28

До 29

преди 4 години

Аре бе! Едно е да отидеш на преглед друго е да те лекуват под надзор. Идея си нямаш какви процедури се и какви болести се лекуват в неврологичните отделения.

27

Анонимен

преди 4 години

И невролозите, и прочие доктори си имат частни кабинети, плащаш и се цериш - Северозапада така и не вдяна, че Правец и Крушовица отдавна не са столици и че с комунизма отдавна е свършено, а и след комуноидните ви директори обраха и болниците, сега ще си плащате пак на същите, само че на частно.

26

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ пари не дават, те само взимат. Така са ги научили Пашата, Маргините и останалите им господари.

25

Анонимен

преди 4 години

При ГЕРБ е така. Пак гласувайте за ГЕРБ и още лекари и медицински сестри ще напуснат в цяла България.

24

Хахахааааа.

преди 4 години

Как, кой ше ви лекува, бе....?!Другарят Гайдарски, нали има клиника у Видин??!!Нали е комунист, и социално ориентиран....ХАХАХААААА... ЕТО, КОЙ... ХАХАХААААА!!!!!!

23

Тато из Правец

преди 4 години

При мен не напускаха ! Бяха материално задоволени и всяка година им купувах нова медицинска техника !!!

22

Анонимен

преди 4 години

На мен ми е чудно как още висят доктори и медицински сестри по държавните учреждения... Ако не си съвсем некадърен, то работа има за в пъти по-големи заплати - я в чужбина, я в частна клиника...По същия начин не разбирам и държавните ИТ-та, дето са на по 600-700 лева заплата...

21

Анонимен

преди 4 години

При баш суджука, пари има само за развъждане на непотребници. Едните на държавна хранилка, много стресирани и неподкупни, другите дремят на соцял и берат, а когато си почиват убиват за разнообразие.

20

Грешката е вярна

преди 4 години

Монтана САЩ е даже по - далече!Там със сигурност има добра неврологична клиника!

19

Ф16

преди 4 години

Шъ лИкуваме народонаселението с ф16, и "шти скъсам..." на СлавчУ.ЧудничкУ, на изборите, само СлавчУ и Баречката, ВалерчУ, КаракачанчУ, и МаГарешки.Държавата има нужда от полезни *** - цветът на нацията.За другите производни на БКП - Костов, Кунема, Гергов, ДПС, ОДС, СДС, НДСВ - те са доказани ЕЙ$диоти, виж полезните айдиоти удоледволяват масата- чалга, кебапчеаата, куфтета, трактористки,

18

Анонимен

преди 4 години

"Тя уточни, че няма никаква яснота дали ще дойде специалист. Най-близката болница е тази в Монтана, което е на 1000 км."България на 3 морета! :)))

17

Русия

преди 4 години

При Боко Турската Тиква Африкански чумата, смъртността е най-стабилна.

16

Анонимен

преди 4 години

Проблема е моментен, не е трудно да се вземат специалисти от Украйна и Молдова. Няколко месеца ще е проблема след това всичко ще е добре.

15

Митев

преди 4 години

До Анонимен НАВСЯКЪДЕ е зле с кадрите. *** в Спешна помощ да видиш каква трагедия е.

14

Митев

преди 4 години

Важното е, че има Директор в болницата, вероятно със заплата, равна поне на 10 сестрински!!! Абе сестри се търсят, ама Директори...........

13

Анонимен

преди 4 години

То Видин вече град ли е всичко се изнесе в София кво да правят хората къде да работят

12

Анонимен

преди 4 години

Проблема се влачи още от 70-те години. Тогава аз като младши специалист взимах смешни пари на фона на шофъори и всякви шлосери и т.н. Всички ни се подиграваха, доктор-чето, нямат уважение а смятаха че сме им длъжни. Още 90-те много колеги или заминаха или започнаха да взимат пари. И до днес никои няма уважение така са свикнали, още смятат че някои им е длъжен и трябва да е безплатно. Да ама нащо поколение приключи, а младите искат пари и уважение. Ще става все по зле скоро и в други градове.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами ще напуснат то нормалнихора не останаха всички са освидеталствани и за невролозите няма работа в Видин!

10

Анонимен

преди 4 години

От Видин до Монтана 1000 километра ли са били?Брей, че то по-близо им е на видинчани до Лозана или Цюрих да отидат.Там има много добри невролози.

9

Анонимен

преди 4 години

Аре сега, кой щял да ни лекува?Че малко ли врачки и знахари има?Даже някои могат да лекуват и по телефона/скайп/вайбър, с модерни технологии.Ако не могат да те излекуват, поне диагноза ще ти поставят (например, че си урочасан).