37

Радослав

преди 4 години

Завода в Мали ще го направят, но в Тикволандия при Баш Бай Тиквондур никога няма да е! Ще топат топката, ще ползват офертата на Тикволандия за да извият още повече ръцете на Турция и да получат още гаранции и бонуси и тогава ще го направят, но дори и *** си няма да пратят в Тикволандия! Ебола да мине през Европа и тя ще ни подмине с думите, че има стандарти за нея! Толкова е зле Тикволандия под царуването на Баш Бай Тиквондур!

36

Сандо

преди 4 години

малумници ... гледат на фактите през розови очила

35

Тео

преди 4 години

Хванали са се на хорото, ще го изиграят до край! Дали са 150 милиона, ще продължават. Това, че са заложили на куц кон си е техен проблем! Нима след като два пъти турците нагазиха в Сирия ще се посвенят да го направят трети път? Отвратително е лицемерието, с което се правят на ощипани моми! По-добре да си замълчат, да си правят завода и да мирясват!

34

13

преди 4 години

Вижте как хората говорят за Турция, за ***, баце и дружинката рекетьори никой не споменава. В Румъния ако го направят на нашата магистрала може да ги тестват офроуд, държат ли при бедствия и аварии.

33

Анонимен

преди 4 години

Немислимо и в расистката съседка на Турция.

32

Анонимен

преди 4 години

Тази фирма винаги нарушава закона и за нея човешките ценности не са нещо важно. Излъгаха за дизеловите двигатели и отровиха околната среда. Затова бяха и зверски глобени от САЩ. Сега инвестират в държава, която е диктатура и нападна Сирия без никаква причина. Турция им предложи да наруши закона заради тях, да плати незаконни субсидии, да наруши правата на работниците и т.н. и Фолксваген като видяха, че могат да спечелят някое друго евро отидоха там. Тия трябва да бъдат глобени и банкрутирани.

31

Анонимен

преди 4 години

Геврекчи Ага дали ще се изметне като чамова дъска и ще нареди на администрацията пак да карат Ауди?

30

ДГД

преди 4 години

Предлагам заводът да бъде построен във Варна. Кеф ти морски транспорт - да си изнасят колите по света, Дунав е близо - да си ги карат в Германия, жп линия си има, лятото има и германки по плажовете.Имам и два апартамента за продан, ще им вдигнат цената...

29

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат фауве в България, евтино ще им работим, най-евтино от всички ще работиме, българите сме най-евтините работници, и терен безплатно ще им даде държавата, и халета безплатно да си инсталират фауве поточните линии, само да дойдат да им работим евтино и да произвеждат и да си продават продукцията скъпо на Запад.

28

Анонимен

преди 4 години

До месец Ердоганя ще се спече и ще се изтегли под международния натиск, а след това строежа ще започне. Шамарът е за нас, офтсите от територията и донякъде е шамар за неработещия проект - ЕС

27

Пешо

преди 4 години

Винаги съм твърдял, че че проблемът с липсата на професионализъм е световен. Немците го доказаха за пореден път. Оцениха правилно всички условия в Турция, с изключение на един много важен - политическата обстановка. Сякаш бяха слепи и и глухи и не виждаха въпреки всички, буквално всички признаци, които сочеха, че си имат работа с един неуравновесен диктатор с мания за величие. Сега единствено могат да слязат по-ниско, като решат завода да е в Северна Корея!

26

ссс

преди 4 години

Дори и да не строят в Турция, това не означава, че ще строят в Боко-ландия. По-голяма е вероятността да се върнат на момента преди да се спрат на двете държави.

25

Всяко чудо за 3 дни

преди 4 години

Офанзивата в Сирия ще свърши и... VW ще си построят завода в Турция. Тогава ще гледам сеира на Плювнелиев.

24

Анонимен

преди 4 години

VW ще строят завода в Турция и ще играят

23

Анонимен

преди 4 години

Що да е не мислимо нерде Ямбол нерде Истанбул

22

Я па я..!

преди 4 години

Ние сме обидени. Не искаме повече Фолксваген.

21

АнонимеН

преди 4 години

АКБАМЕРКЕЛ ЗАПЛАШИ ОТКРИТО , ЧЕ АКО НЕ Я СЛУША НЯМА ЗАВОД!!!СЕГА ОНЯ ЩЕ КЛЕКНЕ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОЛУЧИ ЗАВОДА КАТО НАГРАДА!!!-----------САМО БУДАЛИСТИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ!!!

20

бай ганю

преди 4 години

завод ще има дори и да няма то със сигурност няма да се вземе решение да бъде у нас

19

ьь

преди 4 години

VW направо да си строят завода в Сирия или Ирак или бившите им територии ;)

18

Анонимен

преди 4 години

В територията на Лойко, Дебелян и Доган със сигурност няма да е. Там само мутрите могат да имат печеливш бизнес и то не всички, а близки до нашите обръчи от фирми.