104

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Ако погледнем малко по-високо от собствената си камбанарийка, ще видим, как САЩ прецакаха ФВ, като ги разобличиха, че манипулират данните за вредни емисии. В резултат, огромно количество техни коли, буквално гният и прашасват там. Сега ФВ отмъщават, като инвестират в Тр. които в последно време са в обострени отношения със САЩ. Освен това Тр. не са особенно претенциозни относно вредните емисии. Да не забравяме, че Тр. са в отлични отношения с РФ, където най-вероятно ще изнасят ФВ.А ние сме пешка

103

Анонимен

преди 4 години

Битката, ако изобщо е имало такава между жабата и коня, е отдавна приключила, още от това лято, ако не и от по-рано. Това, че нашите политици се чудят как да замажат положението с това, че у нас инвестиции сериозните компании не правят, поради неблагоприятния политически и икономически климат, е просто смешно, защото реакцията им е изумително наивна и излагаща ги.

102

Анонимен

преди 4 години

До Фолксваген се изложиГледат си изгодата и парите, не те, ние се излагаме, че си въобразяваме разни евро-тъпотии. Големите корпорации като Фолксваген не са просто бизнес - предприятия, а инструмент във външната политика. Те не биха били световен конгломерат без поддръжката на немското правителство, което с цялата тази история ни казва следното: вие сте ггниди, от вас файда никаква, не ни дреме, одете да се перрете, миззерници. Боли - не боли, това е положението.

101

Болярче

преди 4 години

На българина като му направиш завод, първото което мисли е какво може да открадне от него. Ако дойде WV магазините за резервни части за фолксваген ще фалират.

100

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИНА Е ТРУДОЛЮБИВ И УМЕН .... САМО НА КНИГА. КОГАТО ХОДИХ КОМАНДИРОВКА В АВТОБУСНИЯ ЗАВОД БОТЕВГРАД РАБОТНИЦИТЕ САМО ЛЕЖАХА НА ПРИПЕК ПРЕД ВРАТАТА И ГИ МЪРЗЕШЕ ДА СМЕНЯТ СЧУПЕНАТА НОЖОВКА. СЕГА ПЛАЧАТ ЧЕ НЯМАТ РАБОТА ........

99

Фолксваген се изложи

преди 4 години

Вместо да останат в европейския съюз, те отъват в държава където се води война.

98

Анонимен

преди 4 години

Бойко е поканен на откриването в турция ше го черпат баклава

97

Дядо Йоцо

преди 4 години

Интереса клати феса...!!! Немска поговорка.

96

ГАЗ

преди 4 години

Аз съм съгласен завода да дойде в България. Имаме перфектният цех за производство намиращ се на много възлово място. Има огромен паркинг отпред в жълти павета. Вътре е просторно, само има 1 проблем. Трябва основен ремонт и изгонване на самонастанилите се вътре ***, защото те яростно не пускат дори и килима да се премести. Да, ще е трудно, но целия БГ народ ще застане зад VW в това му начинание. Ще потръгне държавата веднага и такива кърлежи като Роско или Роска , няма дори да дават интервю

95

Въпрос

преди 4 години

До ПичТази дума не означава ли мъжки полов орган?

94

мяу

преди 4 години

РОСКАТА МАИ Е ИНВЕСТИТОР В КОМПЛЕКС В ГЕРМАН

93

Анонимен

преди 4 години

*** Синоптичков още не е разбрал, че VW не избраха България ... а тръгнал да се обяснява по политически теми.

92

Анонимен

преди 4 години

Някой ще му каже ли да прочете новините от последната седмица, или ще го оставим да се излага за всеобщо забавление? :D

91

Анонимен

преди 4 години

Пич-Виж какво за завода на WV определено съжаляваме,виж за другото,скимтящото човече то освен презрение друго не заслужава!

90

Анонимен

преди 4 години

До ПичХубаво, аз не съм русофил, ама как, КАК да си обясняваме на децата за европейските идеи, солидарност, хуманизъм и пр., след като ни го завират четтвъртит по най-отвратителен начин; че за бедна България не може, щото трябва да сме единни и еврококоректни; че Ердоган е диктатор, Путин бил диктатор, ама за отворените немци може да си строят шест газопровода, за турците също, а за нас не може. Айсиктир и на европа и на ***... им в п....

89

Пич

преди 4 години

Дори когато им засегнат националната гордост, тази червена сг ан пак заема страната на любимата Русия. В Москва наскоро имаше изложба за Кирил и Методий и кирилицата, в която нямаше и една дума за България. Нито една думичка дори. На практика руснаците водят целенасочена политика против България, така както водят политика против НАТО, ЕС, дори Норвегия. И за българския родоотстъпник, това е ОК, и те са прави. Верни комунистически синове - ще предадат майка си, но не и партията. Евала пичове.

88

Анонимен

преди 4 години

Долни ..ръсници са немците. Нямало политика, било бизнес - решение. Глупости на търкалета. Големите пари вървят с политиката, това е истината. И не Брекзит, ей такива решения отблъскват от европейски идеи, тинтири-минтири. ще ми говорят те за обединена Европа, руснаците това, руснаците онова, не стойте АЕЦ, газопроводи. Всичко е гнилостт и зараза, лицемери швабски.

87

Пич

преди 4 години

Русофилството е уникално заболяване. На практика тези клети хора, които пишат коментари под тази статия, са изпълнени със задоволство, че завода на VW няма да е в България. Дори плоят по един човек, който се опитва да помогне по някакъв начин. Разбирате ли за какви жалки хора става въпрос? Излиза, че руската доктрина им е по-скъпа отколкото собствената им държава. Наистина уникално заболяване.

86

Анонимен

преди 4 години

"На Балканите разочарованието от VW е голямо", казва Плевнелиев пред Handelsblatt."Е, след това изказване на роско, VW няма да открие тук и печатница за рекламни брошури на моделите си.

85

Q

преди 4 години

"А стига бе" -Дори и не четох тази *** новина!