17

Анонимен

преди 4 години

-Ще инвестирате ли в България, господин Долен Саксон?-Офанзивата на Турция в Сирия е шамар, но условията за бизнес в България са като пребиване с тояги.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз ако съм инвестирал вече 150 милиона евра малко ще забава хода до една година всичко ще се оправи ... Както е ставало до сега..

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Апропо докато Доганя е на власт европейска инвестиция няма да има там.

14

до 9 от брях

преди 4 години

На мен нищо са ме не искали,тъй като си развивам бизнеса макар и дребен извън пределите на България,а за 40-те % комисионна питай потърпевшите от гнилите ябълки.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

.У нас няма стещи кадри ,а има плачещи кадри ,че малко м се плаща-а какво могат Те да работят и могат 8-9 часа да работят!!!! ,а не да се повъртват!?Ти да не мислиш, че която и да е било държава има подготвени кадри? По-голямата част от бъдещите служители изкарват 6-ест месичен обучителен курс, дори и да са работели за друга автомобилна компания.

12

Анонимен

преди 4 години

Казах многократно че завода ще е в България !Моя съученик от Волсфбург ми го каза преди половин и повече година.освен това е съгласувано с изборите в България и се обяви точно преди тях.

11

Анонимен

преди 4 години

Що така си мислите ? След една година ще си говорим

10

до Копировачката

преди 4 години

всеки път когато копирате Новини за Германия от други български сайтове винаги неточни , проблеми в превода

9

Анонимен

преди 4 години

До бряхна тебе колко % са ти искали?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ти си селски овчар нали? Толкова си неумен.Фолксваген имат и парите и технологиите. Те без завод няма да останат.Други ще се сбият за тях.Ама сульовци като тебе ще си останат с 600лв заплата до края на мизерното си съществувание.

7

до Копировачката

преди 4 години

Тук таме някое изречение пасва от германския Вестник но не и целия Текст , та нека да преведа от немски 1:1Едно формално Решение за сторителството на новия Завод се очаква следеващите(идващите) дни

6

до 4

преди 4 години

Ако на подкупа му викаш преференция,става!

5

Ром"с

преди 4 години

И отново няма да строят у нас VW -заради снощият расистки матреЯл на стадиона,а не семо за това.У нас няма стещи кадри ,а има плачещи кадри ,че малко м се плаща-а какво могат Те да работят и могат 8-9 часа да работят!!!! ,а не да се повъртват!?

4

Анонимен

преди 4 години

Сега Боко ако е пич, трябва да покаже среден пръст на германските пендерастини и да им каже:завод на фъкВаген в Бг-йок"! Ако искат все пак да го строят тук-да им се отнемат всякакви преференции!

3

Е,и

преди 4 години

След януари пак ще го направят.

2

брях

преди 4 години

Не знаех,че журналистите управляват бизнеса на частни автомобилни компании.Фаувето ще си построи фабриката в Турция,а ББ ке мига на парцали и ще цъка с език отстрани.Фабриката ще произвежда тези модели на фаувето и шкодата,за които има търсене в Турция и околностите,а не в Европата.Ама то в случая е като приказката за лисицата и гроздето.Другите дават,за да се развива бизнеса у държавите им,а пък у нас се иска един добър процент,за да те пуснат да правиш бизнес тук.Мистър 10% ряпа да яде!

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е шефа на фолксваген за да прави заключения.