26

Анонимен

преди 4 години

Даже и да се откажат от Турция,завода няма да е тук.Ние бяхме споменавани само за да се изнуди Ердоган за отстъпки.ФВ ще изчакат да утихне всичко и ще си останат в Турция.Иначе до сега да бяха се отказали вече от нея и да са дошли в България като резервна дестинация.

25

Зозо

преди 4 години

До Ф.С.В.VW е частна фирма бря, ватиран! Кво общо имат европейските ценности? Какво ли изобщо ти разбира главата от ценности?

24

Анонимен

преди 4 години

Не е шанс за България. Просто изчакват дали ще се нормализират малко нещата с войната в Сирия.

23

КАРАТУМБАКОВ

преди 4 години

Обявавам ДУЕЛ на Ердоган!! Дуелът ще се състои в надяждане на македонски наденици - Който изяде най много - той е Победител- Победителя има право да прати емигрантите където си иска ! (аз лично смятам да ги пратя в Македония)

22

Ф.С.В.

преди 4 години

НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ марка автомобили! Бойкот! Купувайте Мерцедес !! ХМ!

21

Т. ЖИВКОВ:

преди 4 години

:ДА СЕ СНИШИМ, ДОКАТО БУРАТА ОТМИНЕ, ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ..."НЕ СЕ ПАЛЕТЕ, ТИЯ НЕГОДНИЦИ НЯАТ МОРАЛНИ ЗАДРЪЖКИ, ПРОСТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПРОВАЛЕН ИМИДЖ! КОЙТО ОБАЧЕ ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

20

Анонимен

преди 4 години

Радвам се, че не е в българия защото ще се нагушат определен кръг наши хора в софия а останалата част на държавата ще тъне в мизерия както и сега

19

Ф.С.В.

преди 4 години

Мисля че всички новоприети членки на Евросъюзът - разбраха (тяхните народи) "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" ТОВА Е МЕКО КАЗАНО ОТВРАТИТЕЛНО!! ДА НАЛИВАШ МИЛИАРДИ В ДЪРЖАВА НЕЕВРОПЕЙСКА НЕДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВЕЩА ВОЙНИ И ЗАВЗЕМАЩА ТЕРИТОРИИ И ПЛАШЕЩА С ЕМИГРАНТИ! БРЮКСЕЛ СКРИИТЕ СЕ - 50 000 ЧИНОВНИЦИ С ПО 10 000 ЕВРО ЗАПЛАТИ -ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ! ДА ВИ ПИ-КАЯ НА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ!!!1

18

праведен

преди 4 години

Докато свърши войната !

17

Анонимен

преди 4 години

Егати помиярската компания! Все едно не знаят какво представляват Турция като държава и Ердоган като личност!? Тръгнали да наливат милиарди в джобовете на ориенталските простаци в замяна на празни обещания за печалби незнайно кога. Дори 5000 лв. на месец да ми предложат няма да работя в скапания им завод

16

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, руските ***-атакисти пак в ступор :)))))))))))))))))))Продължават да плюят България

15

Ф.С.В.

преди 4 години

Ако не сте го разбрали - да ви го кажа! европейските алчни бизнесмени въобще не се интересуват от Европейските "Ценности" и морал - Не им пука за кръвта на невинните жертви или за нещастните тяхни работници! На тях им пука единствено за парите -как да станат още по богати ! Това е голата истина-Ще има завод в Турция - До 10 дни войната ще е свършила- НИЕ сме в един измислен абсолютно НЕдемократичен и несолидарен Съюз-ако пуснат емигранти към БГ -Европа ще ни предаде "на часът" видяхме и Шенген))

14

Анонимен

преди 4 години

Близо 800 работници на турската фирма Аркомат в Казанлък от началото на октомври са без работа, съобщава местното издание zakazanlak.bg. Причината за практическия фалит на фабриката за кабели е липсата на поръчки и преместването на производството в Турция."Аркомат" е първата компания за автомобилни кабели, която отваря завод в България през 1999 г. Тя е представител на турската компания Arkomat, която тогава има директен договор с Фолксваген.

13

Анонимен

преди 4 години

Да го направят в Перник. Да пуснат нова версия на голф единичка и да спрат да ни занимават вече с този проклет завод !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Фолксвагишен през кривише макаронише - на чист немски

11

Анонимен

преди 4 години

Шанс, Манс, Ханс няма и няма да има за бг-то

10

Анонимен

преди 4 години

WV изнася поточни линии на изтекли модели автомобили в трети страни.Същото прави и КРУП, който изнася най-енегоемките си производства в Индия и други страни от третия свят.Вече писах, че на България не й трябва нов "Кремиковци", а и кой ще работи в него !?...русофилите от язовир "Копринка" или глутницата от трибуните на снощния мач !!!

9

Деси Банова

преди 4 години

Според мен ВАГовете повече са се уплашили от заплахите на Росен!

8

Анонимен

преди 4 години

Че нали и Саудитска Арабия кандидатства, местните шейхове са още по-дашни и разполагат с много по-трудолюбиви и високо специализирани арапи.

7

Анонимен

преди 4 години

Малеее, *** сапунката "Сълзите на Фолк Сваген" епизод 436