60

Анонимен

преди 5 години

Мъск не говори за това да си набиеш процесор в мозъка на този етап, а примерно на сляп човек да му се сложи "изкуствено око с изкуствен нерв", които да му върнат зрението. Или на глух човек да му се замести неработещата слухова система с нещо "изкуствено", или на човек без крайник да му се сложи напълно-функциониращ "изкуствен", или на човек бе определен орган да му се трансплантира "изкуствено отгледан", за сега само последното не се знае как ще стане, тялото не ги иска. НЕ му променяйте думите

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Да, но след 15 години ще има.

58

Анонимен

преди 5 години

Човешкият мозък има 100 милиарда неврона всеки от които се свързва с 10 хиляди други.На много места едновременно във всеки един неврон протичат процеси осигураващи комуникацията с другите неврони.При това мозъкът консумира 20 вата енергия и температурата му се подържа с точност до 0,1 градуса!Засега е невъзможно да се създаде толкова съвършен процесор за компютър.Нека първо да създадат компютър дето да предсказва точно времето за 4-5 дни пък после да ни плашат!

57

Анонимен

преди 5 години

До хахСъздаваме ги защото вече съществуват и връщане назад няма. Или технологията става достъпна за много хора и се развива във всички насоки, което не позволява концентрация на силата и на 1 място или я развиват само малък кръг от хора които ще получат огромна власт от нея. Ти кое предпочиташ? А това за инвитрото е толкова забавно, че няма нужда от коментар :D

56

хах

преди 5 години

господин Мъск, като ги подценяваме, защо ги създавате? Искате да промените хората, заради бизнеса си, заради интересите си? След като знаете последствията, защо ги създавате? Това е като инвитро процедурите! Открихте как да създавате изкуствено живот, но хората си раждаха и без тази помощ! И какво направихте?! За да имате работещи лаборатории за инвитро, изкуствено осакатихте хората, за да идват сами при вас да ги оплождате! Това е цинизъм, това е световно убийство!

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (18)Хаха да кажеш, че Джак *** знаеше какво говори на тая конференция е нелепо. Човека са го извикали да дебатира на конференция за ИИ и той казва "Аз не разбирам от технологии и за това не се страхувам от тях"... Не разбирам защо хората в България толкова мразят Мъск, който е един от малкото милиардери, които си влагат парите с цел прогрес, а не печалба. Ама важното е да има хейт... за това сме на това положение и си го заслужаваме напълно.

54

Анонимен

преди 5 години

Китаеца знаеше какво да говори и имаше смисъл в думите а маск като калпава безлична маска дрънкаше разни корпоративни глупости.

53

Анонимен

преди 5 години

Четеш коментарите и разбираш, че си заобиколен от хора които са изостанали със 100 години и от развития свят. Как да обясниш на хора, на които още им се налага да си дупчат билетчето когато влязат в трамвая що е то изкуствен интелект, какви възможности има и защо трябва да се притесняваш от него. И да твърдите, че човек, който се занимава с космически технологии не знае какво говори е показателно за нивото на примитивност на което все още сме в България.

52

ИТ специашист

преди 5 години

Такова нещо като изкуствен интелект няма, това ще ви го каже всеки ИТ специалист който се е занимавал с невронни мрежи и machine learning. Ще кажа, че трябва да седнеш и да прочетеш някоя друга книга и ако си късметлия, ще разбереш, че не си наред с терминологията ....

51

Анонимен

преди 5 години

До 57За много хора това е по-добрата алтернативи - замисли се за всички престъпници, чалгари и членове на Атака!

50

Анонимен

преди 5 години

нали като станеш киборг, мрежата на Изкуствения Интелект ще те хакне. Ще се превърнеш в *** крайник- инструмент без воля и съзнание

49

Анонимен

преди 5 години

Мъск всъщност е андроидъд прототип на софийската корпорация Кибертрон с ръководител Ахмед Мерчев. Създаден е по моделът на Августоломей и Сотир. Затова ги бъва такива.

48

Анонимен

преди 5 години

Хората vs. Изкуствения интелект спасението е да станем киборги---------Този явно не е виждал киборг.Да дойде да го запозная с тъщата!!!!!!!!

47

икономист

преди 5 години

До Анонимен 16Ясно е, че трудно ще се измисли изкуствен интелект, който да замени програмистите и ръководните кадри в различните производства. Трудно ще се измисли машина, която да оперира вместо хирурга, както и за извършване на други слижни технически дейности. Същевременно обаче, повечето от съвременните професии лесно могат да се автоматизират, защото по същество те представляват елементарни, повтарящи се дейности.

46

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема в изкуствения интелект,а в "човешката" простотия!В този смисъл,слизането на така самонареклия се "човек",от еволюционната сцена на Земята е неизбежно!

45

Анонимен

преди 5 години

Пък аз си мислех,че сме спасени преди 2000 години и само трябва да се откачим от мошеници като този.А то се оказа, че той ще ни спасява от киборги, ама първо трябва ДС му дадем пари да ги произведе.

44

Анонимен

преди 5 години

Защо изобщо някой още му слуша тъпотийте на този имбасил? Не само че нищо оригинално не е измислил самоят той, че ръси глупости постоянно, а дори и не разбира как работят технологиите които промотира.

43

Анонимен

преди 5 години

Тоя Мъск да си пие хапчетата. Пак изпълнява на някои тъмните планове.

42

Анонимен

преди 5 години

За комунистическите мандарини в Китай си е мечта да превърнат населението си в нещо като био мравки Работешти по команда...И тоя калпазанин оптеделено ще се пробва да им поизточи финансите В САЩ пари на заем вече никой няма да му даде ...Но неможе да му се отрече визионер е и интересен хибрид между мошеник и мечтател е :))

41

ентелегенд

преди 5 години

аве мъск, прати ни некой киборг тука, че нашта ти ква само глупости дрънка