52

Анонимен

преди 4 години

Разликите между нас и тях са основно три.1. При тях никога е нямало "социализъм".2. Там живеят корейци.(южнокорейци)3. Населението им не се състои от 80% ***

51

Анонимен

преди 4 години

До 49,Корея е малко по-малка, като площ от България, но с население 7 пъти по-голямо от нашето, ако не броим българите в чужбина.Страна на нашето икономическо развитие от онова времето до прогреса и в днешно време. С такъв БВП(ако осъзнаваш цифрите), дали не трябва се срамуваме? Аз лично не знам за себе си, но явно има нещо сбъркано у нас, за да са такива днешните реалности между нас и тях. ;)

50

Анонимен

преди 4 години

С тая латиница все едно някой ром го е писал надписа,а и няма конграджилейшън преди Борисов.Няма да им реже лентичка на тия защото няма да откриват нищо в България.

49

Шопо

преди 4 години

Що ми махнахтр коментара за Бацко Нелегалния ,бе ?! Бацко Нелегалния-Танжьорчето !! Смех,смех...

48

Анонимен

преди 4 години

Aбе Божков,Божков бръмчеше на 10% а Борисов на 70%.Затова каза,че е до тук за магистрала Струма,защото в БГ няма такава голяма къртица да копае тунели,а чужденците няма да му дадат 70%.Хюндай няма да дойде в БГ.

47

Анонимен

преди 4 години

Не можаха ли да използват кирилица за приветствения плакат?

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Срамуваш се от какво?От себе си ли?Защото БВП зависи и от тебе.

45

Анонимен

преди 4 години

БВП на Корея е трилион и половина долара, а този на България 57млрд. долара. Аз лично се срамувам, не знам за вас, дали бихте го определили това нещо като за икономика, което го наричат у нас ;)

44

U2

преди 4 години

Хюндай бяха тук около 2002 г., да търсят терен за завод. Но тогава Божков поискал 50% комисионна, и те се изнесоха за 24 часа. В следствие от това, построиха три завода в Чехия и Словакия.

43

Анонимен

преди 4 години

Да дойде до завода на Хюндай в София, за да види каква разруха оставят след себе си. Пък после да върви където ще! Завода им в София е през затваряне или продажба.

42

Анонимен

преди 4 години

Това за Азия си е напълно стандартно посрещане. На дисплей се изписва пожелание за добре дошли, името на фирмата и примерно отдела на гостуващита компания. На мен ми се е случвало в Китай на работно посещение във фабрика.

41

Панталей Партизанина

преди 4 години

За съжаление посрещането на ББорисов в Южна Корея изглежда да е едно такова с неохота някак си. Защото южнокорейците знаят че ББорисов не е мъдър като г-жа Нинова и няма за какво да се напрягат. Ако тя беше дошла, щеше да има заря и мажоретки. Също така подаръци за всички. Сега нищо няма. И Хюндай няма да дойдат в България.

40

Анонимен

преди 4 години

До 41, До някаква степен и ние треперим от Турция и нейните претенциите за духовните ѝ граници и ислямизирането от години на определени райони. Нищо чудно да се обявят и автономни области на определени места с тази наша слаба външна политика и да стане като в Косово.Но иначе като, че ли манталитета ни пречи! Просто нямаме организираността на страни като Корея и сме все разделени.

39

Анонимен

преди 4 години

Тия ще си хванат белята ако дойдат в БГ горките.

38

Анонимен

преди 4 години

до 40,щото в Ю. Корея нямат вътрешни проблеми с нас, именно идеологии и въздишане по комунизма. 99% от корейците възприеха капиталистическия начин на мислене и мислят за себе си, семействата си, кариерата си и просперитета си. Тука 40-50% още си мислят за революции, нов световен ред, Русия и всичките тъпизми на света. Резултата е, че не произвеждат нищо, а се изхранват от наемите на панелките, които окрадоха след 89-а.

37

Анонимен

преди 4 години

Да инвестират в завод за кисело зеле тука.Зае-би го другото-нямаме традиции.

36

Анонимен

преди 4 години

До 28,Не бих искал да влизам в спор дали дружбата с еди кой си е помогнала на едните, но е факт, че сме били навремето на едно равнище със Южна Корея. А къде са сега те и къде сме ние... дори нямаме работна ръка, ако реши някой да направи заводи в България! Много сме далеч от такива страни, като Южна Корея.

35

Доротея

преди 4 години

До АнонименОтговорът е корупция и тежка администрация!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонименда ти кажа само, че през осемдесетте години на миналия век, много южнокорейци са завърщили в България, като студенти, че и от Северна Корея. Така, че знаят ни, познават ни.

33

Анонимен

преди 4 години

Корейците,да вземат поне да ни научат как да правим кисело зеле.Че както са тръгнали нещата, скоро и това няма да можем да правим.Все още не мога да проумея как от една цъфтяща държава,с усмихнати и безгрижни хора,се превърнахме в к.о.ч.и.н.а със зомбясали обитатели за има,няма трийсет години.