8

Анонимен

преди 4 години

До ЕВРОКОМИСИЯТААха.Ти щеше да ходиш на бригада на полето за 40ст/ден и да береш чушки за братска русия.

7

Анонимен

преди 4 години

Европейската комисия се командва от Германия. Европейският съвет се командва от Германия.

6

Анонимен

преди 4 години

Въпрос към гербер:- Каква кола имате?- VW произведен в Турция.- Какво мислите за завода на VW?- Нищо не е свършило, може да ги привлечемда го направят в България.- Вие сте олиго френ, нали!?

5

отговор

преди 4 години

защото ердоган ше пусне нови "мигранти" да плъзнат из западна Европа. а на брюкселските милионери това вече не им харесва. почват да им се клатят столчетата. ердоган ги изнудва и всички го знаем. измисления ес, отива към разпадане! и те така!

4

Анонимен

преди 4 години

Въпрос към гербер:- Каква кола имате? - VW произведен в Турция.- Какво мислите за завода на VW? - Нищо не е свършило, може да ги привлечем да го направят в България.- Вие сте ***, нали!?

3

Тя

преди 4 години

ЕК има инструменти за влияние, ама на такива като нас!

2

Анонимен

преди 4 години

ЕК има инструменти, но не иска.

1

ЕВРОКОМИСИЯТА

преди 4 години

са американски агенти и целта им е да пречат на РУСИЯ - ЮЖЕН ПОТОК, СЕВЕРЕН ПОТОК, а не да се грижат за Европа. Ние като последни будали се набутахме в ЕС. Ако не бяхме в ЕС нямаше да се съсипе селското стопанство, щяхме да изнасяме домати и чушки за Русия вместо Турция, нямаше да загубим 600 МЛН годишни такси от Южен поток, щяхме да имаме АЕЦ Белене и да изнасяме ток за Турция, а сега се чака да се внася турски ток от Руска АЕЦ