19

Анонимен

преди 4 години

Днес на автосалона ходих да троля VW и Тойотка имат ли изложени електромобили,. Отговор - мхмх ми не, при което им казах малко по-надолу Киа имат два изложени, Хюндай един и между другото няколко китаеца също имаха.

18

Анонимен

преди 4 години

Обаче боковистите твърдят: Все още има шанс завода на VW да е в Територията.

17

Анонимен

преди 4 години

Да си купуват ако искат и милиони пасати турците, да се оправят сами. Това че са избрали тях означава и че разчетите на немците са показали, че ще дават по-малко пари за заплати в Турция. А пък на нас и без това не са ни нужни производства на замърсяващи коли, по-добре нещо по-малко, но по-перспективно. А компанията от Германия продължава да си сипе мръсотия - преди няколко години Дизелгейт, сега пък вземане на решение въз основа най-вече на държавни гаранции на страна, сключила търговско спораз

16

Анонимен

преди 4 години

До 16 Анонименееее, той убича да се "вози" на мощни бежански лимузини и тирове даже

15

Шоп

преди 4 години

Ние па ще караме Аудита като по-балами. Няма да караме фесофска сглобка я!

14

Хюго Бос

преди 4 години

Пълен бойкот на немския ***. Не може да пълниш джоба на нацисткоислямистки диктатор и да ми говори за европейски ценности.

13

Анонимен

преди 4 години

Да смениш AUDI за VW е все едно да смениш дясната ръка с лявата - абе има някаква промяна, ама пак не е като с жена...

12

Анонимен

преди 4 години

Раята с Турция си ляга, с Турция става! Имам чувството, че в балканския кеннефисттан буллгаристан не останаха проблеми и всичко им е цъфнало и вързало, всичко им е наред като тиква на плет!

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Трамп и Ердо са се наговорили, правят Цирк за пред хората и кюрдите, нито санкции ще има, нито нещо друго, даже в момента преговарят за Ф-35. А Трамп каза : * Кюрдите воюваха за нас срещу заплащане, ние им платихме и нямаме ангажименти* ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

10

Анонимен

преди 4 години

Става въпрос за служебни коли! А да се замени Ауди с ФВ, от единия джоб в другия, все тая

9

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам Трумпета да резне търчина рязко изодзад с едни юнашки санкции и да го върне в яслите.Дано това стане, когато ваговете са преполовили строежа на заводчето, за да се набутат още по-яко. А ско и ЕС се включи в санкциите, ще стане весело във всеки един смисъл.А иначе призовавам вагчетата да продадат нула автомобилчета през следващите поне 5 години в България.

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Дори да е така какво лошо има в това ?!Всяка държава си гони интереса. Всяка нормална държава ! Защото България не е нормална държава и не само, че не си гони интереса, а даже го предава многократно. Няма да давам примера. Та, въпросът е за действията на Ердоган и управляващите в Турция.Напълно нормално е да искат да привлекат такъв мощен автомобилен производител като "Фолксваген".Още по-нормално е да създават добри условия на инвеститора.Турция се управлява от държавници. Факт !

7

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.... да, разсъждавай и цъкай с език.......

6

Анонимен

преди 4 години

С други думи, става по-зле след като минават на вагонетки, освен това Тръмп му взе мерника на този и скоро няма да го има.

5

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

По принцип в Турция се насърчава - Made in TurkeyЗавода още не е открит, предполагам това са коли - подарък от VW, с рекламна цел, и с цел популяризиране на моделитеХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

4

Анонимен

преди 4 години

Нашите мутри да минат на лада весна - супер коли са!Ха ха ха ха

3

до 1

преди 4 години

До бай ганюЕми не си прав.... това е държавник- 5 000 работни места се отварят....... а ние - терминал 2.....

2

Евала

преди 4 години

Браво !

1

бай ганю

преди 4 години

какво дава право на някой да ми налага или заповядва какво да консумирам?ако държавната институция за която работя ми осигурява наложената служебна кола за шофиране до и обратно от работа тогава се приема но в частния ми парк избора си е мой.Тук обаче чудото ще е за 3 дни само защото ердо иска да впечатли инвеститора а след това всичко по старому