41

грешка

преди 4 години

Има само 1 единствена "страна на неограничените възможмости" и това не е САЩ, а България. Само в България може един необразован, нищо не можещ и от нищо не разбиращ, с една четена-недочетена книга, учил-недоучил пожарникар, охранител ама не точно, да стане премиер на Републиката и то 3 пъти. И да си назначи магаре за президент :-)

40

Анонимен

преди 4 години

Е като е емигрирала още на 24 години в Щатите, и то в меката на шоубизнеса Лос Анджелиз, що е стигнала до това отчайващо състояние?! И то с такъв талант! Сега каква кариера може да има, пълно е с певци и музиканти които търсят реализация, но успяват тези с много пари и.солидно лоби и....... не толкова талантливи, да не кажа бездарни! То и кариерата на Сюзън Бойл започна на 48 г от Британия търси талант,.пак с опера, но подписа звукозаписен договор с компанията на Саймън. Да беше се явила в AGT и щеше да има повече шансове. Митът за американската мечта е утопия.

39

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо руско, всичко ми е западно.

38

Анонимен

преди 4 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

37

западняк европеец

преди 4 години

По-добре бездомник в САЩ отколкото живот в клoaката Руска федерация, логично.

36

!

преди 4 години

Предпочита да живее в кофа за *** и да се прехранва на улицата в САЩ от колко в да се върне и да живее в дървена къща и да работи в колхоз в Раша. Даже и бездомниците в САЩ руснаци не искат да се върнат в Раша.

35

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Първа по смъртност в света. Що така бе, нали ЕС и евроатлантическото парнтьорство бяха рая на земята?

34

до 32

преди 4 години

Имах приятел, който беше с чернодробна недостатъчност от дете. Никога не е пил. Почина на 27 г. Не е задължително да си алкохолик, за да имаш проблеми с черният дроб. Но, според теб, щом е рускиня и има проблеми с черният дроб, задължително е алкохоличка. Ограничена работа.

33

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден ли ще пишете за тази жертва на руската демокрация?!

32

Анонимен

преди 4 години

Тази статия я публикувахте само преди два дни. Не сме я забравили още.

31

Анонимен

преди 4 години

"Емигрант от Русия? Е що така бе, нали в Русия беше рай, другари русофили?"---------------Емигрирала, когато е била на 24. Сега е на 52. 1991 г.-проста аритметика.През 1991 г. и през следващите десетина години, по времето на демократичните промени, милиони хора в бившия СССР загубиха не само средствата си за съществуване, но и живота си. Руската пролет накара да емигрират все още живите.

30

Анонимен

преди 4 години

"панкреасът и черният дроб на Емилия започват да отказват". На 52 години е сега. Да те изхвърлят от старчески дом и църква... бая на градус е била тая. Сега за всеки алкохолик ли статия ще пишете? Да си беше пила спирт в московското метро - щеше ли да има има разлика. Неее - пропаганда трябва! Даже и алкохолиците-клошари могат в USA. Да си купят още едно уиски. Не е като медицински спирт, *** става. Клошарска медия.

29

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Емигрант от Русия? Е що така бе, нали в Русия беше рай, другари русофили? Защо е избягала в прогнилия запад?

28

Анонимен

преди 4 години

До 29 Щот тука си е точното място за глупусти.

27

Анонимен

преди 4 години

До 28Що държиш сега да говориш глупости :)

26

Анонимен

преди 4 години

САЩ са много зле с хигиената, дори нямат нормална баня в къщи да се измие човек както трябва, поливат се с вода от някакви чоканчета на стената които пръскат вода.

25

Наблюдател

преди 4 години

Да идва в София. Нашето метро е по-ново и с по-хубава акустика.

24

Анонимен

преди 4 години

В САЩ живеят под земята в тунели. Даже една много известна порноаткриса живее под земята, защото няма жилище, има видеорепортаж за нея на холандската телевизия Jenni Lee (aka Stephanie S.) homeless and living in Las Vegas tunnels

23

Анонимен

преди 4 години

До аман!Те нямат журналисти просто няколко човека превеждат цял ден новини и ги пускат в система която е настроена през колко време да ги пуска лайв :)

22

Анонимен

преди 4 години

До 23Че те руснаците живеещи в България казват същото :)