274

Анонимен

преди 4 години

Друг път пак избирайте Лумен Ладев за президент!

273

Анонимен

преди 4 години

Била е ударена от друга защото? От НСО се мислят за господ на пътя и не се съобразяват с никого от останалите участници в движението?

272

ЦЦ

преди 4 години

За нея разбрахме и вече ми писна. А за жената и хората в другата кола някой спомена ли ? Те не са ли граждани на България ? Ей, медиите, всички ли сте едностранчиви ?

271

Вангу

преди 4 години

Ей писна ми от богоизбрани къде се мислят...

270

гражданин

преди 4 години

Много е ясно че другата кола е виновна .Те тези от НСО никога не са виновни и никога не се извиняват дори .Що народ има осакатен от техните кортежи .

269

Бугаристан РИЙШЛИ

преди 4 години

Отива катаджията на катастрофата и тия от НСО се легитимат. Катаджията козирува, и под вежди докато го гледа КараАЙЧЕВА катаджията съставя акт на водача на другата кола, че е виновна.

268

Анонимен

преди 4 години

Щц хахах който се возил без колан само той пострадал. Иначе приеха закони за глоби по закона за движението по пътища и за неправилно дишане - стотици левове.

267

До НСО

преди 4 години

Вие продължавайте да карате по пътищата като и.диоти, пък после обяснявайте, че друг ви е ударил.

266

без пардон

преди 4 години

Шумен къде беше? Във Виетнам, или в Пекин, пардон, в Китай?

265

manwithnoname

преди 4 години

Като се замисля средно на 2-3 месеца има инцидент с коли на НСО, което може да се дължи на няколко причини:1. Или има страшно много коли на НСО по пътищата.2. Или системно и нагло се нарушава ЗДвП като знаят, че закона ги пази.3. Просто са некадърни.Поздрави и успешна седмица.

264

мангалезич

преди 4 години

Няма начин колите на НСО да са без видеорегистратори, да пуснат клипа и да разберем защо винаги са невинни.

263

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да събираме капачки....горката Караянчева ,да си счупи КЛЮЧИЦАТА.....

262

Анонимен

преди 4 години

А какво става с пътниците от другата кола бе хора за тях тишина най-важва е златната ключица на Караянчевица....Виждате ле защо е беден народа ,защото една шепа се разпорежда с народната пара както с намерени пари на пътя.....Много важно че децата по болниците *** ,важно е другарката дето не знае Пекин на кого е столица да живее в рахат...

261

Анонимен

преди 4 години

Да бе вярно какво им се радвате на тия от НСО?Някакви мутри които биха ви размазали на пътят или биха ви застреляли по команда без да им мигне окото е така сякаш си поглежда телефонът.Охранявали и пазели.Какво пазят?С тритоненброниран Мерцедес кара в насрещното с 200.Ако в историята на тая служба има някой загинал техен служител то е било заради препиване/предрусване или неспособност да управлява превозното средство. Поправете ме ако греша.

260

Gost

преди 4 години

Тия от НСО са като мАторджиите - много сме добри и сме безсмъртни, ама другите да ни пазят!

259

Анонимен

преди 4 години

Надявам се куката от НСО, "управлявала" колата, също да има неустановени до момента вътрешни кръвоизливи!

258

сс

преди 4 години

представяте ли си въобще човек избран от народа депутат шеф на парламента да има такава охрана която да го пази от народа??? това е леко за психиятрия незнам за каде е.... то не може да се осъзнае даже от нормалните хора това нещо. трябва такъв човек да бъдеш че хората да те обичат и свободно да се разхождаш сред тях без охрани. с влак колело пеша а тука всички депутати служебни лимузини и още 5 кооли нсо да ги пази е вахва в депутатите вие на народа ли служите който ви е избрал????

257

Замислен

преди 4 години

Много интересно защо такива странни инциденти никога не се случват на хора като Путин, Гергов или Гьончева ?

256

Анонимен

преди 4 години

Това е умишлен саботаж срещу закона и справедливостта - оставка на пРезидента!

255

Анонимен

преди 4 години

Първи тур от приятелския дуел между двете коли завърши реми, но щабът на червените изрази своето недоволство от резултата а товариш Решетън дал им втарой шанс