201

432

преди 4 години

Ъъъ, толкова президенти се смениха, ама картинката същата.

200

Анонимен

преди 4 години

Беше голям майтап.

199

Нашата Трилогия е РП

преди 4 години

Той е политикът който и в най-тежките периоди на нашия път към демокрацията, европеизма и балканизацията успяваше по най-точен начин да се постави над разумното, да прелети над логичното и да се спусне и в най дълбоките градски тоалетни за да извади стинката от често заработения милионто асансьори неиздигна, той и апратаменти от трите си тъщи не е копувало, то нито едно от децата си неизпрати в децките градини на Кристалинка , е, само едно, клетото момченце - къде него ти мис*кинине проводи

198

ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 4 години

Плевнелиев е Бил Президент на България , колкото аз съм Зам.Председател на Светия Синод .

197

Анонимен

преди 4 години

С обичта си към сина показа ....

196

Анонимен

преди 4 години

Ми и ти си политическа грешка ......

195

Росен е нещо друго!

преди 4 години

когато природата е решила от който и съсед да земат семки- се теков каламбур ще се пръкне.сладур в гимназията; нашият човек в МЕИ-тоВиден от БКПераст до ГЕРБерутка, днес той гордо носи името си, а описанието му в учебника по Българска история за 4 клас е на една страница с Желю, Тодор и все още радващата се на живот и закупена дупка с натурален Нотариялен акт Сецка Звънчаткева от Пъвликени- княгинята упила пешкира за мъжката тоалетна в радиостанциа Асансьор-Здьелано из ГЕРБъьх

194

-

преди 4 години

Алооо автомобилния клъстер- ко стана бе -наклъстерихте ли се - В ТУРЦИЯ!?Писна ми да го обиждам тоя!

193

Анонимен

преди 4 години

Все пак е много по-близо до истината отколкото много други.

192

Анонимен

преди 4 години

Президентът Плевнелиев - Журналисти сега е 2019 г. т.е. 2 години след президенството на "меката китка"! Сега има друг президент, да не му правя реклама!Купете си истински календари/часовници и не се обръщайте към него с "президент", защото аз тогава би трябвало да съм кайзера на Китай!Български подмазвачи, същото като при бай Тошо.

191

Слав Караславов

преди 4 години

А Радев е популист, давам ти право! А ти си акционист. Прочети в Goggle какво означава този термин, дано го разбереш. И продължавай да даваш съвети, просто допринасяш за затвърдяване на високата оценка, която ти даде българина.

190

Слав Караславов

преди 4 години

"Продължаваме да сме в играта.!" "В София няма проблем VW да намерят нужните 5 000 човека."--------------------------------------------------------------------------Ами тя играта приключи, ние всъщност сме мат! А в София може да намериш и 50 хил. И то всякакви Из кафенетата, из подлезите, в парламента, из разните асоциации, комитети, клубове Ама не и автомобилостроители! Запомни го това г-н Плевнелиев и спри да говориш на ангро.

189

Анонимен

преди 4 години

Шшшт ти да мълчиш ...щото се провали с волксваген а голям го вадеше

188

Анонимен

преди 4 години

Извинявам се предварително, но доказано най-слабият президент на България да дава съвети за геополитика е меко казано нелепо!Нека си гледа семейството и харчи придобитото по молове, е и това му е в повече, ама хайде:)! Заради жена му щ епростим на него, но на нея не знам:)))

187

Анонимен

преди 4 години

Този, май не чете новини, че фолксваген е регистрирала в Турция фирма за производство на автомобили и части.Леле леле

186

Анонимен

преди 4 години

Този.., да кажем човек, не знае ли че няма президент, който да се изказва, като него.По света е прието да е такъв етикета. Разбира се има и други такива недоразумения, като него, но това е проява на много лош вкус и маниери! За българската медия в Македония е прав, но защо не каже защо няма?Добре, нека се откажем от историята и да закриваме държавата!

185

Ф.С.В.

преди 4 години

Трябва да бъде съден за измама и склоняване и изкривяване на общественото мнение на милиони българи с измамните си лъжливи думи че Фолксваген ще строи завод в Бг -като лъжеше до последно !

184

ноби

преди 4 години

това политическо недорозомение защо го показвате по телевизиите, като панаирджийска мечка

183

Венй

преди 4 години

Боряноооу, защо, ***, защо му се обади, че и за мнение го питаш, няма ли свежи политикани, та тоз кахърен човечец притесняваш?!?!

182

Анонимен

преди 4 години

Това изказване е държавна измяна!