136

Ал Кашоне

преди 4 години

България щяла да загуби милиарди ...ами тя ги е загубила вече заради слугинажа и тъпотията му му .А влязат ли пък 200-300 хиляди мигранти заради бездействие и злоупотреба с власт, Борисов може да го застигне съдбата на Чаушеско ...така, че да не се прави на умряла лисица ...като не може да управлява да си подаде оставката.

135

Анонимен

преди 4 години

По-добре да продължи и да дойде края на този "промит" мозък.......

134

Анонимен

преди 4 години

Най ми е смешно,когато БОКО ТИКВАТА говори за сигурност и икономика!!!!Жалкото в цялата ситуация е,че този тотален некадърник стой горе.Но хората са виновни,че го търпят.Те обичат да си живеят във "блатото" и да живеят с минимума и да стоят и да търпят.ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ---Латинска Сентенция!!!

133

Анонимен

преди 4 години

Какво щяло да стане със страната, ако дойдели 200 хиляди бежанци?! Ами армията се разполага по границата с постове през километър и защитава държавата...? Примерно?

132

Анонимен

преди 4 години

Исках да кажа БОKЛУЦИ - и пак ще повторя: от Турция внасяме само БОKЛУЦИ. Как може да цензурирате тази дума?

131

Анонимен

преди 4 години

Ще загубим тарaтанци. Първо, понятие "стокооборот" в икономиката няма. Тики очевидно има предвид "търговски обмен", който е равен на износа за плюс вноса от друга държава. Макар че много по-важен е търговският баланс, т.е. разликата между износ и внос (а тя е дефицит в случая, понеже ние за Турция почти не изнасяме, а внасяме всякакви *** оттам). Така че никаква загуба няма да е, а печалба. И не е вярно, че с Русия ни е по-малък обменът, то само газ и нефт да беше, пак е повече.

130

Мухаха

преди 4 години

Санкции срещу Турция? Ще загубим милиарди ...... Искаш да кажеш - приближените на власта "бизнесмени " дето им е отредено да движат алъш-вериша с Турция ще загубят милиарди и няма да са способни да си плащат процента от печалбите към партията -майка и лично на вожда **** ?

129

Анонимен

преди 4 години

днес се разходих по центъра на Варна..пустош.безработица.замаяни от деменция пенсионери и бездомни кучета...мръсотия и мокрепе на улиците вместо измитане...направо ужас.какви избори.какви 5 лева.

128

ххх

преди 4 години

Боже,Боже.И бежанците са ни отписали.

127

179

преди 4 години

Нямаме никакво производство бе Ганио. Ако Турция и още 2 държави ни спрат вноса във магазина няма да има нищо. В коя година живееш? Не е 1976 а е 2019. България е загиваща държава само със 1 стабилен град. Яденето където купуваме от магазина като се почне от солетите сапуна та се стигне до нещата за бита и доматите кой си мислиш че ни ги внася. Ще се върне 92ра. Много сме смели тука ама Турция във момента е пълна със богатства и най-вече имат човешки ресурс а ние имаме пенсионерки и ромове.

126

капитан андреево

преди 4 години

5 млрд е с контрабандата !

125

бай ганю

преди 4 години

боко е само ербап по стойкатози е толкова страхлив и нескопосан че само си търси извинения за неумението си да се справя с твърди проблемиот санкции ще загуби само турция най малкото защото ние внасяме един куп *** от тях а не им продаваме кой знае колко ценнобоко да пясни от какво точно при евентуални санкции ще загубими какво сега защото ни е страх означава че трябва да му клякаме на колене на диктатора ли?боко ако си мъж на какъвте винаги се праскаш тогава му се опъни твърдо на ердо

124

До 131

преди 4 години

А бе какво значение има колко е една лира ? Като е по евтина повече банкноти ще носиш. Какво само дъфчете курса на лира, рубла, долар, йена и т.н.

123

Анонимен

преди 4 години

Ми,сега какво ще правим като отидем на Капалъ черши.Евтините дрешки ще станат още по евтини,защото лирата ще се изравни с рублата.

122

rusnak

преди 4 години

Този е много прав, в БГ се въртят много пари, правете си изводите защо 3/4 от населението живее мизер но.. и под всякакъв минимален европейски стандарт а 1/4 се къпе в брута лен лукс.

121

Анонимен

преди 4 години

аве бате боико ти си голам евреин един път казваш на черното бяло след един час си изменяш позицяита обратно ама нали сме овце а пък евреина си е евреин знае как да върти гегата. От нас включая и мен страхливеца едно голямо жалко БЕЕЕЕЕЕ до тук ни е героиството за жялост

120

Айде бе

преди 4 години

нато въобще не трабва да се задейства турция сама си драска клечката .някой от турция да пита НАТО или ООН да ли да нахлуе в сирия? Каквото посееш то жънеш .Кюрдите ги обърнали и те нато та нато

119

Анонимен

преди 4 години

на борисов топките са по-малки от грахови зърна.

118

+-

преди 4 години

Сега друга песен запя....от Фашингтон или Брюксел му звъняха и песента е вече друга.

117

джо

преди 4 години

До винаги губимЗа Първа световна да си чувал?