33

таксиджия

преди 4 години

До рфлОт утре тръгвай с тротинетката, само да не ми се мернеш пред таксито.

32

Анонимен

преди 4 години

Гусжа Караянчева, защо не се лекувахте в нашата болница, тъкмо пратих пазача да купи няколко бинта и два аспирина?Санитар Каракочев, най-големия специалист в Шуменска болница!

31

gio

преди 4 години

а жената от изблъсканата кола как е и какво е нейносто състояние, драги журналисти?Тази на снимката не ме интересува грам

30

рфл

преди 4 години

Случая показва ширещите се комунизъм и русофилия, руски манталитет. Премиера на еврог.ейска Дания пътува до работа с велосипед, както и 70% от депутатите им пътуват с велосипеди до парламента. Тук забраняват тротинетки, велосипеди, ходят до мола с кортеж, ходят до баба на село с кортеж, като претрепят някой на пътя тях ги взима чак хеликоптер, а пребития го оставят в канавката да го разпитват. Гоним Русия и КНДР, това е нашата ориентация и стремеж.

29

haha

преди 4 години

някой интересуа ли го тази как се чувства с едно заради едно изкълчено рамо. Да отива във вечен отпуск и да не се връща, с този хеликоптер ГЕРБ се *** тотално.

28

Анонимен

преди 4 години

Ох, камък ми падна от сърцето ...

27

уволнена по болест

преди 4 години

Желаем приятен отпуск и безпроблемна регистрация после в бюрото по труда.

26

До всички медии

преди 4 години

Накого изобщо му пука как е тази?!Кажете как е другата жена!За нея няма хеликоптер,ама за тая има!Счупена става имала,не се знаело дали има вътрешен кръвоизлив.Има шуменската болница няма ли скенер?Нали здравеопазването не супер навсякъде,защо тогава я прехвърлиха в правителствена болница?Да и бяха направили операцията е Шумен.А,ама как така нашата примадона ще я оперират в провинцията!

25

иванова

преди 4 години

ох, добре че го казахте, така много се бях притеснила, сън не съм спала...а да се сетихте да напишете как са детето и майката от другата кола....журналисти!

24

искаме си Главчев

преди 4 години

НС ще загуби от липсата на Г-жа Караянчева и харизматичната й усмивка и прическа.

23

Пена

преди 4 години

Искаме хеликоптер, който да разпръсква икони с лика на въпросната, а ние простосмъртните ще ги ловим, ще се молим, кланяме, ревем и т.н.Алоооууу тая е слуга на народа, не обратното.Запомни го народе всички тези хрантутници са твои слуги.

22

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува тая?

21

Анонимен

преди 4 години

Едно е тези да ги гледаш по телевизията, така както мечките гризли или бели акули, от безопасно разтояние. Но да ги срещнеш на живо е много опасно. Радвам се, че младата шофьорка се е измъкнала без драскотина, ще има страшна история да плаши внуците. Смело момиче, съвременна геройня, Райна Княгина!

20

Анонимен

преди 4 години

Koi sa imenata na shofiorite i kolko tochki ste otnemat na vseki edin ot shofiorite?

19

Жорко

преди 4 години

Дано се оправи по-бързо! Без нея НС накъде?

18

Питащ

преди 4 години

Цени на винтовете:за счупена ключица-заключваща плака 1150лева едната,незаключваща-840лв.едната.НЕ се поемат от ЗК.Избор на екип -840лв.Кой плати?

17

Анонимен

преди 4 години

Бързо оздравяване и желаем нормалните хора

16

marquise

преди 4 години

Цяла нощ не съм мигнал от мисли и притеснения за Госпожа Караянчева.

15

мак

преди 4 години

Непременно ни информирайте, как ще се чувства след половин час, и след 2 часа също, много е важно. А семейството, какво става с него? Или те не са хора достойни да им се обърне внимание?

14

Анонимен

преди 4 години

Отдъхнах си. Има кой да ни излага на делегации в чужбина. Друго си е да влезеш при императора на Япония и да махаш с ръце като в селската кръчма. Показа им силата на другарката, така им стискаме ръцете, че се чудеха как да излязат от хватката. Като питбул беше. Питбула на НРБ! Задължително с хеликоптер!