181

Росчо

преди 4 години

доказано за всяко публично изказване против Русия е получавал тлъст хонорар. Нека си бъде русофоб, но да не бъде предател на българските интереси. Слуга, васал и ***.

180

Пян_Гъ

преди 4 години

Това, което "умният" президент всъщност казва, е: "България и Гърция подписаха договор с Македония не защото са много далновидни, а за да се ограничи руското влияние на Балканите под американски натиск с оглед на новите газови трасета от Кипър през Гърция за Европа. Гърците са си хитряги by default, но ние ХИЧ ДА НЯМАМЕ ИЛЮЗИИ ЗА БГ ИСТОРИЯ, ИНТЕРЕСИ И Т.Н. Те от US посолството ще ни кажат какво да правим. Ние не сме Израел, та да се церемонят с нас". Това стои зад неговите думи.

179

Бойко

преди 4 години

За 99 процента от българите ти си грешка на природата

178

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 182: Ние не искаме да признаят, че са българи по произход. Нека се считат каквито искат, това си е тяхно право. Това, с което ние не трябва да се съгласяваме, е да се пренаписва общата ни история в интерес на македонизма. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи (като Гоце Делчев например) след смъртта им нашите комшии да ги обявяват за македонци, само защото така им изнася. Не може в учебниците им да пише, че българите са скитски татаро-монголски народ и т.н.

177

Анонимен

преди 4 години

Щом Плевнелиев смята, че е грешка, значи поведението към Македония е правилно.

176

Анонимен

преди 4 години

комунистите гледаха на народа си като на своя собственност,не е нужно да се прилага същото и за македонците.Насила хубост не става.

175

леле

преди 4 години

Не мога да прочета и ред за тази жаба ! Отивам да повърна !

174

Ти да видиш..

преди 4 години

Не ядосвайте Плевнелиев , че след Радев я е рекъл да са кандидатира , я е спечелил.Работил бил за чужди интереси , а Радев да не би да работи за наши интереси .

173

РП даде всичко за РБ

преди 4 години

Образован по образование,интелигентен по интелигентност,смел,доброманерен и добросъвестен,верен на всяка партия в която за късо,за средно и ли за дълго време е членувал открива пред него удачност в поведението му,семейия му живот,донасят уважение не само от съзаклятниците му,но и от хилядите незнайни радетели за една по изчистена и по изсветляла република.Смелостта в думите му сковават най малките му съперници,Логичността в поведението му кара ербапите да млъкнат.Той никога не е бил 9тата дупка

172

ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 4 години

В играта сме !! Фолксваген все още обмисля!!!

171

ВЪПРОС

преди 4 години

Искам да питам този човек Плевнелиев - защо ходихте в Германия да лобирате завода на Фолксваген да е в Турция а не в България ?Трябва ДАНС да се занимае с този човек , не само да арестува руски шпиони а и турските .

170

MNENIE

преди 4 години

Плевнелиев е турчин , поради тази причина иска отслабване на Родината ни България .

169

Анонимен

преди 4 години

До не може да бъде!Едно време се съветвах с партийният, и правех обратното и никога не сгреших..Сега слушам и чете глупостите на Плевналиев, и съм сигурен, че трябва да направим обратното.

168

Анонимен

преди 4 години

Че то не зависи от нас , ще ни заповядат и ще клекнеме с наакани дупета

167

Анонимен

преди 4 години

Този човечец няма ли приятели да го спират от медийни изяви! Ако сте поне малко състрадателни, обяснете му че всеки път буди съжаление у доброжелателите или смях у недоброжелателите!

166

Ванката

преди 4 години

Историческа грешка е пастирката! Четете история бре хора! България е единствената страна граничеща със себе си!

165

не може да бъде!

преди 4 години

Не искам да отправям обидни думи към г-н Плевнелиев ,но все пак някой трябва да му каже,че трябва да спре да плещи глупости!Какво да спираме т.н.македонци,тяхната наглост не познава граници!Трябва да сме реалисти и да осъзнаем,че Македония повече от 120 г.е била част от други държави,и каквато и да е кръвта на тия хора,често те се държат антибългарски!Няма да ги спираме,но можем да ги ритнем!А за VW ще му кажа следното -държава ,която разваля подписани договори,при това 3,губи за дълго доверие!

164

евала

преди 4 години

Той мачът свършил, а тоя си мисли, че сега почва....VW вече са в Турция! Ай честито на комшилъка! Наистина турската икономика се развива! КОлкото и да не искам да го кажа, Ердоган (който си е диктатор) успя да спаси турската лира, лятото, надигра цяла европа в играта с емигрантите, а сега успя да спечели и такъв сериозен инвеститор! Аферим, ефенди (както се казва)! А Росицаааа, видя ли я на снимка, ме напушва на смях :)))))))Дори не пусках аудиото на клипчето :)))))))

163

За пасошите и хората

преди 4 години

Един кон имал за враг страшен вълк. Отишъл при един човек и го помолил да убие хищника. Човекът му обяснил, че не може, защото вълкът е по-бърз. Яхни ме, казал конят, и ще го догоним. Речено-сторено - човекът го убил и конят му казал да го разседлае и слезе от гърба му. Какви ги говориш, разсмял се онзи, ДИЙ, ДИЙ КОНЧЕ.Имат се за много хитри севевромакедонците, ама де да водим.

162

Анонимен

преди 4 години

Пореден, предател на България!