18

rusnak

преди 4 години

Колко са нови, като Ф16?

17

V

преди 4 години

Ние мтл бета и бтр и и сега си имаме .И сами можем да им монтираме лсд дисплеи и няма да е за 1,5 милиарда а за 1000 пъти по малка сума .Такава алуминиева техника за бой не става .Това може да се ползва на мисиите ни в Ирак .Обаче рпг тата ще го дупчат яко .Това нещо наистина е от алуминии .И много бавно си върти купола .Ние имаме по добри просто трябва да се модернизират .

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ако искаш мир,готви се за война.Машини добре.Но както казваше Патън,решаващи са хората.Сега трябва да си изберем войници.Критерия е ясен от римско време.Нарича се 40/40.40 км с 40 кг снаряжение за 6 часа.Римляните са го правили.С целия легион.САС и Командосите също го правят.Аз го правих за последно на 50,просто да си докажа,че още го мога.Време е и нашите професионални воини да въведат нещо като критерий за годност.

15

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровТи вероятно си от онези... старите про-войници? Станал си мъж! Само да ти кажа, че колкото и да е калпава (а тя е) сегашните ни професионални войници са много по-войници от тези дето бяхме. Ако не беше задължителна, нямаше и да отидете.

14

Калеко Алеко

преди 4 години

До V ... Технологиите в 21 век са вече достатъчно напреднали другарю, за да се използват чугунените отливки от времето на ВСВ, които и сега дрънкат и се търкалят на Червения площад в День победы ... !!!

13

V

преди 4 години

Аве това е с алуминиев купол ха ха ха и с 40 милиметровка .Като панцер две ха ха ха .Ттия работи най много да си изядем боя някъде .Това не струва .И не стига че няма броня ,ами и бавно си мeсти купола .Тези работи в бг може да си направим много по добри .

12

бАрисов

преди 4 години

какви машини са ползвали през 80те "братята" кравари....опаковайте ни ги за вкъщи

11

Анонимен

преди 4 години

За какво ни трябват? От векове никоя цивилизована държава не води войни.

10

Анонимен

преди 4 години

До Така е ..ТОЧНО ТАКА. ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ТАКА ИСКА.

9

Калеко Алеко

преди 4 години

На фона на консервните кутии на старите рушки БеТеЕри, тези на клипчето изглеждат като от Междузвездни войни ... !!!

8

Така е ..

преди 4 години

От сега да ви кажа. Всички ще бъдат американски.

7

zeus

преди 4 години

Накрая решението за закупуване ще е чисто политическо и при съвсем различни параметри, това вече сме го играли. Въпросът е дали ще спечелят Дженерал Динамикс понеже са американска фирма или Баце ще се натегне на немците заради завода на Фау Ве.

6

Валентин Тодоров

преди 4 години

Избирайте внимателно.На първо място машините трябва да имат възможност за екстра тегло,за да не се налага да се свалят боеприпаси и въоръжение за да возят бирените кореми и необятните задни части на българското войнство.Трябва да са максимално автоматизирани,за да могат да ги карат воините-дами,дори когато са подчертано нервни заради цикъл или бременност.Иначе виртуалната реалност звучи добре.И без това всички които смятат,че армията ни има бойни възможности живеят в нея.

5

Анонимен

преди 4 години

БСП БИ ДАЛО ТЕЗИ ПАРИ НА КОМИНТЕРНА АМА... НЕ МОЖЕ.

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа пенсии на феодални старци и комисионни на шапкари пари няма. ауууууу

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Важното е, че Тиквата ще вземе!

2

Анонимен

преди 4 години

Но за пенсии и за заплати на медицинските сестри пари няма!

1

Анонимен

преди 4 години

ЯЗЪК, РАДЕВ НЯМА ДА ВЗЕМЕ НИТО ЛЕВ КОМИСИОННА. УЖАСНО Е ЗА ЧОВЕК ПАТОЛОГИЧНО АЛЧЕН.