41

мак

преди 5 години

Инициативата е прекрасна, а цветарите са егоистични в случая, макар че сега им е време да припечелят. Дано се оправи учителката.

40

Анонимен

преди 5 години

Боко да прати спартана да вземат жената.За Караянчева, която не знае Пекин на коя държава е столица, може хеликоптер, но за учителката обучила поколения наред, кучетата да я ядат.

39

Анонимен

преди 5 години

Абе тая нали няма пари?Кво прави в Швейцария?

38

до Как ще ги стигнем

преди 5 години

В Швейцария един сандвич в МД струва около 15 франка, един хляб - 7-8 франка в супермаркет. Така че си прави сметка за какво ти стигат 500 франка. Второ - защо трябва да се купуват цветя за учителите? Това традиция ли е, благодарност ли е, подмазване ли е? И кога учителите ще започнат да плащат данъци за парите от частните уроци? И последно - цветарите каква надценка слагат? Цветята са с ниско качаство и много бързо увяхват.

37

Учителка от Казанлък

преди 5 години

Цветарите в Казанлък да "спят спокойно" !!!

36

Учителка от Казанлък

преди 5 години

Събираме! Лично аз оставих 20 лв. Но за транспортирането са необходими 12 000 евро. А ЗА ЛЕЧЕНИЕТО...? Цветарите в Казанлък са безочливи. Почти всички са търговци, а не производители. Цветята не са качествени и бързо умират. Няма и кой знае какъв избор или творчество в букетите. Много грозно изпълнение беше от тяхна страна да се изявяват с такива изказвания по медиите! Няма капка човечност. За съжаление материалното има по-голяма тежест!

35

Наблюдател

преди 5 години

Купете цвете и дайте пари. Всички ще са доволни.

34

Анонимен

преди 5 години

Лично учителите какво се лишиха от себе си за своята колежка

33

Анонимен

преди 5 години

Ами защо учителите не събраха пари от себе си-20лв е един частен урок,да бяха събрали желязо,хартия...?Наистина е тъпо да удряш друг бранш,ами утре ще кажат сирене да не купуваме например.Народа е казал-с чужда пита,помен прави!

32

Прав си, но

преди 5 години

До рфлИ аз мисля кофти неща за учителите, но тук става дума за човешки живот. Аз съм "за" кампанията. Хрантутници или не - учителите имат права да са живи като всеки друг. Животът е по-важен от професията или възгледите.

31

Симеон

преди 5 години

Много ми е любопитно колко средства ще се събере от тази кампания и после цветарките да кажат колко изкарват на 15 септември.И после тези учетелки като предлагат тази кампания, защо не предложат да се откажат от прическите, грима и маникьора в името на колежката си, а посягат на хляба на други. На това ли учат учениците си: да прецакат другарчето си

30

Anonimna

преди 5 години

На мене ми писна . Силиконови жени. Общи работници с големи претенции. А учителките умират. Майната им на простите нагли. Аз съм за учителката

29

рфл

преди 5 години

Учителите са едни от най-големите далавераджии, хрантутници и рекетьори в тази държава. По-голямата част виждат всеки ученик като ходещ кеш. 30млн годишно за частни уроци? Това е само една част от далаверите им. Мога да дам примери с държави в които манталитета в образованието е съвсем различен, но няма да ми стигнат няколко страници.

28

Anonimna

преди 5 години

Ми няма да живеем като швейцарците. Ние сме бедни българи. Ама сме пичове ще се оправим.Може да сме бедни но сме готини. Българите сме интелигентни.

27

Анонимен

преди 5 години

Ще дадът парите за цветя, а цветарите да фалират. Поредната тъпотия!

26

Anonimna

преди 5 години

Ох душа кога ще живеем като швейцарстите. Там са богати.даже американци не са толкова богати

25

Anonimna

преди 5 години

Да нищо ново. Нали я знаете приказката за казана в ада с българите. Понеже не се уважават помежду си няма давол да ги пази защото сами се дърпат надолу. Аз гледам англичаните как се уважават уважават си кралското семейство. В България никой никого не уважава затова не ни вървят нещата. Тека някъв общ работник наглец ми обяснява че учителите са зле. Ми да ходи в Англия на бригада да бере малини и ще се освести.

24

чуй

преди 5 години

До AnonimnaВ Англия са хора уважаващи другия, само защото е човек.Тук е плeмe, с диваци самоизяждащи се помежду си.

23

Anonimna

преди 5 години

А и междодругото аз нямам нищо против исляма освен харемите. Което според мене е разврат и незнам дали го пише в корана.А най интелигилентните хора в исляма са измислили арабските цифри. Така че исляма уважава учението. Имаш още много да четеш драги.

22

АНТИ

преди 5 години

Кога ще живеем като швейцарците,или поне малко да ги доближим ?Там не си фалират банките,да крадат милиарди, нали ?!