145

Анонимен

преди 2 години

За караянчева хеликоптер, за митьо очите 100 сака кръв и плазма от националния център, а за клетниците - всеки да се оправя както може. Пожелавам на бърза помощ винаги да е така бърза, на кръвната банка да не изритват хира да купуват кръв за родилки от дилърите отпред

144

Анонимен

преди 2 години

По какви служебни задачи е била Караянчева в Шумен в неделя следобяд, 15.09? Да не си е събирала дечицата от село със служебната кола? Или е друсала хоро някъде в качеството си на председател? Не ми става ясна причината за командировката й. Нито за транспортирането с хеликоптер, но това е друга тема

143

123

преди 2 години

Спрете се бе господа и дами пищещи! Оставете я на мира тая Караянчева, тя да беше предала Богу дух сигурно нямаше да се пише толкоз за нея! Ще се оправи бе, спокойно, няма за гушне букета, пък и като гледам как е обгрижвана само за една ключица.... Де така да се грижиха и за нас мафиотите в бяло... или поне на половина колкото за властта. Обаче знаете ли какво, за съжаление няма кой да свали на земята управляващите и техните слуги от НСО. Летят си по пътищата на страната и си живеят в измислен свят. Мислят си ,че законите на физиката пък и не само на физиката не са валидни за тях.

142

със сигурност

преди 2 години

Ако не беше ключица -щеше да дойде ракета не хеликоптер

141

анонимен

преди 2 години

За счупена ключица -ХЕЛИКОПТЕР КОЙ ПЛАЩА РАЗНОСКИТЕ аааааааааааааааааааааааа

140

асдф

преди 2 години

Не мога да разбера дали това е добра новина. Така го раздухват все едно кой знае какво е станало. А с тая и без тая, все е тая. Да не говорим, че най-вероятно от НСО пак са карали като безсмъртни.

139

?

преди 2 години

До DDD ИМА БАТЕ! ИМА ТАКАВА СТРАНА! БИХ ИЗБЯГАЛ ОТ ТАЯ СТРАНА НО? НО ЗДРАВЕТО И СТАРОСТТА НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА!!! БЯГАЙТЕ КАТО ОТ САТАНАТА!

138

агитпроп

преди 2 години

Какво ще правят Китай и Виетнам без Карачанчева? Ще им е скучно.

137

РВ

преди 2 години

За една чупена ръка,хеликоптери, линейки, кортежи...чудо на чудесата! Друго си е да си простосмъртен: чупиш ръката, такси,2 часа чакане да те прегледа доктора, гипс и айде мой човек, ще ти мине като на куче,нищо ти няма!

136

Мартисан

преди 2 години

Цялата мара втасала те тръгнали с народни пари кортеж три лимузини предизборно. Направили белята, ударила се и хор хеликоптер, скенер и т.н. неща които нормален човек никога няма да получи. Баща ми три пъти минава през спешно отделение и го изписваха, че бил добре. На четвъртия път един доктор се смили и го прати на скенер, където откриха терминални разсейки. Ако първия път го бяха направили, както е по изискване сега сигурно щеше да е жив.

135

Звездев

преди 2 години

Всеки ден да и правят по 3 клизми за да се прочисти !

134

Анонимен

преди 2 години

Това, че НСО са пердизвикали катастрофата е ясно, както е ясно и че невинната им жертва - 31 годишната шофьорка ще я изкарат виновна. Питам се дали герберастката е била с колан, както е по закон?

133

Ала_Бала

преди 2 години

Затова Бати Бойко си кара сам джипа. Пешкира ще го опере шофьорката на частното возило.

132

DDD

преди 2 години

На тая овсъ не ключицата, тиквата трябва да и оперират! То бива наглост!... Не дай си Боже на Тиквата от Банкя да му се случи нещо подобно, за него сигурно ще пратят от новите F-16... АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

131

Радослав

преди 2 години

Сега от НС ще излязат ли с обяснение защо всеки гражданин се оперира в най близката болница, а за тая се налага данъкоплатците да плащат за хеликоптер, частна болница, ВИП стая и какво ли не още? Нали болниците навсякъде са еднакви! Защо не се лекувате като простосмъртните? Или ви е страх да влезете в народните болници за да не ви отрежат главите? Какви са тези привилегии незаслужени? Какво е това разхищение на народни пари за този индивид? Да покаже касов бон и да докаже, че си е платила всичко

130

Българин

преди 2 години

Болница "Лозенец"....!!???? Защо не в МБАЛ ШУМЕН или МБАЛ СИЛИСТРА? Та нали ни уверяват управляващите, че каквото здравеопазване получава Цвета, същото получава и Пена!!? Да-ама не!!! Ще плати ли избор на екип, ВИП стая, консумативи и т.н. и т.н. ?

129

ПОЗНАЙТЕ

преди 2 години

КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КАТАСТРОФАТА! НЕЕЕЕ, НЕ Е НСО!

128

МНОООГО

преди 2 години

СЕ ПРИТЕСНИХ ЗА КАРАКОЧЕВА, ЗАЩО НЕ ПУСНАХА СОВАЛКА ДА Я СПАСЯВА, А САМО ХЕЛИКОПТЕР?

127

Баба Кадрие

преди 2 години

Анна секим се... Въхххх

126

Анонимен

преди 2 години

За съжаление няма кой да свали на земята управляващите и техните слуги от НСО. Летят си в небесата и живеят в измислен свят. Мислят си ,че законите на физиката пък и не само на физиката не са валидни за тях.