8

Чавдар Михов

преди 4 години

Поредната потресаваща журналистическа некомпетентност. Годишна такса от 5000 лв. е пълна глупост. Някой пак прочел недочел, разбрал недоразбрал.

7

(-_-)

преди 4 години

Тия стволови клетки са много търсени за подмладяващи процедури, които струват адски много пари. Въобще не се надявайте, че е останала и една клетка у тикволанд, защото тук почти никой не може да си позволи такива неща.. Имали - дали, айде чао!

6

Lan

преди 4 години

Огромният процент дегенеративни болести се проявяват в напреднала възраст на индивида. Максималният срок на съхранение е 20г. Нищожен процент от замразените клетки са използвани...просто защото тези две неща се изключват взаимно. Остава едно плащане и едно печелене. Това няма да е така ако има национална доброволна банка. Не вярвам някой да откаже, защото дефакто този материал отива в екарисажа след раждането. Има десетки хиляди раждания ходишно. Стотици хора ще могат да бъдат лекувани.

5

Анонимен

преди 4 години

До ВЪПРОСЧе колко са 5000лв?Мене горивото ми за колата годишно е повече.Друг е въпросът дали вярваш в тия работи, че нещо замръзено някъде си би те спасило някога си.

4

255677

преди 4 години

Уважаеми редактори, хайде като преписвате от колеги проверявайте все пак и фактите никъде няма такова нещо като 5000 годишна такса не само и нас, но и по света! Около 5000 е общата цена, да но не за една, а за 20 години! Или по-важното е да стои скандално? (Има ефект, спор няма всички коментирали дотук за това нелепо число се хващат)

3

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха дават 5000 лева ГОДИШНО а материала е отдавна изхвърлен и забравен.Парите на глупците принадлежат на умните както е казано.

2

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо НАП и Прокуратурата не се Самосезират и направят Данъчна Ревизия на Хората които плащат по 5 000 лева годишно в тази Банка ?Мисля че е невъзможно според НОИ , НАП и БВП да има такива плащания в рамките на Закона ?

1

Lan

преди 4 години

Това е безумие - трябва да има национална доброволна банка за стволови клетки!