161

Анонимен

преди 4 години

Кой си ти бе мишок,че да се изказваш?!?Кой ти дава трибуна бе олиго......?!?Видяхме колко си "кадърен".По-добре се скрий,защото си жалък,като твоя идол БОКО ТИКВАТА.

160

Плужек и слугинаж на

преди 4 години

чужди интереси. Това си ти г-н Плевнелиев! Целият народ те ненавижда, а ти с цялото си нахалство ни даваш тъпите ти съвети, които никой не искал. Господ да те съди!!!

159

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Македония е най голям проблем днес на РБ, но най важно че създадохме едно уважение към България!

158

Анонимен

преди 4 години

а да си пи.каем на историята дали няма да е историческа грешка?

157

ПроСоТо

преди 4 години

цялата ни трагедия с така наречената "Северна Македония"..сякаш има "Южна такава",..или "Западна",..или "Източна", дължим на ИЗДУХАНИТЕ ХИЕНИ,ламтящи за власт,които са наясно с нещата толкова,колкото Митю Пищова е наясно с Висшата математика.Но така е!..-Като компетентните люде,знаещи как стоят нещата, бяха изтикани на заден план в интерес на слагачите-политподметки,така ще е!

156

123

преди 4 години

"Продължаваме да сме в играта. Неколкократно управляващите VW поискаха да бъде взето решение за Турция.":)))))))))))))))) смяхххххх"Германският автомобилостроител Фолксваген регистрира компания в турския търговски регистър със седалище в окръг Маниса"

155

cузи

преди 4 години

Росене,не ни заблуждавай кой си.Трябваше да си върнеш старото име.

154

ПроСоТо

преди 4 години

защо като го мерна тоя комсомолец,в съзнанието ми изплува една детска песничка от миналото:-"Тръц,пръц,стара магаричке,къде ходиш да пасеш?"..?..

153

Анонимен

преди 4 години

Историческа грешка е че те назначи за президент.

152

обективен

преди 4 години

На този по му отива да прави баница и да върти прахосмукачката.Колкото пъти си отвори устата ,толкова пъти става за смях.

151

македониибългарански

преди 4 години

ако сменим името на България, на източна македония, няма да имаме никакви исторически проблеми и казуси.... те ти интеграция.

150

истината

преди 4 години

По-добре историческа грешка, отколкото провал на бъдещото на БГ и ЕС. Айде стига с тая Мацедония - те ни плюят, ние - дъжд вали. Айде холан, да се оправят, не са малки, нали са древни?!

149

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев е родом от Гоце Делчев.

148

Анонимен

преди 4 години

То и избирането на недоразумението плевнелиев беше грешка, но сега кой го помни?Та нека, както гърците гърците си сключиха договор, така и ние да го направим, защото македонците от друго не разбират.Да сте чували от както сключиха договора с гърците, македонците да споменават нещо за воя античен произход?Аз лично не съм...

147

Деди

преди 4 години

...ше бъде историческа грешка.....Ми няма да ги спираме, ако си оправят кривиците. И друго, македонците с БГ гражданство са около 90хил. - хора, които са декларирали, че са българи, както и техните предци. Тези хора имат нашите права и държавата им дължи защита на интересите. СМк не признава тези неща, нарушава правата им, а това не може току-така да мине без участие на България.

146

ognyanz

преди 4 години

П'родажника Плевнелиев си е п'родажник - не може да надскочи себе си. Гърция можеше с години да спира Македония по пътя за ЕС и НАТО за да защити националните си интереси., принуди комшиите да се откажат от претенции към античните македонци, даже да сменят имена на обществени обекти, а ако ние защитим нашата обща история от посегателствата на македонизма, това щяло да бъде "голяма грешка". Жалка работа е Плевньо, добре че вече не е в президентството.

145

Плевньо

преди 4 години

Те сами се спират бе ***!Позицията ни по темата "Македония" трябва да бъде още по твърда, за да не допуснем наистина историческа грешка!!!

144

помня историята

преди 4 години

Аз помня историята, която е категорична....ВСИЧКИТЕ НИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ / БЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОКО ТИКВАТА / СЕ ДЪЛЖАТ НА ЖЕЛАНИЕТО НИ ДА ПРИОБЩИМ МАКЕДОНИЯ.....МАЙНАТА И НА МАКЕДОНИЯ....ПОГЛЕДНЕТЕ КАКЪВ СКОТСКИ ЖИВОТ ЖИВЕЕМ. МАКЕДОНИЯ И ШУМЪТ ОКОЛО НЕЯ Е САМО СРЕДСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ.

143

SS

преди 4 години

"Някои са забравили, че трябва да имат морални устои", казал баш-майсторът Оффшорко

142

Анонимен

преди 4 години

ако можеше и Пловдив щеше да се отцепи от тая , лишена от бъдеще, България.