86

ДО ОСМАН

преди 4 години

92- СЛЕД КАТО ОТПРАВЯШ ПОДОБНИ ТВЪРДЕНИЯ ЗНАЧИ ИМАШ ФАКТИ- ОТВАРЯШ ОЛАФ И ГИ ИЗЛАГАШ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ- ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ СПРЯХА ЕВРОПАРИ ПО ПРОГРАМА САПАРД ПРИ ДРУГАРЯ ПЪРВАНОВ И ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО ОБРАХА 4/5 МИЛИАРДА КАТО РИТНАХА КТБ, А ПОСЛЕ НАШИТЕ ПАРИ- ПРЕВЕЖДАТ НА МАЛОФЕЕВ РУСКИ ОЛИГАРХ БЛИЗЪК ДО КРЕМЪЛ ЗА ДА НИ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА. КЪДЕ СА 4/ 5 МИЛИАРДА, КЪДЕ СА ПАРИТЕ ПО САПАРД КЪДЕ СА ТВОИТЕ ТВЪРДЕНИЯ- НЕ ТИ ВЕРВАМ, ДАНО ПОНЕ МОСКВА ТИ ПЛАЩАТ ДА СИ СТРУВАТ ЛЪЖИТЕ.

85

Радослав

преди 4 години

Ние българите не искаме да сме в тая *** вече, вие за чужденци да идвали, хахаха! Да не са луди бе? Те искат да вадят пари, а не да плащат милиони в рекет и корупционни схеми на нашите БКП-ци от ГРОБ, БСП и всички останали дупедати! С турците ще се разберат за 1 рушвет и ще приключи мача, а нашите алчни дупедати ще искат всяка година да им се дава, затова и няма да влагат тук! Пък и като виждат, че полицията селата няма капацитет да пази от набезите на "братята" какво остава за завод!

84

Радослав

преди 4 години

То им стига да дойдат и да видят, че инфраструктурата ни е като на Германия след ВСВ и им става кристално ясно, че тук и 1 лев да вложиш е престъпление! Как ще си транспортират материалите и готовата продукция? По релсите на БДЖ от 1901г? Или може би по несъществуващите магистрали които ги правим вече 45г? Или по задръстените от *** корита на реките ни? Или по вълнообразната "магистрала" с ограничение 90 км/ч? Само това им стига да се откажат, отделно липса на работна ръка, корупция и тн.!

83

Анонимен

преди 4 години

Тотален бойкот на всички европейски фирми ,който инвестират след 2019 година в турция.Държава с див диктатор заплашващ.Свободата и демокрация в събствената си държава не трябва да същестува.И нападащ със седни държави около турция.Турция трябва да бъде изгонена от нато.Време е за икономически санкции.Америка наложи първите сакции на трима министри заради сирия.

82

Анонимен

преди 4 години

Сега разни политижи в България се надяват, Ердоган да избие стотина хиляди души, че да няма завод в Турция, а у нас, за да може, да си препишат заслугата ....Гнусно? Доста? Изненздващо? Не особено.

81

Анонимен

преди 4 години

Май ще спрат парите от Зайдел, Майдел, Аденауер и ще си намерят нова мутра за техен партньор в политиката. Ще ги сменят, както Горбачов смени Живков. Властта се сменя от Брюксел, Берлин, Вашингтон. Спират им парите, оттеглят си доверието, спират да ги канят на общи трапези и в кафенето на Брюксел, и подават оставка още на следващия ден.

80

Анонимен

преди 4 години

V BG NOVOTO POKOLENIE ISKA LESNI PARI I TO MNOGO. KOY MISLITE 4E 6TE RABOTI V TOQ ZAVOD ??VW GO KAZA OFICIALNO '' NAMA KADRI ZA TAQ RABOTA''V MOMENTA SAMO IZ4AKVAT DA SVAR6I GYURULTIQTA. KAKVO SE SAMOLAGVATE.

79

Анонимен

преди 4 години

като има заводи - използват ни за евтина работна ръкакато няма заводи - нямало заводи в БГпоследно искате ли заводи или не?

78

мнение

преди 4 години

Е, Фолксваген и без това стои на изчакване заради Ердовите кщуротии в Сирия. Защото - помислете си, всички са вдигнали мерника на Ердо, и ако му спретнат санкции, Фолксваген има да дрънчи на празно в Турция.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Това е повод за гордост, може би. Използват ни заради евтината работна ръка, а вие намирате повод да се хвалите.

76

Анонимен

преди 4 години

произвеждаме за много марки автомобили:кабелите, воланите, ел. таблата (със наш софтуер), ел. огледала и много други неща за световни марки автомобили

75

Богомил

преди 4 години

До АнонименХайде стига с този локум за електрокарите12Този проект въобще нямаше икономическа целесъобразност, както и всичко останало при социализма.От Запад срещу долари са се внасяли 75% от всички компоненти за електрокарите, които после са се продавали за рубли?!Затова България фалира още през 1987-***, което стана факт през 1990г., когато Луканов трябваше да плати 3 милиарда по доларовите кредити, а в БНБ имаше само 200 милиона и обяви мораториума.Защо СССР искаше да му плащаме в долари?Хаха

74

Анонимен

преди 4 години

невежият си е невеж до живот. Като сте коне с капаци, повтарящи едни и същи глупости на изуст и не искате да прочетете, научите, да се информирате, защото вие си знаете най-добре - типичен български философ, професор по всичко, бай *** :)

73

Анонимен

преди 4 години

До 13Вероятно са броили гаражните сервизи.

72

13

преди 4 години

Ние 250 автосалона нямаме, а те къде ги видяха тези заводи за авточасти, когато и 10 не може да назоват, защото ги няма, хахаха забавни са с опорките си. Да четат малко предварително какво копи пействат. Шоуто ще е на изборите, как ще паднат само, как ще паднат от високо.

71

а така,

преди 4 години

поне да им направим мръсно на нацистите!

70

13

преди 4 години

Сулю и пулю, грантаджии на "демократите", щели да заповядват на ФВ къде да построи собствения си завод. Да видим как ще стане. Скоро чакаме поредното безсилно посмешище от Плевлю. Това е свободен пазар, ако наистина пробват нещо по-скоро ФВ ще ги осъди за вмешателство. Ако искат ФВ ще отидат в Китай да го строят и там няма кой да ги пипне.

69

Анонимен

преди 4 години

250+ завода за части за автомобили и заетите в индустрията са над 65 000 души, което го прави най-бързо развиващият се сектор у нас. Ето къде я видяха. Ползвайте го този интернет да се информирате, а не да пишете на изуст

68

Георги

преди 4 години

Кой ще си внесе парите в тая крадлива държава?! Първо че няма квалифицирани работници - 30% от работещите дори са неграмотни. Второ че сме с най-високи нива на корупция. Дори големите български фирми гледат да имат и регистрирана фирма в сърбия или румъния, че ако ги натисне държавата да си прехвърлят имуществото. Тази държава се управлява от хайка престъпници.. или поне от децата не престъпниците, които взеха властта с пушките през 44та год. Добре поне че последните години спряха рекетьорите

67

Анонимен

преди 4 години

"Фолксваген" видяха една България, която не са очаквали, България която е доста напреднала в автомобилния си сектор"И къде я видяха? Покажете ни и ние да видим, защото и ние не очакваме.