39

Анонимен

преди 4 години

Откакто Тръмп е президен на Америка,всеки диктатор по света прави каквото си иска,стига да не опонира на Президента.

38

Анонимен

преди 4 години

На кюрдите Обама беще им обещал собствена държаваЕврейското лоби обеща от чужда пита

37

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 41: Не, ти си се объркал, или по-скоро се мъчиш да объркаш другите. Санкции щели да налагат САЩ, и така ще спрат настъплението на турската армия. Докато изобщо решат да налагат санкции, Ердоган вече ще си е свършил работата. А освободените от лагерите джихадисти ще поемат към Европа.Етто поредният случай, в който лъсва западното лицемерие. Що ревове бяха когато Сирийската армия превземаше Алепо.Ужас!!! Хуманитарна катастрофа, трогателни псма на момиченце. А сега?

36

Ник

преди 4 години

Самата идея държавна граница да не се пази с картечницо лучета бодлива тел и мини е *** и доведе нещата до тук.

35

Анонимен

преди 4 години

"До Анонимен 35: Много си се объркал. Кюрдите, като съюзници на САЩ воюваха срещу терористите на Ислямска държава."Не аз... Ти много си се объркал. Става дума за САЩ и Турция... Че САЩ като страна членка на НАТО, някои палячовци си мислят, че няма право да налага санкции на страна съюзник в алианса, като Турция например.

34

ognyanz

преди 4 години

Имах предвид (за държавата на кюрдите) на част от територията на Ирак, контролирана от САЩ.

33

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 35: Много си се объркал. Кюрдите, като съюзници на САЩ воюваха срещу терористите на Ислямска държава. А Турция сега воюва срещу кюрдите, които са задържали в лагери повече от десет хиляди ислямски трерористи и няколко пъти повече техни семейства.Нека наричаме нещата с истинските им имена. На кюрдите Обама беще им обещал собствена държава на част от територията на САЩ и те заради тов авоюваха с ИДИЛ. Сега Тръмп ги остави да се оправят сами.

32

Анонимен

преди 4 години

Значи "военният съюз " живее в своя собствена реалност.Абе ти(Монка)що се правиш на луд?

31

Нищо ново

преди 4 години

Тръмп не иска да жертва американски войници за да помогне на кюрдите. Ако Русия разсъждаваше по същия начин нямаше да започне освободителната война с Турция, благодарение на която сега имаме собствена държава.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако искат войната да свърши скоро, трябва да помагат на Турция. Даже сирийската правителствена армия сега трябва да погне кюрдските терористи. Даже още по-добре, трябва да изпълнява турски заповеди.

29

Анонимен

преди 4 години

Значи викаш "съюзници" докато ни е изгодно,ако ли не Леш! Е вем ти и такива"съюзници"---Толкова ли си мaлоyмен, че не схващаш, че това, НАТО, е организация с определени цели и конкретни договорености. И се задействат определени механизми само при конкретни настъпили събития. Това, че са съюзници, не означава, че трябва да си дават взаимно сирeнето без пари. Имат си различни политики, гонят си различни цели. Това не е икономически съюз, а ВОЕНЕН, ОТБРАНИТЕЛЕН.

28

Нищо ново

преди 4 години

Нито ЕС нито САЩ имат намерение да спират турската агресия. Тръмп даже ще е доволен (без да си го признава пряко) ако джихадистите от Европа се върнат обратно и започнат да правят атентати в европейските страни. Единствено Башар Асад и кюрдите (сега вече съюзници) могат да ги спрат, но войната няма да свърши скоро.

27

Анонимен

преди 4 години

"Съюзник"да ти спретне Пуч защото не му играеш по свирката,как се нарича?

26

Анонимен

преди 4 години

Значи викаш "съюзници" докато ни е изгодно,ако ли не Леш! Е вем ти и такива"съюзници"

25

Анонимен

преди 4 години

"Ама това натовска държава да налага санкции на друга на това натовска държава викаш може!"Това, че някоя държава налага санкции (в случая САЩ над Турция) не е в резултат на това, че са в НАТО. Американците налагат, ЗАЩОТО МОГАТ! То иначе и ганчовците български могат да рекат, "ние налагаме санкции", но всички ще се смеят по света. Какво влияние има България?Мисли малко с тая глава! Не ти е само за украса!

24

До"имащият мозъ

преди 4 години

Ама това натовска държава да налага санкции на друга на това натовска държава викаш може!

23

Анонимен

преди 4 години

"Тогава ще видим колко струва НАТО и западните приказки за демокрация и зачитане на граници!"НАТО не е организация, която се меси във вътрешните конфликти между държави членки. За толкова години не го ли разбрахте това??? Малоyмни ли сте, какви сте? Или памет нямате, и мозък нямате, да се сетите, че и Гърция и Турция са държави членки и НАТО не се намесва когато взаимно си правят провокации? Има общо командване, което при задействане на механизми командва и двете армии както сметне за добре.

22

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая нещо умно от Тръмп!!!

21

Шоп

преди 4 години

Ами прав е Тръмп, какъв смисъл има да се бие със един от най-добрите си съюзници. На всичко отгоре руските полезни идьоти сега щяха да си умират от кеф и да се задавят с пяна.

20

бр.Вини

преди 4 години

И на тоя,глаъта не го слуша