16

Бай Иван

преди 4 години

Естествено, нали има безплатно ядене и социалните трябва да вървят ;) !!!

15

Анонимен

преди 4 години

На времето си правихме майтап като пускахме слух че има банани в местния плодзеленчук! Бабугерите хукваха с по три мрежи!

14

Владислав

преди 4 години

КОНКРЕТНО:Случаят е от дни и се развива в село Балша, Софийско. Три деца са взети две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели.Също по техните думи децата са взети по анонимен сигнал.

13

Активист на БКП

преди 4 години

До СвСъщата тая ,,проста тълпа,, гласува организирано за ГЕРБ ...

12

Владислав

преди 4 години

Карбовски: Не е фалшива новина! Наистина извеждат деца от училище,заставам с името си зад това! Не вярвайте на приказките на Бойко!

11

Св

преди 4 години

Класически пример, че простата тълпа се поддава лесно на манипулации. И после що ни принуждават с политика да ни държат в ниските слоеве на интелектулното развидие За да ни манипулират. И както казва ком. 9 - точно пък от училище ще ги вземат :). Логика и мисъл нулева. Отде да знаят простите люде, как точно става - и ако има предпоставка да се отнемат, ще ги скрият в колибите си до пълнолетие ? :)). Първосигнална реакция без мисъл за последствия, както апропо цялостното им поведение.

10

kirasirrav

преди 4 години

в доста постове се задава въпроса как така бързо са се организирали - по принцип в села и малки градове повечето от етноса са на борсата и трябва да чистят и метат, и през повечето време седят на центъра/площада занимавайки се със кафета, цигари и семки; отделно се съсредоточават на гари и др. подобни места; и като се има предвид че повечето са някакви роднини /един да звънне на родата и т.н./ нещата се изясняват

9

Анонимен

преди 4 години

Да бе тя държавата ще им ги вземе от училище!Много умно са го измислили а то си е точно така като се замислиш тия деца ако се учат ще се отделят от средата в която са сега което си е все едно ги вземаш от родителите.Ако човек знае и може не би живял като човек които не знае и не може

8

Samo minavam

преди 4 години

Още има какво да се краде в тази държава.Тъкмо проветриха училищата и не мирише на мокро куче и хайде пак.Бонго на училище.

7

xxx

преди 4 години

хАНъъъъ отидоха социалните помощи

6

Анонимен

преди 4 години

Нямам думиАз имам горчив опит от паниката която правятДадох им хиляди левове на едни които ме заблудиха и заплашиха, но според властите това е нормално

5

Радослав

преди 4 години

И какво правят по цял ден тия, че да успеят за минути да отидат и да си вземат творенията? Кога най накрая ще направите граждански права само и единствено за данъкоплатци? Да им ги взимат и да се опитат да ги направят хора, докато са в гетата от тях нищо няма да стане освен инкубатори за нови индивиди с нулев принос за обществото! Имаме крещяща нужда от промяна в закона! Плащания от държавата само за данъкоплатци! До кога пари ще се дават на тия с нулев принос, а за данъкоплатците нищо?

4

65

преди 4 години

Не ви ли стигат помощите,та искате и още. Може би в хотел ще ги настанят.Идат избори,искайте си нещо

3

Анонимен

преди 4 години

Всички тези т.н. родители е трябвало да напуснат "работа" и да хукнат към училищата. Тъкмо са били на "бране" на жица и са ги прекъснали.Жалко...

2

Наблюдател

преди 4 години

Чакат някоя партия да ги успокои преди изборите.

1

ай сиктир

преди 4 години

Умрял е някой да им събира стоката и да ги хрантути. Така наречените роми се чудят как хем да задържат социалните помощи, хем да не си пращат творенията на училище.