10

Амиии...

преди 4 години

До Анонимен 9Ръчен друг път.

9

Анонимен

преди 4 години

До УченМен пък ми мяза на ПГ-7. Боеприпас за ръчен противотанков гранатомет.

8

Анонимен

преди 4 години

Плащат им бонуси към заплатите за всеки обезвреден такъв и пак ги мързи.

7

Учен

преди 4 години

Това от снимката ми прилича на стар ръждясал поялник,а *** може и помпа за велосипед да е.😂

6

Totenkopf

преди 4 години

Скапаните кашици бачкат един ден в годината и това вече е Новина? Колко са ви платили шапкарите за публикуването и, продажници?

5

ДО 4

преди 4 години

От време на време,някои ,,шапкари"намират неразриви в цяла Европа от Втората световна война.За тинейджърите всичко е игра,шоу,сензация или вдигане на рейтинг !И по добре че не разбират,.дечурлига,какво да ги правиш1

4

под.60930-Ямбол

преди 4 години

Някой от вас да е бил войник в Трета армия-щаб и командване в СЛИВЕН?Да е участвал в стрелби и учения ? Да е наясно че нерядко след това има,,неразриви".Мушмороци голобради ,гледайте си екшъните,радвайте се че няма казарма/истинска/и не се мъчете да хитреете.Тази тема не ви е ясна и политиката няма нищо общо.

3

Анонимен

преди 4 години

Мирише ми на поредната евтина сензация.

2

Анонимен

преди 4 години

Нямерен невзривен боеприпас? На 2 км от взривилата се през 2012 г. бивша производствена и складова база за боеприпаси на фирма "Берета трейдинг"? Не е възможно, прецедент!Без да омаловажавам ничий труд, ама за 7 години там бяха намерени и обезвредени хиляди такива боеприпаси, а също и доста по- мощни и по- опасни.Сега, някой шапкар е решил да си вдига рейтинга, да си пише активи и да създава "новини", закърпвайки скапания си имидж.

1

м дааа

преди 4 години

Това на демокрацията дай й само да унищожава.