24

Гoшу

преди 4 години

Винаги съм знаел, че тук само селяни-психопати, най-вече пенсионери пишат

23

Donna Luca

преди 4 години

Веднъж ми донесоха от село един петел да го готвя.Тестисите му бяха колкото на мъж.Синът ми беше малък и ги сложи в буркан със спирт!!

22

Петелът е изрод

преди 4 години

Горката жена. Но е важно да се знае психологията на петелът. Не се правят резки движения пред петел и не се провокира. Наежената грива е индикатор, че сте го ядосали. И най-най-важното никога не се бяга от него. Тогава задължително той хуква след вас и ви напада, защото ви взема за огъващи се страхливци и за мезе. Иначе ако му давате да яде зърно от ръката ви и не го провокирате с резки движения или с облекло наподобяващо животно, петелът може и да ви посреща от вратата.

21

шматка

преди 4 години

До 21Баба ми разправяше как навремето орли са нападали хората на полето.Не им вярвай много на бабите и дядовците.

20

Истинска история.

преди 4 години

Мой познат като юноша ходил на село, там имали красив и як петел. А той забърсал там едно гадже ромка. Но тя много се заглеждаше в петела. Той дори ревнувал. Накрая избягала с петела. Чул че дори го представила на родителите си........ Но от тогава никой не бил чувал за този петел.

19

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми е разказвал случката от времето на соца, че като спрял камиона в една отбивка, за да си напълни вода от крайпътна чешма от другата страна на пътя придошли петли. Хиляди чисто бели петли, огромно стадо се носели към него, а чешмата била на 100 метра от камиона. Той хукнал да бяга към камиона и те след него на около 15 метра. В последния момент успял да се качи и да затвори вратата. Петлите веднага ударили спирачки и веднага хукнали в обратната посока. Петлите били едри и високи.

18

Хан Тервел

преди 4 години

Ех какви петли имаше едно време, не като сегашните дженър петели . Имахме на село един дето скачаше чак върху гърдите на дядо ми, а той беше едър човек. Не помня да ги е клал заради това, понеже можеше с псувни и ругатни да ги парлазира като питон азиатски маймуни. И въобще беше над тия неща. Аз обаче бях под нещата понеже по това време бях към метър и нещо и здраво ги млатех с една гьощерица. А и в онези години се мислех за мускетар и в моите очи те бяха гадните слуги на Кардинала .

17

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са ЯКИ!Мноо кефят,хахаха..

16

Ами така е..

преди 4 години

ИМОЯТ ПЕТЕЛ БЕШЕ ГОЛЯМ И СТРАШЕН, НО ГО ОБЯЗДИХ И СЕГА СИ ХОДИМЕ, ЗАЕДНО У ХАСКОВО НА ПАНАИРА!СКОРО НЕ СЪМ ГО ПОДКОВАВАЛ. КОВАЧА УМРЕ ЛАНИ....ХАХАХААААА

15

Анонимен

преди 4 години

Когато бях 7 годишен имахме един петел червен с голям гребен и светкащи пера по шията. Този петел беше страшно наперен ходеше на една страна с разстворено крило и се ежеше. Не даваше на никой да припари до 20-те му кокошки налиташе и на кучета. Един ден както бях клюкнал и си играех в пясъка изведнъж усетих болка във врата. Петела скочил и ме клъвнал. В същото това време баща ми го видял подгони го хвана го и петела се раздели с главата си. Беше ми жал за петела щото го харесвах че беше мъжкар.

14

До ИЪИ

преди 4 години

Аз съм мъчил и растения, убивал съм храсти.

13

Анонимен

преди 4 години

Къде е събирала яйца ?Боже каква дума само.

12

Аз

преди 4 години

като ви чета глупостите сега очаквам някой да каже че е е*л петел или обратното ;)

11

Анонимен

преди 4 години

Петела се казвал БоДжо а клъвнатата стопанка - Елизабет.

10

Шопо

преди 4 години

Змия ухапа учителка !!!Умря змията...

9

Анонимен

преди 4 години

Бре какъв е тоя петел?Раптор бате!

8

Аз

преди 4 години

Рибите имат мозък като змийте, кво ви пука за тях кокошките и птиците са наследници на динозаврите, и ако са по големи от нас ни нападат и убиват. Има разни големи птици в Австралия с големи нокти които са като ножове и има доста убити хора от тях...Милост ли малиии пръчката и бой докато мърдат тамъш ши ядем печено, загинали в борбата с човека... Преди няколко милиона години те нас сега ние тях всичко се връща на всички, мутри мафиоти и сякаква из..мет съдбата ви ще ви настигне

7

Аз

преди 4 години

Аз като малък ме водеха на село, курника с 50 кокошки и 5 или 7 петела. Винаги влизах с пръчката и ги гонех и биех до насита, няма петли няма кокошки милост нямаше за никои, и ме запомняха на следващото влизане почваха да бягат още като доближава вратата. Петлите ми се ежеха първи и паднаха първи не оставях петел без сериозни травми, имаха респект от мен макар и 5годишен а бабите и дядовците ги беше страх от петлите и казваха внимателно. След мен винаги готвено пиле. Кокошките са малки динозаври

6

Анонимен

преди 4 години

Смъртна присъда за петела. Смърт чрез попадане в тенджерата.

5

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Имах такъв случай с Майка ми - същия .Петел я уцели в разширена вена , добре че бях в къщи - в Бърза Помощ я спасиха .Като се прибрах развинтих главата на петела .