20

Анонимен

преди 4 години

Тука историята псава много с цар Фердинанд хахахахахахахахаха

19

до авторката

преди 4 години

Момиче що не си сканираш интимните Органи и да ги постнеш в сайта ви да четат недостатачно разбиращите които коментират тука

18

Анонимен

преди 4 години

Гробовете на българските герои са пръснати по цялата българска земя,а не като другите,които са в чужди земи.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако Левски е рекетьор,как да наречеме тогава Ататюрк?Сатрап,кръволок?

16

Анонимен

преди 4 години

Като сте толкова отворени и националисти покажете един гроб на ваш национален герой ?

15

до възмутения 11

преди 4 години

Самият факт,че не спориш,че Левски е рекетьор,означава дълбоко в себе си "за твое и за други,четящи приказките на Шехерезада съжаление" вярваш,че е така.Доколкото за това колко съм "невеж" за онази приказака за вятърната мелница, да те светна с факти:"Обесването на Васил Левски" е писан 2 г. след смъртта му,а Ботев е бил експансивна личност,която реагира моментално.Как би си обяснил това "вежият,къртещ мивки"?

14

Анонимен

преди 4 години

Така е, граф Игнатиев нито е чувал за България, нито е искал да чуе. Той е имал задача да осигури коридор до проливите

13

Анонимен

преди 4 години

До Моряк и половинаФерди пожертва двамата си сина предсмъртно и ги направи православни заради Русия!

12

Анонимен

преди 4 години

Никой Нема да строи завод у България.Требва да е луд да го прави.КОПАЙТЕ СИ ДОМАТИТЕ НА ПЕРО ИСЕ РАДВАЙТЕ НА ЖИВОТА И РАКИЯТА!ТОВА Е ЗА ВАС!!!!

11

Хахахааааа.

преди 4 години

АБЕ, ФЕРДИНАНД ВИ ПОСТРОИ БАНКА, ВИЕ Я ФАЛИРАХТЕ И Я ИЗПРАЗНИХТЕ..... ХАХАХААААА..!ПОСЛЕ---ГЕРМАНЦИТЕ ВИ ВИНОВНИ... ХАХАХААААА...СБЪРКАНА НАЦИЯ!!!!

10

чичо Гошо

преди 4 години

Хайде стига вече с тия велики сили!Ако не са виновни едните,то ще бъдат другите!Съсредоточете се в момента какво е положението и как да се премахне тая отвратителна герберастка проджендърска политика.

9

до човек

преди 4 години

Как смееш да сравняваш великият Гарибалди с "революционера",който обирал БЪЛГАРИ с предтекс за комитети,а харчел парите за дрехи и жени. За справка-изрови в историята,от колко време този "революционер" се занимавал с революционни дейности( отколко време е рекетирал богатите българи) и за това време какво РЕАЛНО е свършил. Питал ли си се защо най-великите "революционери" на България- Васил Кунчев и Христо Ботев защо не са работили заедно? Нещо друго,те "НЕ СА СЕ ПОЗНАВАЛИ"(проф.Иван Стоянов).

8

Анонимен

преди 4 години

"Великите сили" днес са поддлоги на новите и модерните утре, така е устроен света. Колелото се върти и България е била най-мощната империя в Европа а днес е никой. Утре държави като сащ, мащ, раша и маша ще бъдат разделени, разчленени и покорни на някой друг, но кой ли е тоя друг? Интереса клати феса както са казвали, всичко е винаги за пари и този който ги контролира в момента. И това се променя с времето, такива илюминати масони и тем-подобни извънземни са прелетни птици, днес ги има утре не.

7

Анонимен

преди 4 години

От жерманците само "добро" сме видяли.И Берлинския конгрес,навремето и фолксвагените сега...

6

Ами така е..

преди 4 години

САМИЯТ ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН ПО ИНСТРУКЦИИТЕ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ, ЗА ДА НЯМА ЕФЕКТИВНА НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА.ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ, ГЛАСУВАЛ ЗА СМЪРТТА НА ЛЕВСКИ, СТАВА . МИН. НА ПРАВОСЪДИЕТО ПРИ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ НА СЕВ. БЪЛГАРИЯ!!!

5

Ами така е..

преди 4 години

ГАВРИЛ ХЛЪТЕВ СИ ПРИЗНАВА КАТО ГЛЕДА ПОЖАРИЩАТА:"АЗ, НАПРАВИХ СВОЕТО. СЕГА АКО ИСКА РУСИЯ МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДА"!!! ЯСНО И ТОЧНО ОТ ЗАХАРИ СТОЯНОВ!!!!!!

4

човек

преди 4 години

Антибългарската пропаганда не спира очевидно.Такъв пример за проруски пропагандатор е номер 3 (Франкфуртер).Огромната заслуга на Васил Левски към Родината е не в това колко турци е убил с револвера си. За тези заслуги търсете хайдутите.Васил Левски е преди всичко революционер, а не хайдутин.И Джузепе Гарибалди рядко ще го видите на снимка с оръжие освен сабя, в много случаи е без оръжие. И умира от естествена смърт в леглото си на 74 години, а не е убит в битка или екзекутиран.

3

Тънки политики

преди 4 години

ИДЕЯТА ЗА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ Е РУСКА.ЦЕЛТА Е ТУК ДА СТАНЕ КЛАНЕ, ЗА ДА ИМА ПОВОД, РУСИЯ ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА ТУРЦИЯ. ЗАТОВА И НЯМА ОРЪЖИЕ И ПРАВЯТ ДЪРВЕНИ СМЕШНИ ИГРАЧКИ ЗА ТОПОВЕ!ПРОСТО НИ ПРИНАСЯТ В ЖЕРТВА!НАШАТА КРЪВ---НИЩО НЕ Е СТРУВАЛА.... ХАХАХААААА....

2

Франкфуртер

преди 4 години

А бе българите са първите в историята които правят възстание без оръжие.Пълен смех.На всяка картина преставят Левски с револвер къв револвер бе та нали ако имаше револвер щеше да застреля заптиетата.Левски е ходел и е давал акъл типично по български.Всеки е давал акъл а когато е дошло времето за възстание нямат оръжие после що ги изтрепали турците.Направили оръдие от дъски и стреляло с топуз и тва 1876 когато турската армия е имала отлети оръдия Крупп.

1

Моряк и половина

преди 4 години

Тоя Фердю не е направил нищо добро за България!