемат, че всичко това е наше!

4

Анонимен

преди 4 години

Лесно се сменя всичко в историчарските учебници. "Български окупатор" се заменя със "сръбски окупатор". Македонски воеводи и въстания се заменя с "български воеводи". Връщат обратно "Ъ", "Ю" и "Я" в азбуката и езика.