188

Анонимен

преди 4 години

Дотук темата е повече за психология, отколкото за Глобално затоплянеНо тук трудно се пишат коментари, не може да се пускат линкове, цитати, знаците са ограничени и т.н. Абе не става за сериозен разговор...

187

преди 4 години

До СоциологНе е точно така. Проблемът в момента се свежда само до политически фокуси с цел завземане на власт. Реални действия напрактика няма.

186

Анонимен

преди 4 години

До А, да...Мерси за щедростта. Все пак трябва да кажете и нещо полезно по темата

185

А сега сериозно

преди 4 години

Дайте да говорим сериозно. На всички е ясно, че това болно момиче е медиен продукт създадено с финансиране от едни хора, с едни финансови интереси. За никаква 'загриженост' не става дума тук. Ако не бяха те, Грета щеше още да си кеси с плакатчето на улицата или да е на по силни лекарства под лекарско наблюдение. Нищо по-гениално не е направила тя от хиляди други параноици. Ако впрегнат тези 'протестъри' и ученици, вместо да се излежават по митинги, да залесяват или почистват-ще се разбягат.

184

А, да...

преди 4 години

До Анонимен 186Плюсовете са ти от мен, за да не се отказваш.:)))))))

183

Анонимен

преди 4 години

Уж има глобално затопляне пък това лято никъде в България не бяха измерени температури над 40 градуса,както редовно се случваше преди години.И не бях спирани от движение тежките камиони заради жегите,когато се разтапяше асфалта.Чудна работа.А пък месец януари 2017г беше с на-ниски средномесечни температури от 54 години насам.

182

Много топло!

преди 4 години

Днес беше цели 15 градуса.На 21-ви септември.Ще се мре.

181

Дай го де...

преди 4 години

До Анонимен 186Нали ти беше приятел? Или си му запълнила часовете до края на годината?:)))))))

180

Айде лягай

преди 4 години

До Анонимен 190Не давай акъл на и общо основание. Казвай какво да четем.Колкото гора съм засадил в училище, ти толкова не си отсякла. Още.

179

Бай Хой

преди 4 години

До АнонименПрав си ,като гледам как стремглаво расте броя на реалити форматите по всички телевизии - натам вървим!

178

Анонимен

преди 4 години

Вземете всички се самоубийте, така Тръмп няма да си хаби атомните бомби. Ще предотвратите една атомна катастрофа със сигурност.

177

Анонимен

преди 4 години

Четете, хора, четете... И засаждайте дървета, използвайте разумно и рециклирайте... А не злобейте по форуми, защото няма смисъл и нищо не лекува... Нито душата, нито Земята :)

176

мак

преди 4 години

"Детски" поглед.

175

Анонимен

преди 4 години

"Гледайте един забавен филм Idiocracy (Идиократия). За бъдещето, което ни очаква, с чувство за хумор"Идиокрация. Много полезен и забавен филм. Натам вървим! :)

174

Анонимен

преди 4 години

До БПФ"ез изкопаемите горива ще се върнем в средновековието в енергиен и икономически план"...ами то ние сме си там вече в културен план, като ти гледам изказа :)

173

Анонимен

преди 4 години

До Аспергер?!"Това ако е вярно,ще излезе,че някои от пишещите във форума я защитават,защото са болни от Аспергер. А не защото мислят като нея."Не се притеснявай, не е вярно. А ти намери ли си психолога, който търсеше?

172

Анонимен

преди 4 години

Преди затоплистите плашеха с апокалипсис след 20 години.Минаха 20 години и нищо не се случи.Уж трябваше в Арктика да няма вече лед,а още си е там.Сега за по-сигурно плашат с апокалипсис след 80-100 години.Така дори след 50 години да не се сбъдне нищо,пак ще могат да казват,че има още 50 години докато нещата станат реалност.

171

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 162Частично напипа проблема. Грета е чучуло на тия, дето се опитват да ни набутат още и още ветрогенератори и фотоволтаици... защото срещу това те получават държавни субсидии за десетки милиарди !!! Въпреки това, както казах и по-рано - резултатите им са жалки - дават общо 7% от енергията на човечеството... и водноелектрическите централи още 8%.Без изкопаемите горива ще се върнем в средновековието в енергиен и икономически план - това е истината.

170

Анонимен

преди 4 години

Доста глупост и откровена лъжа има в написаното горе - Земята е преминала през много по тежки и внезапни промени, но живота тук винаги е оцелявал, смехотворно е да се твърди, че ни чака апокалипсис. Всичко това са едни секта бръщолевения, просто мода, промила мозъците на разни отказващи да мислят човечета, тук наука няма!

169

БПФ

преди 4 години

До Аспергер?!Защитават я поради незнание. Защото е много по-лесно да се пише, отколкото да се чете.Например покачването на океанското ниво е феномен, наблюдаван още от гръкоримската епоха... и по покачване с метри, не със сантиметри. Навсякъде в Средиземноморието има останки от градове и пристанища под водата, много гръцки градове в течение на вековете са се премествали с километри навътре в сушата, преследвани от морето.Ама както казах, то трябва и да се чете, не само да се приказва.