164

1212

преди 4 години

Битка !!!! Е няма БИТКА има БАТКА!!

163

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е с работната ръка в България. Хоратаааа ги няма, избягаха. А Турция е най-младата нация.

162

Анонимен

преди 4 години

не е ли време вече да излиззаме от ЕС?

161

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО ГЕРМАНСКИТЕ ФАШИСТИ СА РЕШИЛИ ДА СПОНСОРИРАТ ДИКТАТОРА ЕРДОГАН,ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗБИЕ ПОВЕЧЕ КЮРДИ .ПФУ....СРАМОТА БЕ .ПЪЛНА ЗАБРАНА ТАЗИ МАРКА И ПРОИЗВОДНИТЕ И ДА СЕ ПРОДАВАТ В БЪЛГАРИЯ .ДА СИ ИЗНАСЯТ И ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ ОТ НАС,СТИГА СА НИ ИЗСМУКВАЛИ ПАРИТЕ НЕГОДЯИТЕ.

160

Никога Фолксваген

преди 4 години

От сега нататък всеки български патриот,който знае какво е Турция-средновековна османска тирания и кой създаде и лансира Фолксваген-чичко Адолф-ефрейтора,никога не би си купил кола от тази марка.

159

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да ударим здрав шамар на германците та да се светне и останалата Европа. Нито лев от парите за въоръжение на армията не бива да отива в Германски ръце. Демонстративно да си поръчаме от САЩ, оня ден имаше предложение да построят заводите за БТРи Мастив в БГ. После тотални ревизии на немските вериги и ограничение на вноса на плодове и зеленчуци. Нека да започнат да работят като в ЕС, глоби до дупка за некачествената стока дето ни я пробутват за 1во качество. И така докато им се ...

158

Анонимен

преди 4 години

Фолсвагена ще е в Турция,защото шефът им имал хемероиди.Сделката между Ердоган и шефа на фолсвагена е завод срещу личен ибрик на Ердо!

157

13

преди 4 години

Тайната комисия преговарящи от България, тайна за да не разберем кои Пламен Георгиевци са вътре и колко пари взимат, са ходили до ФВ в Германия, от където са ги шутирали и кратко и ясно са им казали, че не е тяхна работа, къде ще е завода. Това е било преди месеци, но чак сега излиза. Няма да се изненадам голяма част от шефовете във ФВ изобщо да не могат да покажат България на геграфска карта без очертани държавни граници. Те знаят за Турция, нашия фалите и че тук ще е буферната зона, защо им е?

156

Козел

преди 4 години

И какво ще инвестират в България както всички чужди фирми на пазара. Ще инвестират в ниски заплати и текучество на персонал, вижте големите търговски вериги няма да ги казвам вие си ги знаете 800лв заплата и пълна експолтация. Заводите за авточасти ,за електрони елементи какви пари дават и всички ушким инвеститори това са кръвопийци на бедния Български народ ***. Идете в северна корея там инвестирайте докато не се научите на уважение и да плащате достойни заплати тука работа нямате!!

155

Наблюдател

преди 4 години

Фолксваген избра Турция, заради нарастващото търсене на танкове .

154

Споко

преди 4 години

ЕС като банне сега Ердо заради агресията му срещу Сирия и Фолксваген ще се върне като наасран в България.

153

Сандо

преди 4 години

Нама да отидат в Турция! Немското правителство ще им сложи крак

152

Анонимен

преди 4 години

Да не са луди да дойдат хората тук ? Излагате се ! Стига сте писали глупости !

151

джо

преди 4 години

Хората почнаха да ги произвеждат, ние още битки водим.

150

Предложение

преди 4 години

Да се преборим за завод за болтове на колелата.Ще патентоваме нов материал-от *** на тиква.А синоптичката ще гадае на боб къде ще е най благоприятно да ги засеем.

149

ДЕМОГРАФИЯ

преди 4 години

Да, Фоксваген..А също и Европейският гигант Еърбъс се кани да инвестита 4 милиарда в самолетостоене в Турция. Ще ви дам само едно основание - такива инвестиции са с поглед 30 години напред. И какво имаме - катастрофална демография на Балканите и тотална липса на работна ръка като перспектива (за квалификация не говорим). Така, че пеи нас повече от тези инвестиции дето са едно голямо хале и вътре 300 души сглобяват дребни компоненети направо може да забравим. Това е РЕАЛНОСТТА.

148

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Хъбове, клъстери, аутсорсинг...това е бъдещето!

147

Анонимен

преди 4 години

И в моя вестник - "Трета възраст" писаха че завода ще е в България.

146

Анонимен

преди 4 години

Фабриката на VW ще е в БГ! Толко е сигурно че нема накъде повече. Само не са го казали още официялно. Това ще стане другата или по-другата седмица. Точно преди изборите. За да може Фъндъчка да смачка Майчето кат фас. Бойко се е разбрал с VW точно кога да обявят завода ! Сичко знам!

145

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е патологичен лъжец!