53

Анонимен

преди 4 години

Цензурата не променя факта, че деца загиват заради държавническо безхаберие и липса на средства, а тази вкиснала кърджалийска сnpъжa я джиткат с кортежи и хеликоптери!!!!

52

Скептик

преди 4 години

Да си слуга на народа в България крие много опасности. Първо Руската агентура, която дебне зад всеки ъгъл и добре че има будни граждани като Соломончо, но после други - политически неориентирани граждани, които не сторват път на кортежите, после асансьори с 1 място, които могат да те свалят вдън земя, после висящи балкони с басейни, които могат да те отнесат на Иберийския полуостров. Тук е като джунгла за беззащитния слуга на народа.

51

рфл

преди 4 години

Тоталитарно лицемерие е да се посочва Караянчева, при 700 загинали на място на пътя годишно. МВР лъже в статистиката, загиналите на път и в болницата не ги броят. На българина всичко му пречи - другите коли, камиони, мотори, пешеходци, велосипеди, тротинетки, пешеходни, знаци, светофари, островчета, всички пречат! Националния интерес е заместен от обикновена социопатия и параноя. НСО са същите, те не идват от САЩ. Българина мрази другите българи, но държи да е като тях. Парадокс затриващ нацията

50

Що триете бе?!!!

преди 4 години

Оставете хората свободно да споделят обичта си към тази персона!

49

Лелееее...

преди 4 години

Ама как струи народната любов към Какараянчева! Аз ако съм потъвам в дън земя,а пекинката ще е още по нахъсана и злобна!

48

Леле леле

преди 4 години

Алооо,днес.бг,а защо никой нищо не пише за хората от другата кола?Не ви е срам. Занимавате ни с една кукувица,а за обикновените хора какво ви пука?! И слово и печат сте се огъзили на ГЕРБ. А били независими-лъжа и и измама!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Какво разбират от патици тези доктори?

46

НМЗ

преди 4 години

Изобщо не ми пука за тая куха лейка. И защо изобщо и отделяте внимание на тези мекотели?Толкова по-важни неща от тях има в държавата,която продадоха!

45

рфл

преди 4 години

Манталитета на почти всички българи съвпада с този на Караянчева. Това е видно и доказуемо с обикновен видео регистратор. Ако ги возеше НСО и имаха повече права също щяха да причиняват много катастрофи и да се кефят на хеликоптера. Възмущението им е прикрита завист, че не са другари, а манталитета им е същия. Истината при самозаблуда, винаги боли.

44

Анонимен

преди 4 години

Голям цинизъм е тази серия от новини за случката с Караянчева. Същата работа беше и с Лютвито. Дано медиите обуздаят малко желанието си за кеш срещу кликове на новината и да спрат да публикуват статии на килограм.

43

Тц тц

преди 4 години

Нищо лично,но представяте ли си ако инцидента беше с Бокича?Сигур на всяка секунда щяхме да знаем диша ли ,спи ли,ял ли е или п.р.ъ.д.н.а.л.....А на хората от другата кола -светкавично предявяване на обвинение..Не че сета са застраховани де

42

Анонимен

преди 4 години

Много арогантно и неприятно излъчване има тази госпожа, пожелавам и да се оправи, но и бързо да се отрезви къде си намира, защото за обекновените хора няма хеликоптери. Новоизгряващи звезди, които се мислят за богоизбрани.

41

Свобода или ГЕРБ !

преди 4 години

Не можах да спя цяла нощ от тревоги. От 6 сутринта съм заел място пред компютъра и чакам да публикуват новини за състоянието на г-жа Караянчева !

40

Сиганин

преди 4 години

Изобщо не ме интересува как е Пекинската патица. Да отговори на въпросите поставени й от един гражданин във Фейсбук.Най-вече за хората от другата кола върху която връхлита колата на НСО с над 200 км в час.

39

Анонимен

преди 4 години

Дали нормалните хора- данъкоплатци в България ги интересува госпожата добре ли е или не.

38

Анонимен

преди 4 години

Два дни ни занимавате с тази буца, вместо да обърнете внимание на хората от другата кола.

37

рфл

преди 4 години

Останал ли е някой, който си мисли, че комунистите са полезна пасмина?

36

рфл

преди 4 години

Депутати от Атака пребиха служители на Боровец. Аню Ангелов блъсна автомобил с дете и го прати в болница. Коста Костов пътува с дете и жена по Тракия, НСО му вадят автомати от прозорците. Л. Местан уби дете с колата. Московски уби детето си с моторна шейна. Десислава Радева с кола на НСО прави катастрофа в насрещното. Синът на Р. Радев пребива няколко в дискотека, заради момиче, записите са изтрити. Бащата на Радев блъска инвалид. М. Манолова прати две жени в Пирогов. Забрана за тротинетките...

35

Анонимен

преди 4 години

A sa obiknovenite hira deza helikopteri njama te umirat po patja da bolnizite ili v bolnizata kadeto s stari koli barsa pomosch gi vodat no sa oekinskata pariza kojato e bila bes kola. Helikopter i pravit bolniza tova e demokraziata v bg saschto ne pischat sa mlafata jena kojato schte ja iskarat vinovna toja deto e karal barso da si prisnae vinata bil super schofior da ama ne zveta nischto i njama pak schte se pa4i v nc i rashodki po 4ujbina

34

Анонимен

преди 4 години

Ох цяла нощ не съм спал от притеснение. С нетърпение чаках да ни информират за състоянието на Другарката гербажиика. Катастрофата която се състоя на широк път поради героя на Социалистическият труд на НСО който е возел другарката която е академик по география и прати Пекин във Виетнам, Поради задминаване на ТИР-а щото е навлязъл в насрещното и е принудил насрещно движещата се да бие спирачки да се качва на банкета и да се върти като пумпал.Хвала на сеяндурските състезатели и управници.