66

Анонимен

преди 4 години

изобщо не е виц, а България има над 250 завода само в автомобилния сектор

65

-

преди 4 години

Защото нашите олигарси от властта по-долу от S класа не падат

64

VIC NA DENQ

преди 4 години

България която е доста напреднала в автомобилния си сектор

63

-

преди 4 години

Кой знае колко подкупи са искали нашите "народни представители и лобистки ***". На HP им излезна доста солено да бъдат в София, а някой от тази сделка глътна доста сериозна сума

62

Анонимен

преди 4 години

ние понеже спазихме правилата при конкурса за изтребители и от всички европейски фирми избрахме американската която не отговаряше на нито едно изискване

61

Анонимен

преди 4 години

Волксваген бяга от евро, гея по, мака не го ли разбира. А щом нее в държава от ес пом, ака може да ги гепи да ги разведе. Тези автомобили които ще купи Турция са за вътрешният пазар. При население от 80 милиона народ тази бройка е нищожна. Какво пома, ка ще им предложи на валве. Мизерни 5 милиона изгладнели издивели дива, ци ли. Колко автомобила ще купим с 500 евро заплати. На Валве от Турция им се отваря Руският Китайски пазари и цяла Азия. Кои ще предпочетат Турция или Мутропомаколандия.

60

И що...

преди 4 години

...сега ЛЪГА целият Български народ, че България има шансове за завод?

59

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев, ако са си решили там, ще е там. И жалби да има какво от това, няма да дойдат тука. Безсмислено е. Насила не можеш да ги докараш.

58

Анонимен

преди 4 години

Те си казват Германците. Според Фолксваген, равнището на заплатите в Турция е по-ниско, отколкото в другите източноевропейски страни, станали предмет на обсъждане във връзка с новия завод. В България, която дълго време се смяташе за алтернатива на Турция, заплатите също са ниски, само че там нямало достатъчен брой съответно квалифицирана работна ръка. Ясно си пише.

57

13

преди 4 години

ФВ е частна компания и може да строи където си иска, разбрахте ли марксисти? Плевльо да си открива Тикваторите, нито ФВ ще му обърнат внимание, нито Франция. Всички го знаят каква пионка на демократите в САЩ е. Те му спускат опорки и той ги повтаря, това му е работата, ако не го прави ще го сменят.

56

Анонимен

преди 4 години

VW си правят сметката. По-ниски заплати в Турция - повече печалба за тях. Друго не ги вълнува

55

Анонимен

преди 4 години

До Пак не са разбралиИ какъв точно е Плевнелиев, че да държи сметка от къде и какви коли си купува турската държава? Нашите нали и те бяха обещали да си купуват от китайските таралясници, дето се сглобяваха тук :)

54

Циник

преди 4 години

Тази сутрин по HR INFO - Фолксваген още не е подписал с алаходупниците... Управата на концерна премисля заради турското нашествие в Сирия

53

!?!

преди 4 години

Ще сезират ЕС и ще получат среден пръст. Волксваген могат ако искат и в Узбекистан да решат да си строят заводи и нито Роско Чехнелиев, нито Боко Тиквата могат да им кажат нещо.

52

Анонимен

преди 4 години

И кво стаа сга. Ш прай ли фоксфаген коли тукс ил нема

51

роб на влаЗта

преди 4 години

Разбий ги Плевглупиев.Намери си службички за много пари и от време на време дрънкаш глупости.Турция си иска милиярдите подарък и великият и треперещ от Турция ЕС ще им ги даде .Мина времето когато български премиер можеше да зашлеви шамар на Турски в Турция и те да се молят да не взривим стените на язовирите.Европа няма армия която да запази границите .Всичко е програми и пране на пари.

50

:)

преди 4 години

Чехлю ми прилича на мини пинчер, лаещ срещу лабрадор :)

49

Пак не са разбрали

преди 4 години

Да закупиш 100 000 автомобили за собсвени нужди е едно, а да субсидираш директно производвото - е съвсем друго. Интересно е как се извършва подобно субсидиране уридически. Това не е субсидиране а инвестиране. Никой 5 лева не дава даром. В Турция ще се произвеждат новите Пасат и Шкода Супърб, едва ли всички евентуално закупени 100 000 автомобила ще бъдат от произведените там. Също така не се посочва бройката автомобили, които ще се произвеждат там на годишна база. Плевнелиев е прав до някъде.

48

Анонимен

преди 4 години

Целта е не някакви Новини за Фоксвафен а коментари на тон , няма коментари сайта утре умира

47

Край

преди 4 години

Като чуете в България че някой ще "СЕЗИРА" някого да знаете че това означава "ще прехвърля топката на друг, а пък той ще си го премести".