8

Анонимен

преди 4 години

До АстрифизикДупките не отразяват лазери.

7

И.Б.

преди 4 години

Ето потвърждение и от космонавт, че се спи хубаво в безтегловност. Преведено наземен език означава, че вечер не трябява да се яде, което обстоятелство намалява телесното тегло, спи се по-добре и се предотвратяват кошмарите.

6

Астрофизик

преди 4 години

Разбира се, че кацането на Луната е фалшиво. Всички сме на ясно, че земята НЕ Е сфера , а е плоска и Луната е само една малка дупка в небосвода. А на дупка не можеш да кацнеш!

5

До 6

преди 4 години

Да ! Прав сте. И аз съм гледал предавания от международната космическа станция и как се придвижват космонавтите. Няма нищо общо с фалшивото кацане на американците на Луната.

4

Анонимен

преди 4 години

Гледал съм предаване от международната космическа станция как космонавтите се движат в безтегловност. Отблъскват се от стена и летят докато не срещнат някаква опора за да се спрат а на филма за американските астронавти на Луната те подскачат ама падат на повърхността това значи , че или на Луната има атмосфера или е снимано на Земята

3

Анонимен

преди 4 години

04.10.1957 г.Преди 62 години в космическото пространство полетя първият изкуствен спътник на земята - съветският "Спутник".

2

Мюмюнчо Седефчов

преди 4 години

Само чалгата може да спаси космоса от сигурна смърт! Силен радио сигнал с чалга да се изпрати към тази луна на Сатурн за да има мир!

1

Юрий Армстронгов

преди 4 години

Винаги ми е било интересно как се прави кекс в безтегловност. И за ползването на тоалетна също.