26

до наблюдател

преди 4 години

Когато реши нещо, Путин не иска позволение от никого!

25

наблюдател

преди 4 години

Поредното предателство на Москва.Нека си спомним че именно Бил Клинтън изведе Русия от батака в който бяха затънали и времето на администрацията на Клинтън беше най-доброто от столетия за Русия.Въпреки че Килъри беше вице, именно по нейно време Обама позволи на Путин да се меси в Сирия. Источния блок и по-специално България и Румъния бяха оставени в лапите на Руската мафия.Още едно доказателство че който е работил за Русия после е бил предаден.Ще се окаже че нашите русофили са били предадени

24

Анонимен

преди 4 години

Руслямски ва тници, Европа не е за вас.......ние не спим на печките и имаме централна канализация в големите градове.

23

Путин-Мутин..аре де

преди 4 години

Никакъв Путин-Мутин не им е виновен. Просто комунделската идеология биде изгонена от Русия и се върна от където се пръкна - З.Европа и САЩ.Първо в САЩ избягаха културните марксисти от Франфурктската школа и за 70-80 години овладяха американските университети,гейовете,джендърите,*** и непрокопсаниците,както и фрустрирани жени като Мерил Стрийп.

22

Анонимен

преди 4 години

Много важно, руснаците пък си имат Тръмп :))

21

Анонимен

преди 4 години

Всеки от спец службите минава редовна проверка на полиграф ! Останалото за тия които могат да МИСЛЯТ !

20

Анонимен

преди 4 години

Този кратък хумористичен разказ е публикуван по всички сайтове. Явно НПО центъра бърза да сподели поредните смешни брътвежи на пишмандемократите и техният нискогледаем майтапчисйски канал СНН.

19

@21

преди 4 години

Аз БГ шпионския скандал така и не го разбрах. Не ми е съвсем ясно какво има за шпиониране в България, след като ние нямаме самостоятелна политика, а само изпълняваме каквото ни кажат. Според мен е пореден прах в очите.

18

Анонимен

преди 4 години

"Не е е ли странно когато службите на една страна не служат на президента, а на определена партия?"-------------------Що да не предположим, че същото важи и за "бг" сужбите? Тн шпионски скандал не е ли насочен срещу еднокнижника, след като той лансира възраждането на АЕЦ Белене и Южен поток? Хегемонът не провокира ли недоволство на матряла?Само питам и отговор не търся.

17

Анонимен

преди 4 години

Е няма такава новина. Една жена каза, че е извела от страната един дето казал че е шпионин. Без имена, без някакви конкретни данни без нищо. Ако Русия се е намесила (каквото и да значи това) и е променила изхода на изборите към Тръмп, то това е най-големият успех на КГБ. Направо не знам защо ЦРУ им вдига акциите постоянно. А да знам, щото не е вярно и го ползват това за да се дърлят с Тръмп. Не е е ли странно когато службите на една страна не служат на президента, а на определена партия?

16

ПЕНКО

преди 4 години

РЕАЛНО- "ШПИОНИН" НА МЕДИИТЕ - АГЕНТ НА ЦРУ Е ИЗДАЛ МЕРОПРИАТИЕТО / НАЙ -ВЕРОЯТНО ПЪРВО НО СНН / !!!!!!!! НЕМА ОТ КЪДЕ , ИНАЧЕ, ДО ГО НАУЧАТ !!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

2=А със Скрипал какво стана? Така и всичко замаскираха англичани и американци....---------------------Замълчаха, замаскираха, но не пропуснаха да въведат нови и по-тежки санкции.

14

ер

преди 4 години

с такъв огромен бюджет и магаре ще измисли нещо подобно!!

13

Анонимен

преди 4 години

1. "Той обвини Путин за намесата на Москва в изборите в САЩ"2. "Информаторът, чието име не се разкрива ..."---------------------------Kрайно тЪапи твърдения. Нали, ако някой е обвини Путин за намесата, името му ще се знае от всички.

12

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ и CNN използват последният си ход, след като видяха че не става по друг начин, сега ще се опитат да уморят руснаците от смях.

11

CIA

преди 4 години

Дългите вицове се наричат фейлетони, но тази "информация" е публикувана в Ню Йорк Таймс, излъчена по CNN и цитирана от БТА, така че вервайте й задължително.

10

Анонимен

преди 4 години

Въображаема та намеса на Русия ще бъде доказана от въображаем шпионин, има логика.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам, че ЦРУ имали отдел за вицове.

8

Анонимен

преди 4 години

Може да сме бедни, но имаме глави и мислим! Спрете с тези глупости. Не се интересуваме от Путин, имаме си достатъчно наши проблеми!

7

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ и CNN да влязат в първата детска градина, всяко четири годишно дете ще им измисли по правдоподобна история, а не тая смехория.