72

Буги

преди 4 години

Ей кво ли не измислят само да не учат.

71

Анонимен

преди 4 години

от опит знам,че сами си ги пускат слуховете.и колко е лесно да ги манипулираш

70

Има лесно решение

преди 4 години

Откажете се от античовешкия закон за детето. Не само циг, и българите ще си приберат децата. Моите са пораснали, но ако на внуците ми започнат да им обясняват, че е много хубаво да помислят, дали пък не предпочитат да са от другия пол или дали не трябва да мразят родителите си, че ги карат да си учат уроците, ще ги спра от училище. И ако е трудно да намеря частно училище, където да не ги учат на такива глупости, ще емигрираме. Децата ми мислят по същия начин!

69

Анонимен

преди 4 години

Някой иска ромите да са неграмотни ,з да може по-лесно да ги манипулира и затова пуска слухове.

68

Коце кмета

преди 4 години

Училище, работни места?? Какви са тия чудесии в махалата?

67

Радослав

преди 4 години

Да им ги взимат! Така има надежда поне малка част от тях да станат данъкоплатци! Ако ги оставят в гетата от тях ще станат само ревящи за помощи инкубатори които ще създават още себеподобни които да са само в тежест на обществото! Крайно време е държавата да почне да си върши работата и вместо да им дава социалки, да взима децата и да праща родителите да работят за издръжка на отрочетата си! Само така ще прекратим безконтролното им развъждане!

66

лъжливото овчарче

преди 4 години

Започнаха мръсните номера на НПО-отата. Принципа на лъжливото овчарче! Защото още нямат право да крадат деца-това право ще им се даде законно от 1.01.2020 г. Сега само пускат клухове, така че хората да им писне. И когато наистина мръсните еничари го направят-хората няма да повярват, че мръсниците са тръгнали! Долна продажна еничарска ***! Купуването и продаването но деца е престъпление!

65

Анонимен

преди 4 години

ШколоДревно български журнализъм със адекватни наименования! Къде сте учили български?

64

Иху

преди 4 години

Искахте абориг..и имате ги .Айде образовайте ги.,..,,Иху

63

Анонимен

преди 4 години

Простите роми не могат да правят разлика: "Ще им бъдат отнети детските" и "Ще им отнемат децата". Простотията човешка.

62

Хюго Бос до 64

преди 4 години

Точно. Кой номрален ще им ги взема?

61

гост

преди 4 години

А кой ще им ги взима и за какво са им ?

60

ххх

преди 4 години

Чаветата са оръдие на труда за ромлянете.Пълнят им дебитните карти с помиощи

59

Едно към едно

преди 4 години

Някои дошли с БРАДВИ! А една мингянка обясняваше, че ще убиват, ама чаветата няма да дадат! Питам се...дали на Бойко му работи телевизора?

58

ROM

преди 4 години

Искаме обучение на майчин език!

57

Анонимен

преди 4 години

***, пак ли правят золумства чрез техните платени сиански барони по села и паланки?

56

УЖАС

преди 4 години

Ромите са прави - изпаднали са в Ужас че ще им отнемат Поминъка .Най-много ме изкефи един Ром - избягахме от РАБОТА за да си вземем Децата .Социалните да видят Записите и да им отнемат помоща за Безработни .

55

Паника! Паника!

преди 4 години

Взимат децата, всички с IQ ~60 да тичат да си ги взимат! Нищо че, за да вземат едно дете трява да се мине през съд, така че всеки с повече 2 пръста чело може да сметне, че дори и да взимаха дете ако не му купиш сладолед на българския съд ще трябват 2-3 хиляди години да отнемат децата само в това училище...

54

Tъпанар

преди 4 години

Явно е плъзнал слух, че ще им отнемат помощите, независимо дали децата им са на училище или не, ама те винаги сглобяват нещата от контекста и според това дали ги устройва. Пример от 1-вото изречение: Отнемат, помощи, деца, училище. И понеже "помощи" не ги устройва в изречение в което има "Отнемат", го махат и става: Отнемат, деца, училище...

53

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим ромите постепенно се социализират все повече и повече. Преди 30-40г. не можеше да се види добре облечен ром, сега гледаш хубави деца, чисти, спретнати, добре облечени. Пък и доста смесени двойки се виждат и компании на мдадежи също. Нерядко се забелязват и нормално изглеждащи семейни двойки с деца. Няма лошо, хората се трудят, семейства гледат, децата учат и т.н. Хората са еднакви, само условията са различни.