19

Жиб.

преди 4 години

Ще видим колко струва хитрия ход, когато турската армия стигне израелските граници.

18

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално Тръмп От жени разбира Виждал и .... е Говори... а путин освен да се съблича и да гледа анимета с гей хентай Друго не прави ..Кой по каквото си пада

17

Анонимен

преди 4 години

Нема да се притеснявате. В Анадола няма нефт, тъй че САЩ няма да нападне. Анадолци, спете спокойно. Най-много санкции да отнесете.

16

Ха-ха

преди 4 години

Пускането на Турция в Сирия беше хитър ход от страна на Тръмп!Сега Русия,Турция и ЕС ще имат сериозен проблем помежду си,а САЩ ще им гледат сеира.Естествено,САЩ и дума не отварят за напускане на завладените петролни полета,откъдето точат безплатно нефт...Което ни напомня,че САЩ не винаги печелят войните в които участват,НО ВИНАГИ печелят ОТ тях!Далавера!

15

ataturk

преди 4 години

Razbira se che ne moje da ima voyna sreshtu Turciq zashtoto e velika darjava i nikoq darjava ne moje da se perchi na turcite....za spravka 1915 godina i mnogo godini predi tova...

14

Анонимен

преди 4 години

Той е класик.Цял живот кара с фризура п.р.ъ.днал заек в люцерна.И все за жени говори как се мятали.Не знам кой как се е мятал, но за да може Тръмп токлова добре да го описва явно е имал най-добрата гледна точка тоес острани скрит под леглото или зяпащ през ключалката на гардероба.Добре че мъжа на тая дето се е мятала не го е докопал че сега щеше да говори като човека глас и да е хипи.

13

Анонимен

преди 4 години

Президента Тръмп,казва:-ние не гасим"пожари".Ние само ги палим.

12

Анонимен

преди 4 години

Гледайки Тръмп,страшно много ми напомня за Горбачов,а именно позьор с голямо его!

11

Анонимен

преди 4 години

Този *** става жалък с неговите блъфове и вживявния в ролята на мисия!

10

Тюрк

преди 4 години

Никога не сме си го мислили !

9

Анонимен

преди 4 години

До 7 Америка с тоя шут за президент е нещо което заедно с България се надпреварва кой ще копае по надълбоко в дъното и ще стане повече за смях.Те трябваше да ни направят щат.Сега ББ, Доган, Тръмп, *** и Каракачанов щяха да се надпреварват да правят барбекюта да си нахлупват сини цокала на главата да гърмят черешови топчета да крадат гласове и суджуци и да се мерят кой повече папи са го галили по главата де.Единствения достоен за президент на американо-българския райх би бил Митьо Пищова.

8

Анонимен

преди 4 години

То пък оставаше да започнат война сащ и турция заради северна Сирия. Там никой няма интерес освен Турция. Както Русия и Крим. Кюрдите са малко прецакани, но в тази част на света само с оръжие и сила може да имаш собствена държава.

7

Анонимен

преди 4 години

Командирът на Сирийските демократични сили (СДС), ръководени от кюрдските части, казал на висш американски дипломат: Вие ни оставяте да бъдем изклани, и поискал да разбере дали САЩ ще направят нещо, за да защитят сирийските кюрди, докато Турция продължава военната си операция, насочена срещу американските съюзници в Сирия кюрдите, пише БГНЕС.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо такова не мисля хер фюрер краварски Тръмп щото ние всички знаем че вие влизате във война с който и да е само ако имате интерес с случая с близкия изток ако на територията където се води войната има петрол.Ако имаше не с Турция ми с цялата арабска лига да бяхте във война *** няма.А кюрдите са будали.Не си научиха урока че колониалните империи нямат приятели а интереси.

5

Пустиняк

преди 4 години

Този нищожен лаладжия и профан причини на щатите нечувано падение на имиджа в международен план. Вече не останаха държави, които да изпитват респект и уважение към най-силната световна икономика и войска. Вече или открито им се присмиват, или презират. Америка грейт агейн ли? Хаха, пародия!

4

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КАК ЩЕ ИЗБЯГАТ ОСВЕН ДА ГИ ПУСКАТ ТИЯ ***.ТИ ОТ YPG? ЩИ ГИ ПУСКАТ НАРОЧНО, ПОСЛЕ ДА ИМА С КАКВО ДА ПЛЮТ ПО ТУРЦИ.. ПРИ ТЯХ ИГРИЧКИТЕ НЕ СВЪРШВАТ..

3

Анонимен

преди 4 години

Twitter политик,жалка работа!

2

Анонимен

преди 4 години

Тръмпе, Тръмпе, Тръмпе....

1

Иван

преди 4 години

Да, война като със Северна Корея, Иран.... или дори Китай и ЕС...***...