52

Анонимен

преди 4 години

В държавата на еднокнижника Винету е опасно да има много умни хора.

51

Анонимен

преди 4 години

Общия брой на новопритите студенти не трябва да е по-голям от 20% от завършилите.Всичко отгоре е излишно и просто е продаване на дипломи.Всеки с пари и диплома за средно /дори завършено 3/ става вишист.

50

Анонимен

преди 4 години

На тази територия не са нужни образовани хора, а евтина работна ръка, отдавна трябва да сте го разбрали.

49

IQ

преди 4 години

До Що за теорияTеорията е тази че с ( 200 марки и едно ПрАсе ) в България мажеш да станеш ВИсШист! И ще е под РИНимето да работиш!

48

Що за теория

преди 4 години

Опасно не е да учиш,а да не учиш.Но на господа милиционерите им трябва *** и необразован народ,защото знаещите са опасни,а ако са и можещи...нтещата стават страшни.

47

М, да ...

преди 4 години

До ФактитеТам е проблемът, че завършилите ВУЗ по съответната специалност /изискваща да разбират от заварки и там ... / неумея практически за заваряват, т.с нямат никакви практически умения вкл. и да продължат да се развиват в областта / самообучават, четат, .../ ! ВУЗовете какви точно навици изгражда? п отличник - този който помни материята за изпита до 5т мин след това, а двойкаджия - забравял 5т мин преди изпита. ВУЗовете развиват краткотрайната памет ли, само?

46

ВУЗ

преди 4 години

Има работа само за неквалифицирани работници-метачи,чистачи,чукачи,продавачи и прочие.За да се развива икономика,трябва да се учи и вишо и езици,че само с милиционерски училища сме за никъде.Произвеждат извратени люде,които нагоре лазят,а надолу мачкат.

45

Хюго Бос

преди 4 години

И кое е опасното? Война ли ще стане или просто хората ще имат повече основания д аискат от бг работодателите да плащат адекватни заплати??

44

haha

преди 4 години

те пък едни висшисти излизат, нямам думи...

43

Фактите

преди 4 години

Заварчикът в нашата фирма получава 4000 лв, с четвърти клас е, ороектантите са с магистратура, оолучават 1100 лв

42

анонимен

преди 4 години

То и моят син го разбра! Учи една година и се отказа, кой ще работи в тази държава, ако няма такива като него! Работници трябват!

41

мдааа

преди 4 години

Опасно е, я! Кой ще работи? Той Тошо затова приемаше само деца на актовни борци.

40

асдф

преди 4 години

Ми затегнете подбора бе. Какво пускате кьораво и сакато.

39

Анонимен

преди 4 години

Качеството на висшето образование почти навред у нас е такова, че и да ми плащат, не виждам смисъл да си губя времето с него.Явно много други хора също са го разбрали. 2/3 от ВУЗ-овете ни са за закриване отдавна, ама изцяло за закриване. В останалите следва да се намалят 2/3 от местата за студенти.

38

К.уранов СМГто

преди 4 години

Още от малки ги учат да си плащат в кеш. *** в СМГ без да си плащал три години подред предварително за частни уроци де!!! *** пробвай!!!Благодарим ти Тикво, че направи цяла една държава своя втора фирма - И..П..О..Н..Само, че държавата не е обикновена фирма за охрана!!! Нали? Обаче ти пък си оставаш една обикновена мутра идеален за шеф на фирма за охрана. Няма значение, че сега си псевдо п..о.л..и.т.и..к., но пък си оставаш мутра за ЦЯЛ ЖИВОТ.Затова и като излезеш навън дори не те искат.

37

Smurf

преди 4 години

Дeмокрацията победи банани има постоянно, веднага може да си купиш кола и всеки може да завърши висшУ :) :) :)

36

Анонимен

преди 4 години

Истинския комунизъм го построиха след 1989 година. Сбъдна се мечтата на комунистите - най простите хора да са на върха на държавата, а интелигенцията да са роби.

35

Анонимен

преди 4 години

Щом има 3хил незаети места, нека да останат така. Никакъв допълнителен прием. Крайно време е да се пресекат всякакви порочни практики във висшето образование.Има достатъчно висшисти в Бг. Половината не знаят какво са завършили.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо Я.Такева орева всички медии, че имало глад за учители?Защото ВУЗ-те са празни. Целта и е да вкара всички във ВУЗ, прилъгвайки ги, че след дипломиране веднага ще бъдат назначени на държавна работа в училищата. А истинската и цел е да има работа за асистентите, доцентите, професорите. Не я интересува колко пари и нерви ще потрошат родителите на студентите и то напразно.

33

Анонимен

преди 4 години

До 36,Е имаше опити не отдавна, когато се барикадираха в Софийския, но резултатът не е кой знае какъв - Герб са от нова на власт, а алтернатива никаква. :)