19

Пустиняк

преди 4 години

Да беше се пренесъл човека навреме в северна Европа, да си кара сппкойно по пътища - тесни и широки. Спокойни и уравновесени шофьори на поршета и ферарита ще си карат с 30 след него. Но не би! Останал в кратунистан и бесен млад профан го прегазил, за което и ден няма да лежи, защото задружно бива защитаван от колегите си ганьовистанци, които дори и осъждат посмъртно велосипедиста. Няма нищо случайно, защо кратунистан опустява, а в Европа продължителността на живота нараства.

18

Анонимен

преди 4 години

Като стане дума за кола: годишен технически преглед, застраховка, книжка, колан, светлини, ограничение на скоростта. Като стане дума за велосипед, една каска не са ги задължили да носят...

17

Станко

преди 4 години

Масово велосипедистите пресичат на скорост по пешоходните пътеки, което е си е нарушение и безумие.Няма ли кой да ги ограмоти и санкционира?

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя велосипедист още в бай Тошовото време ли живее. На този тесен път в 8 часа вечерта при този трафик и без осветление който и да е ще го блъсне. По бай Тошово време велосипедите бяха забренени да се движат по основни пътища, въпреки че трафика не беше натоваре. Момчето няма вина че и управниците и старците са безмозъчни. Който и да беше на негово място щеше да го удари.

15

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно колата е "Беемве"

14

Анонимен

преди 4 години

Основните пътища вече не са подходящи за велосипед, навремето бяха но автомобилният поток се е увеличил много, а пък и коефициентът на интелигентност на шофьорите е спаднал доста. Бог да го прости човека.

13

дфжг

преди 4 години

Тъкмо ми е прясно пътното движение от Германия.Две лелки на велосипеди изпреварват спрял на спирка автобус, отдясно идва тир с висока скорост и почти навлиза в кръстовището, первата лелка подава ръка наляво, че ще заобиколи Тира. тира на място, две коли наоколо и те на място - стоят и чакат велосипедистите да преминат. Псувни , форсирания на двигатели, застрашително преминаване до колоездача - такива работи забравете. А в една от колите си бяха арабели, а в другата черни. Ама там закон, а тук?

12

Дедо

преди 4 години

До xВодачът на МПС с каква скорост е карал?Пил ли е?Има ли книжка?Колко нарушения има на пътя?Все екзистенциални въпроси

11

луд с Мерцедес GTI

преди 4 години

Те и пешеходците бягат на Зиг заг .Оти газим. Поемат ли на мерника ,нямат отърване .

10

Анонимен

преди 4 години

Велосипедистите карат на зиг заг и се мислят за безсмъртни.

9

Наблюдател

преди 4 години

Бог да прости загиналия! Младият шофьор да внимава повече следващият път като кара!

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПо -скоро полудяват с колите .Неграмотни неправомерно шофират машини по два тона ,което си е вид оръжие и са потенциални убийци.

7

Анонимен

преди 4 години

Сега младия шофьор ще излезе от затвора като стар.

6

Анонимен

преди 4 години

ПО СЕЛАТА СА ТАКА. КОЙТО Е С ПО-ГОЛЯМА КАРУЦА ГАЗИ ДРУГИТЕ. ЗАТОВА ТИРОВЕТЕ ПРЕГАЗВАТ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА.

5

Анонимен

преди 4 години

Полудяват вече с тия велосипеди.Тва е играчка за малки деца да въртят около стадиона.

4

Анонимен

преди 4 години

до 1,уместно повдигнати въпроси. Културата на велосипедистите в България е под всякаква критика.

3

Наблюдател

преди 4 години

метѐш, мин. св. мѐтох, мин. прич. мел, несв. Изчиствам с метла.От заглавието излиза, че младият шофьор е изчистил улицата с автомобила си от велосипедиста.

2

Я па я..!

преди 4 години

Пак добре че не е бил с тротинетка , ама ефекта е същия.

1

x

преди 4 години

Велосипедистът бил ли е със светлоотразители, карал ли е плътно вдясно, употребил ли е алкохол? Все екзистенциални въпроси.