124

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е тоя *** да спре да мастурбира на тема WV

123

Пич

преди 4 години

До КокоКак продадоха националните интереси, дай пример?

122

Коко

преди 4 години

Тъкмо се зачетох в статията и като разбрах кой го е казал се спрях този човек Плевнелиев заедно с Паси и още неколцина ниски и малки хорица трябва да бъдат съдени за национално предателство тези същите ПРОДАДОХА националните интереси и продадоха като стока държавата и хората в нея за няколко долара повече навремето имаше такъв филм но да не забравят всичко в този живот се връща колкото по късно толкова по мръсно

121

Анонимен

преди 4 години

Отвличат ни вниманието с реше отдавна проблем.По важно за България е,не къде Фолксваген ще си строи завод,а защо не трябва да се подкрепя Северна Македония за ЕС,докато не признае,че имаме обща история от 13-ти до 19-ти век и че македонски език няма.А за фолксваген,не съжалявам ,защото пак без на българин ще плати сметката,когато завода (ако бъде построен тук)затвори врати след десетина години.Вече имаме и примери.Рено и Роувър.А Плевеню,явно е прибрал някой и друг грош,за пропагандата.

120

Пич

преди 4 години

И тук основния въпрос е защо един бивш президент лобира за националния интерес, а не настоящия президент? Разбира се, отгвора е ясен на всички хора с поне малко акъл в главите си. Пуделът на Решетников се активира само за теми, които са в интерес на Масква. А иначе Плевнелиев бил "кукла на конци" и т.н., хайде у лево бе, комсомолци.

119

Пич

преди 4 години

"VW гледа къде са по-ниски заплатите. В момента в Турция са по-ниски. Това е главната причина" Я па ти. Заплатите вероятно са последната причина. Турците имат повече квалифицирани работници, по-голям вътрешен пазар, имат търговско споразумение с ЕС, и по принцип са по-гъвкави при износ извън ЕС. Те са си по-добрата оферта отвсякъде. За това повтарям на *** в този форум, че Западните държави трябваше да ни ударят едно политическо рамо. За това лобира и Плевнелиев, не че е негова работа.

118

Пич

преди 4 години

"Дори плюете по националния си интерес, само и само да цвъкнете още един път по Русия"Това е оксиморон което си написал бе, моето момче. По принцип никой няма нищо против Русия, но ако ти харесва Путинова Русия, значи си човек със сериозна диагноза. Като имаш предвид, че Путинова Русия съществува с подкрепане на мнозинството руснаци, можешд а си направиш изводите и какво ни е отношението към руснаците. Путинова Русия не прави бизнес, те правят експанзивна гео-политика. Това е истината.

117

lol

преди 4 години

VW гледа къде са по-ниски заплатите. В момента в Турция са по-ниски. Това е главната причина

116

кауза пердута

преди 4 години

Фолксваген просто иска да излезе извън ЕС за да не отговаря на строгите изисквания на ЕС. Така че така или иначе завода ще е извън ЕС. В случая Турция.

115

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

не само, че завода ще се строи в България, но в последната година от управлението на Тръмп Америка ще води война с Турция.Турция няма да съществува. Питай Тръмп ако не вярваш.

114

Анонимен

преди 4 години

До ПичПич, вие от 1997-*** методично и целенасочено цвъкате по Русия. Не само, че не сте неутрални, ами цвъкате. Дори плюете по националния си интерес, само и само да цвъкнете още един път по Русия. Двайсе години. Ти какво очакваш, Русия да е във възторг ли? Аре малко по-реалистично...

113

Радослав

преди 4 години

Абе какво коментирате изцепките на този психично болен индивид? Завод в България, хаха - смях в залата!!! Кои ненормален ще вложи и 2 лева тук? Ние българите не искаме да си влагаме парите тук, тая си мечтаела някои от чужбина да се излъже! Ама инвестиции за милиарди не се правят заради хубавите ти очи (не, че ги има) или защото си дашна, а се правят с цел печалба на много повече милиарди! България още ползва каменни плочи и птеродактили в комуникацията с институциите, тоя за VW фантазира!

112

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Аз като Ви казвам вече месеци наред, че Турция няма да спечели този завод. Ама, вие си драскате тук някакви си статии, безсмислени и жълти текстове. Да не си измислям. Казвам го щото на мен така ми казаха. Просто чакат да видят на къде ще отидат изборите. Това е.ЕС ще ги соосипе, ако Ердоган спечели. Тръмп ще им потрошууу костите.Вие да не си мислите, че големите корпорации не са зависими и не ги контролират. В Германия е такъв КОМУНИЗЪМ, че дори в КИТАЙ няма такава пирамидална структура.

111

Анонимен

преди 4 години

хахахахахаха Нашите "политици" с много смешни! Все въртят-сучат и все България е у г..зо! За нищо не стават! Вервайте ми!

110

Пфф

преди 4 години

"пич" може да ти вика само ***. Да ти кажа че фобиите са заболяване на психиката. Клаустрофобия, арахнофобия, русофобия и т.н. Страховете се преодоляват с възмъжаването, ако катова изобщо настъпи при индивида. *** се прегледай при професионалист, че си толкоз изперкал че сигурно и в огледалото ще вземеш да виждаш Путин.

109

Сорсо...иййд

преди 4 години

Путин е виновен!!!Фолксваген го направи за подарък на рожденния му ден !а Руснаците са хакнали файловете на Фоксваген грууп...и са принудили президента на Фолксваген да вземе решение в полза на Турция !

108

майорски

преди 4 години

До Ф.Е. Джержинскисупер коментар ...това е истината .....Германската икономическа буржоазия намери начин да нанесе обратен удар на Американската ...очаква се породължение !!!

107

Анонимен

преди 4 години

Ами , всички заводи на Мерцедес, Ауди, Опел, та даже Тесла и Тойота от утре благодарение на Роско започват изграждане на заводи в България. Ще са необходими 1 100 000 работници със заплата 4 500 евро. Е когато това стане тогава и Фолцваген ще строй в България. А вие журналистите стига сте се подигравали с тоя болен човечец като публикувате бръщолевиците му.

106

майорски

преди 4 години

Да си направи тогава Южен поток и АЕЦ Белене и да не се занимаваме въобще с върховенството на закона в Еврозоната..... щом са в интерес за България да си ги направим и да не се занимаваме повече с Брюселското зеле.....От ограниченията на ЕС ...за 10 години България загуби повече отколкото за 45 години тоталитаризъм и зависимост от СССР.....срамота е

105

Анонимен

преди 4 години

О, то тия гл употевини били на сламеното човече Роско! Чудя се аз на кого може да хрумнат такива "крилати" мисли из главоча. Ясно на кого!Нищо не ме изненадва тогава. Тоя е неизчерпаем източник на хумор, сатира и забава.