75

Скептик

преди 4 години

Най-вече новия кмет да провери колко струва и защо беше построен мостът към Терминал а не се направи връзка с околовръстното, което минава на километър от там. Също кой е собственик на хотел Премиер.

74

УЧИТЕЛКА - КМЕТ

преди 4 години

УЧИТЕЛКАТА-КМЕТ - МАШАТА НА МАФИЯТА - СЕ ГРИЖИ ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО - ЗА МАКСИМУМ НАГЛО КРАДЕНЕ - ДРУГОТО Е ВЯТЪР ... !!!САМО НОВ КМЕТ - БОРБЕН И КОМПЕТЕНТЕН АРХИТЕКТ - ДА СПРЕ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО , ИЗГРАДИ ИНФРАСТРУКТУРА , БЪРЗ И ЕКОЛОГИЧЕН ТРАНСПОРТ , СЛЕДОВАТЕЛНО И ЧИСТ ВЪЗДУХ ! НОВ КМЕТ - АРХИТЕКТ !!! И ПЪЛНА ОНЛАЙН РЕВИЗИЯ НА СТАРАТА КМЕТИЦА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!!!

73

Анонимен

преди 4 години

Амортизирани са и част от тухлените жилищни сгради.Не забравяйте, че има жилищни кооперации на по 80-90 години и не всички са строени качествено. Какво да кажем и за сградния фонд еднофамилни и двуфамилни2-3-4-етажни къщи, които са още по-стари.Така че, някои да не се опияняват, броейки вечер тъмните прозорци. Не всеки, успял да направи бързи пари през 90-те години е нискочел и ограничен. Хората умеят да си направят сметката.

72

Поинтересувайте се

преди 4 години

от дереджето на повечето панелки.Редовно тук се пише, че били най-сигурните, най-функционалните и не знам още с какви жилища. Но истината е съвсем друга. Голяма част от тях са амортизирани заради скандално некачественото строене в периода на късния социализъм и заради дивашките промени от типа "направи си сам", чрез които повечето собственици правят "подобрения".С две думи, след 15-20 г. ще се наложи бутане на тези чудовища, в които живеят поне половин милион човека. Добре,че има нови строежи

71

sofeto

преди 4 години

Надпреварата за кметове е коя партия ще пре..е друга партия е не кой ще се заеме да оправи реда и законоста в населените места, независимо дали са големи, средни или малки!

70

Деда ти

преди 4 години

И тоя балон ще се спука. Нали казаха - кризата чукa на вратите ни.Не случайно се активизираха престъпниците - гледам новините...

69

Отеца

преди 4 години

В София сртана много гнусно... Около блока ни вече изникнаха още 7 по-големи. За паркиране дума не може да става, но не можем и да се разминем вече. Разбирам топлото желание на админитрацията да вземе малко рушветчета, ама вече така се oсрaxa, че омазаха един хубав град и го направиха да прилича на гето, в което вероятно и те не искат да живеят вече. Но... Господ гледа!... Мислете му!

68

Анонимен

преди 4 години

Пурко,А на работа ходиш ли, ти и жена ти? А децата на училище и градина? А идват ли ти гости, на теб или децата? Дано не ти потрябва пожарна, полиция, лекар посред нощ... Дано нямаш катун на поляната до вас и ненанвни гости у дома и в градината. Дано като завали дъжд или сняг, да не си откъснат от света. Дано имаш ток и вода редовно или поне вътрешна тоалетна. Абе ще разбереш рано или късно защо хората са се махнали оттам. А имота ти може и да е голям и евтин, да. Но има и причини за това.

67

Пурко

преди 4 години

Аз си живукам на 100 км от Софето в 100 квадрата ново строителство с открита лятна тераса 100 квадрата и като ми се доходи до Софето, паля аудито и съм там за час по магистралата от Бабте Бойко , па вие се гъчкайте там колкото си искате.

66

Анонимен

преди 4 години

Гледам много хора чакат едва ли не апартаментите да ги дават по два за лев и много силно се надяват на една мощна криза в строителството. Това само доказва че иконом. култура на масовия българин е на ниво овчар с до 10 овце (не повече че ще ги умори!). А сега, мераклии, се огледайте около вас и си представете колко още бранша ще пострадат - като започнеш от плочките, през мебелите и стигнеш до пердетата са стотици хиляди! Няма как да не ви засегне и вас, но вие чакайте с нетърпение ефтините ап.

65

сминдух енд чесън

преди 4 години

От кандидатите за кмет ,само този на "Спаси София" и Иванчева ,която даже е с практически опит са наясно с проблема.

64

кореняк софиянец

преди 4 години

Леле колко бабички умреха таз година в нашият блок. Па колко семейства емигрираха в Англия, Испания, Германия. Няма вече кой да плаща такса вход. И над нас и под нас апартаментите стоят празни. А вие стройте нови кооперации.

63

Фандъкова

преди 4 години

Още може поне 40% за следващия мандат, нямате избор пак ще ме изберете!

62

Анонимен

преди 4 години

Балонът весело лети, изпълнен с брокерски мечти!Хайде да идва кризата и да гърми строителния балон!

61

Бъдън

преди 4 години

То се вижда нагледно само по празните обекти и табелите ПРОДАВА СЕ, ОТДАВА СЕОтделно, много от имотите се изкупуват още на етап "багера копае дупката"от прекупвачи. Което ще рече, че истинските купувачи са още по-малко.

60

Анонимен

преди 4 години

До ПРОЧЕТИтова, че две трети от сделките са без вписана ипотека е вярно. Т.е. масово българския гражданин със среден доход не купува, както се опитват да ни внушат. има някакви седлки на препродавания между фирми - вероятно.

59

Анонимен

преди 4 години

Кръстова вада е тъмна вечер. А иначе са блок до блока. И всичко уж продадено на зелено, само първи и последен етаж не са, откъм север или шумната и прашна улица. А вече години уж продадените на зелено апартаменти, стоят необитаеми. Строителя не ги изкарва на пазара, за да си продаде непродаваемите апартаменти, и за да не се ускори краха на пазара. Защо масово блоковете са необитаеми, с години? А, да - няма улица, тротоар, осветление, училище, градина, алея, парк, площадка в т.н. "елитен" квартал

58

ПРОЧЕТИ

преди 4 години

До АнонименНЕ СЪМ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАЛ НО ГЛЕДАМ КРАНОВЕТЕ И СТРОЕЖИТЕ.КАТО НЯМА РЪСТ СПРЯМА ПРЕДИШНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ И СТАРИТЕ НЕ СА ПАДНАЛИ ОТ ПРЕДИ 10 ИЛИ 50 ГОДИНИ.КАКВО СТАВА СТАРИ + НОВИТЕ :) ЗА ВСЕКИГО ПО ТРИ ЖИЛИЩА САМО ЕВРО ДА ИМА.

57

Анонимен

преди 4 години

До ПРОЧЕТИи аз е следя тази статистика, а прави ли ти впечатление, че и предното тримесечие и това има спад при ипотеките. Изненада ме предното тримесечие отчетения ръст, този не ме изненадва вече, просто има още някаква енерция от сделките на зелено.

56

Анонимен

преди 4 години

София се увеличаваше, когато имаше много провинциалисти. Сега провинцията е пуста. България намалява с 50 000 всяка година. Няма вече кой да идва в Софета и да ви плаща наемите или купува апартаментите. Вие продължавайте да строите, а по европейска статистика 23% от жилищата в София стоят празни.