241

Гошо

преди 4 години

Ако правиш противното на препоръчаното от Плевнелиев, успехът ни е гарантиран! 100 о/о!

240

Истина

преди 4 години

Този *** няма ли да спре да се изказва. Трябва да го осъдят за национално предателство!

239

Анонимен

преди 4 години

И Тиквата, и Пастирката са най-голямата грешка в българската история.

238

Пешо Секирата

преди 4 години

Плевнелиев е по-противен дори и от сенатор Маккейн.

237

Анонимен

преди 4 години

Радев е истински български президент.А не като клепаря Плевнелиев.

236

Димитрий

преди 4 години

Съгласен съм с Крум. Този Плевнелиев трябва да бъде съден за държавна измяна.

235

Крум

преди 4 години

Дори и да е грешка. Питам кое е по голямата грешка да не допуснем Македония или да се откажем от последното ВЕЛИКО нещо, което ни е останало ИСТОРИЯТА.След 1945 г нямаме претенции за историята им но преди това......

234

Анонимен

преди 4 години

не може така с македонците.за влизане в ЕС, трябва поне рушвет да им се иска!

233

Грешен избор

преди 4 години

Г-н Плевнелиев може ли да възприема какво му говорят? Те се гаврят с българската история, а ние не трябвало да ги спираме за Европа. И това е позиция на бивш Бълггарски президент?Гърците са горд народ и на наше място нямаше да се чудят.

232

София-Скопие

преди 4 години

Унгарски и сръбски медии бълват анти-българска пропаганда в Скопие, това значи ли, че трябва да се откажем, от историческата истина, която е на наша страна и да признаем чуждата пропаганда, за истина? Разбира се, че Не! Ще чакат, ако трябва и 10 г. така, както чакаха, заради сгрешеното име. Гърците са с отлична дипломация, Направиха каквото трябва с търпение и принципна позиция, това трябва да направим и ние. За да влезе една страна в Е.С. е нужно да е решила своите проблеми със съседките си!

231

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев беше големия майтап на ДС!С избора му те доказаха,че в България и най-безумните идеи работят!

230

С род, от Велес

преди 4 години

Господин Президент, никой българин не иска да ги спира, но и никой българин няма да плюе върху себе си! С. М. ни е мила, но по-мила ни е България! Същото, но по повод Русия , каза През. Стоянов. Русия ни е мила, но по-мила ни е България. Макар и строителен инженер не може да не са ви запознали с теорията на Македонизма. Че е преди всичко антибългарска идеологема, измислена и прокарвана във Вардарско, от чужди държави (за съжаление близките нам, Сърбия и Русия). Ще чакат докато "изтрезнеят".

229

Алах Мохамедов

преди 4 години

Омразата на българите към Плевнелиев може да стане искрата която ще запали барута на недоволството на иначе инертния народ. Много внимавайте с пробутването и толерирането му по медиите. Не ставайте съучастници в престъпните му предателства, защото Господ гледа и може да накаже и вас с това което наказа него.

228

ЕЗОП

преди 4 години

Разликата между Плевнелиев и една синоптичка е че когато синоптичката говори има вероятност да познае времето, тоест да каже нещо вярно. При Плевнелиев няма такава възможност.

227

Iozeff

преди 4 години

Този плевналиефф кой ли го взема насериозно! Голям ***!

226

Анонимен

преди 4 години

Ти си грешка, Македония е грешка, политиците са грешка .... да поправим всички грешки .... сега ?

225

АК-47

преди 4 години

Историческа грешка е, че този беше назначен за президент. Той, разни пасита и крадли на кремчета нямат място да изказват мнения по въпроси, касаещи Родината ни.

224

.

преди 4 години

Гръцка позиция за макетата, тия ще ни крсдат историята, ще ни ибиждат, ние ще ги пускаме в ЕС, защо ?

223

Аз

преди 4 години

Историческа грешка ще е, ако сега не се възползваме от ситуациято и не принудим крадците на идентичност да спрат с манипулациите. Като не искате да влезете в историята, като блокиращи "Северна Македония" - влезте в историято, като предателите които търпят Гоце Делчев да бъде наричан македонец, българската войска окупаторска, а нас самите татари

222

1

преди 4 години

До Лично видяхНе зная, как още не са взривили "Битолската плоча"?!