39

баба мара

преди 4 години

няма да забравим гаврата която спретнаха с борисов на ирина бокова за оонгодпод бави но не забравя

38

Анонимен

преди 4 години

Браво

37

Анонимен

преди 4 години

Смешна и жалка натегачка. За пари. За много.

36

Анонимен

преди 4 години

Несъм злобар,но нашето няма потекло.Яката ще сгафи,както когато бе комисар.Много просташко начало.Гледам мача.Потеклото от кариерата съгражда отношения.Френците го знаят и го спазват.При тях ,колкото и да си умен,можеш да чакаш,щото ,човекът с родово развитиебе преди теб.Цоциали-стите от това ги е страх.Нямаше датърпим изперкал тиквич.

35

Анонимен

преди 4 години

Пак е някаква реклама за нас,иначе ползи никакви.

34

Анонимен

преди 4 години

До Българин 1 / 35Ние сме за разлика от този кич бабугер!

33

Анонимен 3

преди 4 години

Този кич е още повече гротеска защото се прави от една небългарка, известна с антибългарските си действия.

32

Българин 1

преди 4 години

Типично по български злоба,завист и "плюене"!Вие Българи ли сте???

31

Анонимен

преди 4 години

БОЖЕ КАКЪВ СРАМЕН КИЧ1! Ако беше африканка по цици и превръзка ли щеше да се появи? Срамувам се от тоя кич!!!!!!!!

30

Сталинчо

преди 4 години

Сталинке, другарко, начистопълътна си. Как пък докато не беше на едни високи постове по хуманитерните помощи не изпрати 5 лв международна помощ в родината си докато имаше бедствия. Как подля вода на Ирона Бокова, а помниш ли как се снима с израелския посланик във ЍВарна - ухилена на фона на наводнението отнело живота на 15 човека. Гнус.

29

Анонимен

преди 4 години

Тази обичала България!Може ,само ,ако има келепир за нея!Бойко ,я направи еврокомисар,и като й предложиха да се завърне в Световната банка на по-добър пост от предишният й,тя хукна за щатите и остави Бойко в ,,небрано лозе",да се чуди какво прави!

28

гербав нонсенс

преди 4 години

Да изпращаш национален предател и безродник с народно хоро

27

Анонимен

преди 4 години

По-щеше да и отива червеноармейска униформа на Сталинка. Това комунистите много го умеят. Надянал вълка овча кожа.

26

Анонимен

преди 4 години

Тази е подла,нагла ,кариеристка.Сещате ли се когато имаше шанс Ирина Бокова да оглави ООН,как в последния тур на изборите ,се включи в надпреварата и Кр.Георгиева,като беше ясно ,че тя няма шанс!Целта й обаче беше ,да вземе от евентуалните гласове за Бокова и Бокова да не спечели!И точно така стана,нито тя,нито Бокова спечели ,но целта й ,беше изпълнена!Изключително подла постъпка!

25

мак

преди 4 години

Това какъв успех е за България? Много държави си имат комисари, така че не е голяма работа, че и България има. к.г. ще я запомня от снимки със забрадени и пожелание България да им отвори вратите. И със съвет да се усмихваме повече. Как да уважаваш такъв човек?

24

Анонимен

преди 4 години

Едва ли МФВ,Световната банка,ООН,ЮНЕСКО, и др.международни институции са имали по-*** и повърхностен президент!Да,им е честито!Добре че България се отърва от тази нагаждачка!

23

Браво на Кристалина

преди 4 години

Да е жива и здрава ! Успех !

22

samo me

преди 4 години

podsetete ,kakvo tazi e napravila za Balgaria ,che ne se seshtam ?!!! Vij za neshta ,koito e napravila protiv balgarite I protiv darjavata Balgaria se seshtam mnogo !!! Sashto mnogo mi e interesno ot de se prakna toz "talant " ?!?? Znam samo ,che Soros aktivno ia lansira .a tova znachi ,che mu varshi strahotno mnogo rabota ...a tova pak znachi , jalna ni maika !!!

21

Хан Крум

преди 4 години

леле - как ли са се радвали служителите, че напуска та чак със хоро са я изпратили.Шега, разбира се. Явно жената е способен мениджър. Хората си ценят парите и няма да сложат *** и Пульо да им ги управлява. Най - малкото затова, че е българка, да и пожелаем успех.

20

Ивчо

преди 4 години

По протокол, най-официалното облекло е народната "носия". Не по българския протокол, а този на ООН. Така че, Браво на Кристалина. А на коментиращите колко е зле - гледайте Пайнер и се задушавайте от злост. След като това ви прави щастливи.