46

шматка

преди 4 години

До 19Недей да лъжеш.Тези неща ги имаше в големите села тип център на селищна система.В масовите села имаше само лекар(фелдшер който даваше аспирин) Нармаг(смесен ммагазин за изхвърлени от градовете стоки) и кръчма(хоремаг)Това с киното зъболекаря....си го гледал в някой филм

45

дабее

преди 4 години

отдавна се прецака българското село и тея щури ентусиасти дето изведнъж откриват романтиката кефа от селският живот им давам максимум една зима едно лято и за следващата зима са кръгом в замръсния препълнен стресиращ град . не става всякви млади шантавеляци тип готини и приятни Ентелегентни оригинални природолюбители се провалят в тези авантюри. не става!!! ше се убиеш от бачкане за да се изхранваш на село. не че в градъ са заваляли кинти и ли ше направят кинти ама е по- добре .

44

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли коя е песента от началото на видеото?

43

Сата НАТО

преди 4 години

Няма никакъв смисъл да живееш на село, за да нижеш чушки. Трая се изкарват кинти. Или да се къртят.

42

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха цялото селско стопанство, България произвеждаше селскостопанска продукция можеше да залее цяла Европа, в Русия изнасяхме тонове селскотопански продукти и получахме технологии за домати.---------Може, ама ако някой дава кредити за нафта и имаш роби, които немат право да напускат страната. Даже има жителство и немат право да напускат селата. Тогава може в свободното време да ги впрегнеш и пирамиди да ти строят. В нашия случай Бузлуджи, Альоши и подобни глупости.

41

Анонимен

преди 4 години

На младите препоръчвам селата в Северозападна България. Ще им хареса.

40

Сранно

преди 4 години

Изглежда все пак има български села до ,коитоима път по ,който да стигнеш без да си строшиш колата.

39

Жулиен - психиатър

преди 4 години

Онова време, когато селското население е било повече от градското няма да се върне. Връзката на селянина със нивичката му е прекъсната още преди 70 години със колективизацията. Сега е времето на едрите земевладелци. А гражданчета дето се правят на селяни е просто временна мода. Нямаш ли земя и *** и хора , няма и селски живот.

38

Анонимен

преди 4 години

До Смешни инициативи: Много точно казано! Лошото е, че цяло едно поколение израсна без да има и представа за тези процеси. Жалко...

37

Анонимен

преди 4 години

друго си е в интернета - клюки,простотия,политика,стоки ...

36

Анонимен

преди 4 години

А у наше село дори хлебарница нямаше, имаше си фурна и печаха топъл, вкусен хляб с хрупкава коричка и прекрасен аромат.

35

до Ранчо

преди 4 години

Ами местните "индиански" племена, които обичат да правят рейдове по градинките, кошарките и курниците на самотно живеещи бабки?----------------Това е част от колорита на съвремения Селския живот в Бг (че, къде без индианци в "прерията")!?-))))))

34

1

преди 4 години

До Ранчо, 9 грама олово и са готови,затова не ме е страх.

33

Ранчо

преди 4 години

Ами местните "индиански" племена, които обичат да правят рейдове по градинките, кошарките и курниците на самотно живеещи бабки?

32

Коки

преди 4 години

Външна тоалетна не съм виждал в село от поне 15г.разсъждавате върху някви стари модели дето чули че баба акала на вън.. Или чулинче нямало вода и интернет. Дрън дрън

31

Поразѐн

преди 4 години

Поразен съм от многото негативни коментари на граждани които знаят , колко е трудно на село. Нима ще се оправдаят думите на лирическия герой в песента на Ъпсурт селото се оказа̀ тъкмо във града̀ ?

30

Иво

преди 4 години

Ай стига глупости. Има села и села. Ясно че ако е на райната си ще е зле и ще става само за уикенд. Но има села в близост до градовете които са си супер. Все още съм жив. И нямам и намеренив да се местя в градъ да ми хлопат и тропат от ляво дясно доли и горе

29

Анонимен

преди 4 години

До 1.8Т големия моторТи не живееш на село,а само спиш там. Ако не бачкаш уикенда,само тогава си на село.

28

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Натикаха хората в градовете. Така по-лесно се управляват. Друго си е да имаш кокошка и прасе на село и да знаеш че и 50 стотинки да е на магаизна яйцето тебе те БОЛИ ФАРА. Ех, този мръсен комунизъм. Тази *** дума.

27

Анонимен

преди 4 години

И зимата ли се храниш на верандата, или само когато жена ти те изгони?