40

Lan

преди 4 години

:) Това е то, съвременните хора си мислят, че с интернет всичко се решава...ама всъщност почти няма сериозна наука онлайн! В нито една област, не само по анатомия. За това пък има голямо изобилие и разнообразие на псевдонаука...

39

Анонимен

преди 4 години

Пак ли статия за нацизма?!? Лицемерната борба срещу фашизма доста понамирисва. Уж се борим с нацизма, а постоянно пропаганда за нацизма. Да сте чели толкова статии и да сте гледали толкова филми за друг диктатор?!? А не е като да е нямало много кръвожадни диктатори!!

38

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До КонспирацияТо не пречи Атласът да е качен в електронен вариант. Но пак източникът е един.

37

МЕРЗКИ ЛИЦЕМЕРИ

преди 4 години

Всичко крадете и ползвате от гениалните открития на Третия райх и Адолф Хитлер, но го крадете с " морални задръжки ". Всички вие сте гнусни и отвратителни мерзки двулични лицемери. Да, да, да-не само този атлас е направен гениално, а и много други книги и учебници създадени и отпечатани по времето на Адолф Хитлер в Нацистка Германия са ненадминати и до ден днешен. Били използвани телата на много "убити" от нацистите хора, за да създадат този неповторим Атлас по анатомия на човека. А Синелников?

36

Конспирация

преди 4 години

Dnes.bg иска да ми каже, че няма компютри в днешно време и на операционната маса се разлиства учебник, а може би и тетрадка. Да не би тази статия да сте я видяли някъде през 50-те години на миналия век и наготово copy paste.

35

юбералес

преди 4 години

To да беше само въпросния атлас. Милиони животи са спасени и продължават да се спасяват и днес, благодарение на откритите в немските лагери лекарства.

34

Тъпанар

преди 4 години

Нацистки учебник, ама '45-та и руснаци и американци се надпреварваха кой повече технология да открадне. Този явно са го пропуснали, или по-скоро не са му обърнали внимание...Отричам нацизма и нещата, които са вършили, но най-печеливши от него са американците и руснаците. А бонусът е за евреите...

33

Анонимен

преди 4 години

ако нещо може да се ползва за добро,няма значение,че е създадено от зло,не създателят е важен ,а предназначението

32

Анонимен

преди 4 години

А кои са по-съвременните и по-точни атласи по анатмия??

31

Анонимен

преди 4 години

Ние не сме евреи, араби или африканци, ние сме индо-европейци, така че ако на някой доктор му е неудобно да е по-кадърен, да си ги оперира тях по усет. Ние ще ползваме книгата, без да ни е неудобно. Ако имах копие и някой излишен милион, щях да я пусна в ново издание и да я излежа. Ние гоите сме така, трябва да се подкрепяме. 1вия процесор в света е сложен на немско оръдие. Немец е открил ел. и ядрена енергия. Германските племена събориха рим, да не се предават на Меркел, пак ще го съборят!

30

Анонимен

преди 4 години

Айде,айде русофобите да не се правят.Концентрационни лагери са съществували в Русия от началото на 1900 година.След ВСВ в СССР има толкова много че на Сталин му хрумва гениалната идея да свърже всички с обща жп линия.За целта се жертват няколко хиляди работници да копаят по камънаците и замръзналата пустош на Сибир.Естествено след като великият вожд умира от пиене безумието спира.Сталин винаги е казвал ,че нацистите са прекалено добри наивни и доверчиви и там им е слабоста.

29

Анонимен

преди 4 години

Катато кажете нацистки атлас, вместо нормален атлас трябва сега да си представиме, че все едно на всяка страница има неща от сорта на "анатомично коректна глава на ариец - Хайл Хитлер!" или "подчовешки образец на тазобедрена става - пак Хайл Хитлер!", а защо не и "по изрична заръка на Фюрера, няма пострадал зеленчук при изготвянето на скиците - Германия над всичко!". Смех, бате!

28

Хехе

преди 4 години

Нацистите по лагерите въпреки извращенията нито една болест не са излекували.

27

Анонимен

преди 4 години

На мен ми е странно че въпреки новите компютърни технологии хирурзите още работят с подръчни материали от 20 век. Аз отдавна отхвърлих хартиените карти и се ориентирам по гугъл мапс

26

Анонимен

преди 4 години

сащ да спрат да използват ракети и да закрият космическата си програма тъй като са създадени от нациски учени.също са използвали и нациската разузнавателна агентурна мрежа.

25

Някой

преди 4 години

Не разбирам моралната дилема. Злото е в самия нацизъм, така че - със или без аутопсия, тези хора са щели да умрат. Виж, на Менгеле опитите са наистина ужасно нещо; което не значи, че и до днес медицината не ползва откритията му. Просто това срамежливо се пропуска.

24

факт

преди 4 години

До Петровдругарю Петров ако не знаеш,руснаците разсипаха половин Европа след войната!Даже и сега продължаваме да берем плодовете на това разсипничество.Огледай се в България и ще го видиш!

23

шматка

преди 4 години

Аха разбрах.Доктора е убивал хора за да ги "разфасова".Звяр.На "разфасоването" не се ли казва аутопсия дисекция.Днешните студенти и учени не се ли учат да "разфасоват" и те на трупове.Как само лекичко ни плъзнахте че труповете са на евреи.

22

SS

преди 4 години

Изсмукана от пръстите статия наситена със мелодрама. Единствено вярно е ,че са използвани затворници. Между другото и старите атласи още от средновековието за имали същите източници.

21

Анонимен

преди 4 години

По времето на третия райх германците са разполагали със страшно много интелектуален капацитет.И точна поради тази причина първата работа на американците след падането на Германия е било залавянето на точно тези хора.Инжинери,лекари и физици.И транспортирането им отвъд океана.