12

Анонимен

преди 4 години

Затова една стотинка не внасям. Бачкам на черно и само контрабанда!!!

11

Ели

преди 4 години

И аз имам същият въпрос??? Хем те тровят за много пари, хем плащаш луди пари! Много важно, че си внасяш осигуровките..

10

Янко

преди 4 години

Аз имам друг въпрос; защо трябва да се осигурявам за здраве след като при заболяване не искам да бъда лекуван с химия? А за всяко друго лечение трябва да си плащам кеш!

9

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩОТО РОМ - ЛЯНИТЕ НЕ ДАВАТ И СТОТИНКА ЗАТОВА НИЕ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКО !

8

Анонимен

преди 4 години

Значи половината от парите в джоба и банковата сметка на такива мултистотицимилионери, са от джоба на пациента. Признава си.

7

До 7

преди 4 години

С твоите пари над 100 човека от индийския етнос се разхождат по болниците, като на курорт. Ходят там за щяло и нещяло и минават цели лечебни пътеки без нужда и причина, само и само да стане далаверата на шефа на болницата.Хем тези и един лев не са внесли в здравната система.

6

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е в самото плащане. Проблема е в некадърността на тези, които те изнудват за това плащане.Вече е проблем да се намери годен, можещ и непокварен лекар, който да ти свърши работа по нормален и човечен начин.При всеки опит да се лекуваш, попадаш на някой изнудвач или ято изнудвачи, които те прикарват да им плащаш пари, които с нищо не ти допринасят за лечението.А бялата мафия не ги лови ни съд, ни прокуратура, ни данъчни.

5

Анонимен

преди 4 години

Знае ги далаверите Генчо поршето! Или Генчо 16те имота!

4

Анонимен

преди 4 години

Имате грешка всички пари са от джоба на пациента, нали внасяме здравни осигуровки за да пълним касата.

3

Анонимен

преди 4 години

Касата и държавата да върнат парите на хората, които са внасялк, а не са ползвали медицински услуги и грижи! Това е кражба под предлог, че са за здраве. Щом плащаме втори и трети път, значи няма смисъл държавата да ни ги удържа! Направиха болниците частни дружества, нека сами се издържат, а не народа да плаща за нереални услуги.

2

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ БОРИСОВ Е ТАКА!!БОРИСОВ ВКАРА БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И САМО ПОЛОВИНАТА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ЗДРАВЕ А ДРУГОТО СИ ГО ХАРЧИ КАКТО СИ ИСКА!!!ИСКАХТЕ БОРИСОВ НА ВИ БОРИСОВ!!!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА БОРИСОВ СЛЕД ПЪРВИЯ МУ ОПУСТОШИТЕЛЕН МАНДАТ!

1

Дибилко бг

преди 4 години

Браво ! Да живее капиталистическо евроатлантическо българско здравеопазване !