8

Анонимен

преди 4 години

Павка - преписвачо, ако събитието е на 1.4 милиарда светлинни години разстояние - НЯМА КАК ДА Е В СЪЗВЕЗДИЕТО МАЛКА МЕЧКА.Това означава ,че е извън нашата галактика и се посочва ,че СЪБИТИЕТО Е В ПОСОКА СЪЗВЕЗДИЕТО МАЛКА МЕЧКА.Диаметърът на Млечния път е 120 000 светлинни години.

7

V

преди 4 години

Тука малко са сбъркани размерите .В млечния път на около 1,4 милиарда светлинни години :))))))) Още малко и в центъра на вселената ,а не в нашата галактика :)Как точно измерват гравитация между толкова отдалечени обекти ??? На разстояния извън галактиката ни има сила която надвива гравитацията .Това което са засекли не възможно да е гравитация .Защото тя протича между два масивни обекта .А гравитационните линии се обединяват и изкривяват .Не е възможно това да в гравитация .

6

Ха-ха

преди 4 години

Пък черната дупка на "Патреотете" се разтури :)

5

Анонимен

преди 4 години

Черна дупка и неутронна звезда са виждали само по филмите, тези на Лукас предимно!Вярвам повече на ясновидци.

4

АнонимеН

преди 4 години

ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛО НА 2.8 ТРИЛИАРДА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ А САМО ДА 1.4 МИЛИАРДА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ!!ЕТО ЗА ТАКИВА ПРОУЧВАНИЯ ОТИВАТ 80% ОТ БЮДЖЕТА НА НАСА И 99% ОТ БЮДЖЕТИТЕ НА ПОДОБНИ ОБСЕРВАТОРИИ!!!АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ АКО ЩЕ ДА Е ВЯРНА!

3

Асана

преди 4 години

С две думи нищо не откриха!

2

Творецът

преди 4 години

Ха-ха, космическото момченце пак е направило някоя гяволия на компютърната игра, наречена "вселена", а земите учени пишат глу.пости.

1

Анонимен

преди 4 години

Това е едновременно чудовишно събитие за нас и заедно с това, като когато дъждовна капчица пльокне в окена за Вселената