18

Анонимен

преди 4 години

"да са на разположение 24 часа всеки ден в годината"Ами нека пресметнем. Сутрин вместо в 8 часа, личният ми лекар пристига на работа в 9 часа. На работа трябва да е до 14 часа, той си отива в 12 часа. Това прави 3 часа. Когато го извикаме вкъщи, той казва затова има бърза помощ. От бърза помощ ни казват случаят не е спешен, изликайте личния лекар.

17

До 23

преди 4 години

Аз се самолекувам.В Интернет има достатъчно информация за лечението.При лекар бих отишъл единствено ако се наложи да ми правят някаква операция.Излекувах се от много болести, за които лекарите не можеха да ми помогнат.

16

ДжиПи

преди 4 години

Аз работя без сестра, научих се бързо да чукам на компютъра и така си сгъвам две заплатки вместо една. Пациенти имам бол, лекувам главно настинки, меря кръвно, изписвам хапчета за газове и киселини. Дойде ли по-специален случай, пущам направление. В 17 ч си събирам партакешите и дим да ме няма. През уикенди и празници хлопвам кепенците на дюкяна. Пей сърце, клатете се крачка!

15

Анонимен

преди 4 години

Що са ви лекари? Нали сте велики и се лекувате с ракия и магиите!

14

някой

преди 4 години

Липсата налични лекари е много здравословна. По- малко лекари, по-здрав народ.

13

Анонимен

преди 4 години

Започнах като ОПЛ. Що приказки чух зад гърба си, не е за вярване. Неблагодарните *** не заслужават това, което се прави за тях. Повечето гражданчета също. Завист, злоба, грозни приказки...О, върша си работата добре, много добре даже. Благодарност не чакам, пък и не искам. Само че и безплатно не работя.

12

д-р Ох Боли

преди 4 години

Едно време личен лекар можеше да стане всеки новозавършил студент, да си хване хляба в ръцете и да осигури здравно обслужване там, където го няма. Сега искат само лекари с измислената специалност Обща медицина, за да пише отчети до замайване. Завидяха им да не би да забогатеят. После се чудят защо няма желаещи

11

Анонимен

преди 4 години

Има конкуренция между лечебните заведения, специалистите и личните лекари и пациентът може да избира.Точно тази конкуренция и избор на пациента желаят да унищожат, и застрахователите да решават за посоката на парите от здравните вноски. Ще бъде пиршество с парите за здраве. До здравните заведения ще стигат пари само ако са от картела на застрахователя. Ще се крадат пари на ниво застраховател, на ниво картелна болница. Фалитът ще постигне всички независими болници.

10

Анонимен

преди 4 години

Бате бойко проблем с личния лекар няма. Да му мислим простосмъртните.

9

Анонимен

преди 4 години

Засега асфалт и магистрали, друго в колонията не е нужно. Програмистите ще станат овчари и всичко готово.

8

Анонимен

преди 4 години

Захранване западните държави и САЩ с най - умните български деца, а ни се предоставя нискокачествени стоки! Това е нормално за подмандатните територии, по ниско от колониите.

7

Шнорхел

преди 4 години

Като чуя лекар, само за пари се сещам!

6

ОТЧАЯН!

преди 4 години

Ами извинявам се на великия Везир Бойко Борисов, ама за 10 години уж управление НИЩО НЕ НАПРАВИ! Напротив много по лошо стана! Бойко, излъга ни много доллно в услуга на тези които те пооставиха от американското посолство! Срам си, аз съм вече на 50- сет и живота ми мина в надежда, която няма да се сбъдне! Господ ще те съди, срам ме е от теб, че се наричаш българин, предател!

5

Анонимен

преди 4 години

Проблеми в здравеопазването, проблеми в образователната система, оскотяване на поне 1/3от останалото в България население. Защо оставихме една малка част пладнешки крадци и продажници да ни изпратят в небитието и да оглозгат държавата...

4

Митев

преди 4 години

ОПЛ да е на разположение 24 часа? Този май сънува!!! Работят от 8 до 12 и после........ Трън ти в пета. Изключват телефона и толкова. Те са единствените дето им се плаща независимо дали са на работа или -не. Защо не намери ОПЛ на село след обяд да не говорим през нощта.

3

Анонимен

преди 4 години

В Шуменска болница никви лекари няма!

2

анонимен

преди 4 години

то затова гробището на Стара Загора намиращо в с Хрищени стана над 70хиляди гроба резултатите от здравната реформа си личат като идете там и то все млади хора

1

Анонимен

преди 4 години

Стендове нали има