9

И на мен не ми се

преди 4 години

вярваше, но за системата на банката сканираха двустранно личната карта, а после още един път. Затегнат е контрола и не става с разпечатана и ламинирана лична карта да теглиш мангизи.

8

Наблюдател

преди 4 години

Иронията е, че ако тоз беше фалирал цяла банка щеше да получи по-малка присъда, отколкото да се мъчи да взима кредит с чужда карта.

7

иванова

преди 4 години

заловили го защото имал съмнително поведение, а не защото имат механизми да разкрият измама, какво щеше да се случи ако господина беше запазил самообладание?

6

Анонимен

преди 4 години

До 1Целия панаир беше, всеки път когато има проблеми с изтекли данни, да сочат "атаката", по която няма развите ... Какво чакат? Нови свидетели? Нови доказателства? Уж имаха всико? Ама както и да е ...Най-издайническото в цялата работа бе, че от всички изтекли данни, за един не се заговори, дето е "човек от народа", а има имоти за 40 000 000 лева, примерно. Защо? Само вкараха в ареста един човек, който сигурно, като се смени властта ще взима 7-8 цифрени обезщетения.

5

Анонимен

преди 4 години

До Берач на душиПо-скоро 5, ама после 3, ама добро държание - 6 месеца, после схемата два дена бачкаш, ама са броят за три в затвора, брой няколко ваканции - Абе брой ги година и половин ;)

4

Берач на души

преди 4 години

Сега ще лежи около 10 г., правилно?

3

Анонимен

преди 4 години

До: номер 2Не се уповавай на митове и легенди за "железните нерви". Сигурно си гледал много каубойски филми за Уайът Ърп и подобни?Напомням, че живеем в 21-ви век, а не в 19-ти!Сега всички документи, включително личните карти, се проверяват в системата на МВР и други компютърни мрежи.Трябва да си хакер, а не фалшификатор - тоя е някакъв аматьор, затова са го хванали.

2

Анонимен

преди 4 години

Затази работа се иска човек с железни нерви. Нито едно мускулче или движение да не издава напрежение и стрес. Един съученик беше с такива железни нерви. Учителите му се връзваха на всичко което правеше и казваше по нищо не личеше че ги ***. Не съм го виждал от много години но с тези железни нерви сигурно е много напред. Но такива са един на милион.

1

KALki4

преди 4 години

За кокошка няма прошка за милиони няма закони!ИЗтеклите данни от НАП започват да вършат работа...