12

Анонимен

преди 4 години

Версията на НСО е разписана още преди инцидента, то е ясно.

11

Анонимен

преди 4 години

Разпитите от г-н Гешев ли са били водени?С клечки под ноктите и ток?Само така ще излезе цялата истина!Дерзайте гербави следователи!

10

Анонимен

преди 4 години

На хората в Лудогорието им писна от НСО. Карат по три мощни джипа като единия заема част от насрещната лента за движение. Борисов всяка седмица е в Паламара при местния дерибей Бейзат Яхя. Голяма е вероятността Караянчева също да е била там в нощта преди катастрофата. Защо е тръгнала по рано от Борисов не се знае. А въпросния хеликоптер се ползва от Борисов често при посещенията му в Паламара. Чест гост на Бейзат Яхя е бил и Валентин Златев.

9

ай сиктир

преди 4 години

Стига сте писали глупости в други сайтове има схема в коя лента е катастрофата, ако всичко е показано коректно виновни са НСО .

8

Анонимен

преди 4 години

Съвсем очевидно е, че гърбавите са нарушавали всички възможни правила за движение, но упорито ни втълпяват, че те били ударени, информират ни за състоянието на Кара..., всякаш някой се интересува, щом въобще е останала жива... Изпреварвали са на завой, преминавайки през остров. Съчуствам на гражданите в другия автомобил, че живота ги срещна с боковисти

7

Анонимен

преди 4 години

Какво има да разпитват?! Когато НСО предизвикат катастрофа, а при катастрофите с НСО това е винаги така, винаги другият шофьор е виновен, а джигитите на НСО са чисти като сълза.

6

Пловдивчанин

преди 4 години

Всички знаем как карат колите на НСО. Законите на физиката обаче не са като държавните закони и важат еднакво за всички. Обаче както е писал zeus (коментар 1) най-вероятно ще изкарат шофьорката на потърпевшата кола виновна. Колко още инцидента трябва да станат, преди да озаптят малко държавните мyтри?

5

хибридлия

преди 4 години

Ако разпитат и некой руснак ще става страшно.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия още неса си изпили кафетата и вечеразпитали трима.От шумен е люб,оvnicata на цвинокио, в момента заместник главен ,та се знае как водят следствието и как ще приключи.

3

Анонимен

преди 4 години

Разпитани били трима свидетели ... и тримата от НСО ли са?

2

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Тя (Караянчева) e единственият пострадал при пътнотранспортното произшествие.*Добре, че няма пострадали хора.

1

zeus

преди 4 години

НСО са изпреварвали камион в завоя, но е ясно, че виновна ще излезе изблъсканата от пътя женица.